27 Ιουλ 2015

Η ΒΙΛΑ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ!


Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η 37χρονη συζυγοκτόνος Δήμητρα Βούλγαρη είχε τουλάχιστον ένα συνεργό στο άγριο έγκλημα που διέπραξε τον περασμένο Δεκέμβριο και το οποίο προσπάθησε όλους αυτούς τους μήνες να εμφανίσει ως αυτοκτονία! Όμως, το φαινομενικά ήσυχο σπιτάκι στο ψαροχώρι όπου έγινε το φονικό αποκάλυψε τα ροζ μυστικά που έκρυβε.


Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την πολύκροτη υπόθεση, έγινε προσπάθεια να παραπλανηθούν οι έρευνες της Αστυνομίας και να στραφούν στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας του άτυχου 42χρονου, καθώς το σπίτι καθαρίστηκε και σφουγγαρίστηκε! Ομως, ένα λάθος στάθηκε μοιραίο...

Εκτός από κάποια στοιχεία που προσδιόριζαν την παρουσία γυναίκας το επίμαχο διάστημα στο σπίτι της Κοιλάδας, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει σε αυτό και ίχνη πρόσφατης σεξουαλικής επαφής! Μάλιστα στο καλαθάκι των απορριμμάτων εντοπίστηκαν ευρήματα από σωματικά υγρά, τα οποία ταυτοποιήθηκαν με συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο βρίσκεται πια υπό έρευνα.

Η Ασφάλεια κάνει προσαγωγές υπόπτων από το συγγενικό και το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, όλοι όσοι πηγαινοέρχονταν στο σπίτι της Κοιλάδας γνώριζαν ότι μέσα στο συρτάρι ενός κομοδίνου υπήρχε ένα περίστροφο, που είχε γίνει πλέον «κοινής χρήσης»! Κοινό μυστικό ήταν επίσης πως η μονοκατοικία στην οποία βρέθηκε νεκρός ο άτυχος καπετάνιος είχε μετατραπεί σε... βίλα των οργίων.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεκάδες μάρτυρες που έχουν κληθεί για κατάθεση από την Αστυνομία αναφέρουν ότι εκεί γινόταν της... ακολασίας. Άνδρες και γυναίκες μπαινόβγαιναν σχεδόν καθημερινά σε ακατάλληλες ώρες και έφευγαν ξημερώματα. Οι κάτοικοι της περιοχής που επίσης έχουν κληθεί να καταθέσουν, σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, κάνουν λόγο για σεξουλικά όργια, ακόμη και περιστατικά ανταλλαγής συντρόφων. «Σε μία κλειστή κοινωνία αυτά μαθαίνονται. Τίποτα δεν μένει κρυφό», ανέφερε αξιωματικός της Ασφάλειας.



πηγη