23 Μαρ 2015

ΝΑΟΥΣΑ : Εκδηλώσεις Δημοτικής Βιβλιοθήκης για την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου), το Γραφείο Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Νάουσας - Δημοτική Βιβλιοθήκη διοργανώνει συναντήσεις με την συγγραφέα και παιδαγωγό, Φιλοθέη Σινώλα στο αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Πολυχώρος Πολιτισμού «Βέτλανς», 1ος όροφος, τηλ.: 23323 50025).


 Θα παρουσιαστεί το παιδικό βιβλίο «Της πόλης το παιδί - Γνωριμία με τα διατροφικά αγαθά της φύσης, ιστοριοπαραμυθάκι-παραμυθοϊστοριούλα». Όλες οι παρουσιάσεις θα πλαισιώνονται από εκπαιδευτικό πρόγραμμα & θεατρικό παιχνίδι με θέμα την διατροφήΣυγκεκριμένα η συγγραφέας θα βρίσκεται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη τις εξής ημέρες:

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015, ώρα 11:30, όπου η δράση θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Κ.Δ.Α.Π. του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Νάουσας.
Κυριακή 29 Μαρτίου, ώρα 11.30, θα παρουσιαστεί το ομώνυμο βιβλίο σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας. Για το βιβλίο θα μιλήσει η κ. Αντωνία Χαρίση, διευθύντρια του 9ου Δημοτικού Σχολείου.
Πέμπτη 2 Απριλίου, ώρα 11.30, η συγγραφέας θα παρουσιάσει το βιβλίο της και θα υλοποιήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη διατροφή, στα παιδιά του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Νάουσας, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Νάουσας, και του 3ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Νάουσας.


Τις εκδηλώσεις υποστηρίζει ο φούρνος «ΘΑΝΑΣΟΥΛΗ». Η είσοδος για το κοινό όλες τις ημέρες των εκδηλώσεων είναι ελεύθερη.