11 Ιουλ 2015

"ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ" ΣΕ ΜΠΙΤΣ ΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΠΟΤΙΔΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ!


Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός αιματηρής συμπλοκής τα ξημερώματα σε μπιτς μπαρ της Χαλκιδικής.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στις 3 τα ξημερώματα σε μπιτς μπαρ, στην Ποτίδαια Χαλκιδικής, για λόγους που ερευνώνται, διαπληκτίστηκαν τρεις Έλληνες, δύο 20χρονοι και ένας 28χρονος με έναν 29χρονο από τη Γεωργία, ο οποίος φέρεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών.

Η παρέα των τριών νεαρών κάλεσε άλλα έξι άτομα, που έφθασαν στο νυχτερινό μαγαζί και ο καυγάς συνεχίστηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων.

Ο 29χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, έφυγε για λίγο από το μπιτς μπαρ, επέστρεψε με πιστόλι και άνοιξε πυρ, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 34χρονος από την παρέα των έξι που είχαν σπεύσει για βοήθεια.

Από τα πυρά τραυματίστηκαν τρία άτομα, ένας 28χρονος, 39χρονος αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας και ο 44χρονος υπεύθυνος του καταστήματος. Όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί στο μπιτς μπαρ, επικράτησε πανδαιμόνιο.

Ο αστυνομικός, ο οποίος είναι αδελφός του θύματος, νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου χειρουργήθηκε και έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ο 28χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείου του Πολύγυρου Χαλκιδικής και ο 44χρονος υπεύθυνος του νυχτερινού μαγαζιού τραυματίστηκε ελαφρότερα.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε, αλλά διαφεύγει τη σύλληψη και αναζητείται. Φέρεται να απασχόλησε και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υπόθεση ληστείας στην Καλαμαριά. Τις έρευνες για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Μουδανιών.



ΠΗΓΗ