27 Μαρ 2015

Κ.Ε.Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ


Η Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας (Κ.Ε.Δ.Α) μέσω της Θεατρικής της Ομάδας θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ» του Βεροιώτη Γιάννη Ταϊπλιάδη σε σκηνοθεσία της Χρύσας Αντωνίου.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος:
Σάββατο 28/03/2015 ώρα 8μ.μ και
Κυριακή 29/03/2015 ώρα 7μ.μ
Για την παρακολούθηση των παραστάσεων απαιτείται πρόσκληση, η οποία θα διανέμεται δωρεάν από τα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Α, το Δήμο Αλεξάνδρειας και το Δημαρχείο Πλατέος.

Είσοδος ελεύθερη

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.ΑΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ 


Λίγα λόγια για το έργο:
Πρόκειται για ένα δράμα σύγχρονου προβληματισμού, το οποίο πραγματεύεται την κακομεταχείριση και την απόρριψη των ατόμων με ειδικές ανάγκες, που ακόμη και σήμερα θεωρούνται 'στίγμα' για τις οικογένειες τους αλλά και για τον κοινωνικό τους περίγυρο. Ο συγγραφέας τοποθετεί τη δράση στην ελληνική επαρχία, μια κοινωνία κλειστή με έντονες προκαταλήψεις, και παρουσιάζει τα προβλήματα που δημιουργεί ένα παιδί με ειδικές ανάγκες στην οικογένεια του, όταν το ίδρυμα όπου ζει κλείνει, λόγω έλλειψης πιστώσεων. Τότε το παιδί επιστρέφει σπίτι του, για να αντιμετωπίσει πρώτα την άρνηση της οικογένειας του να δεχτεί την αλήθεια και στη συνέχεια, την απόρριψη του από την κοινωνία.

Σκηνοθεσία : Χρύσα Αντωνίου

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Κυριάκος : Νικός Πανταζής
Μαρία: Ιουλία Ζωντανού
Πρόεδρος: Δημήτρης Κομπατσιάρης
Μιχάλης: Γιώργος Γιαννόπουλος
Μαρίκα: Αγγελική Κακαγιάννη
Αντωνία: Στεφανία Καλογριά