22 Ιουλ 2015

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ


Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Οσμανλίσπορ, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ Τουρκίας, καθώς προβιβάστηκε από τη δεύτερη κατηγορία, έδωσε η Βέροια στο Άρνεμ της Ολλανδίας. Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό της «βασίλισσας του Βορρά» στη χώρα της τουλίπας και η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ειδικά στο πρώτο μέρος, όπου σημειώθηκε και το μοναδικό τέρμα του αγώνα.


Το πέτυχε ο Θωμάς Ναζλίδης στο 43' με σουτ και να ανοίξει το σκορ στο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές από τους δύο προπονητές, ο ρυθμός έπεσε και το 1-0 υπέρ του συλλόγου της Ημαθίας έμεινε μέχρι τέλους. Όσον αφορά το σύιστημα που παρέταξε τη Βέροια ο Γεωργιάδης, ήταν με 4-2-3-1.

Στην αρχική ενδεκάδα ο Καντιμοίρης βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια, με τον Μαλόν να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Γιαννούλη το αριστερό και τους Όστοϊτς, Ετζενγκέλε να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στα χαφ ήταν οι Μπαλάφας, Βεργώνης και μπροστά τους ο Γεωργιάδης δεξιά, ο Μερεμπασβίλι αριστερά και ο Τάτος στον άξονα. Στην κορυφή ο Ναζλίδης. Στην επανάληψη έγιναν άπαντες αλλαγή, άλλοι με την έναρξη αυτής κι άλλοι κατά τη διάρκειά της.

Η11άδα της Βέροιας: Καντιμοίρης (46' Λόπεζ), Μαλόν (46' Νέτο), Όστοϊτς (82' Καρακώστας), Εντζεγκέλε (46' Μαραγκός), Γιαννούλης (46' Τσουμάνης), Μπαλάφας (62' Μπατιόν), Βεργώνης (70' Μπουζούκης), Γεωργιάδης (46' Μελικιώτης), Τάτος (46' Άρτσε), Μερεμπασβίλι (62' Ντόγος), Ναζλίδης (62' Μάνος)



ΠΗΓΗ