22 Ιουλ 2015

ΣΟΚ! - ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ!

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη ένας 44χρονος ενώ αναζητείται ο συνεργός του



Διέρρηξαν οικία που διέμενε ο ανήλικος με τους γονείς του και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή

Η μεθοδική και συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, οδήγησε στα ίχνη και στη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε περίπτωση ληστείας σε βάρος ανηλίκου, σε χωριό της Πέλλας.

Πρόκειται για 44χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου αλλά και συνεργού του, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία.

Ειδικότερα, προχθές (20-07-2015) το βράδυ, οι προαναφερόμενοι ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν μονοκατοικία ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, χρυσαφικά και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Κατά τη διαφυγή τους, έγιναν αντιληπτοί από τον 15χρονο γιο του ιδιοκτήτη που επέστρεφε εκείνη την ώρα στην οικία του, τον οποίο και απείλησε ο 44χρονος με μαχαίρι που έφερε.

Εκδόθηκαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων ο παραπάνω άντρας εντοπίστηκε χθες (21-07-2015) το πρωί στα Γιαννιτσά και συνελήφθη.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή του ς και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις .

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.