27 Μαρ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 27/3

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Ανακινείς ένα θέμα που σε βάζει σε μια κατεύθυνση η οποία θα είναι άκρως οικογενειακή και συναισθηματική αλλά είναι αναγκαίο αν και έρχεται σε σύγκρουση με τον χαρακτήρα σου. Συγκεντρώσου σε ένα Καρκίνο φίλο σου που είναι πολύ κοντά σου αλλά και σε ένα Αιγόκερω που προσπαθεί να ξεπεράσει κάποιες δικές σου επιθέσεις που είναι μάλλον άδικες.

Ερωτικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες που σε βάζουν να σκέφτεσαι τι μπορεί να συμβεί αν χάσεις τα πολύ προσωπικά σου κομμάτια που σε φέρνουν σε επαφή με το πρόσωπο που αγαπάς. Σήμερα θα νιώσεις μια έλλειψη, σκέψου όμως μήπως το έχεις προκαλέσει και εσύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ανησυχία σου μπορεί να μεταφερθεί στα δικά σου πρόσωπα και ίσως φανείς ότι δεν μπορείς να πετύχεις ή να βγεις από μια δύσκολη κατάσταση γιατί μπαίνει στην μέση το συναίσθημα και χάνεις το μπούσουλα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχεις μια φυσική εγκράτεια αλλά αυτό είναι κάτι που σου πηγαίνει γιατί έρχεται σε συμφωνία με το συναίσθημά σου και δεν πας κόντρα σε καμία αρχή σου. Η προστασία της οικογένειάς σου προέχει για σένα αυτή την στιγμή ενώ ένας φίλος σου βγάζει την διάθεση της φροντίδας.

Ερωτικά: Σχετίζεσαι με ένα πρόσωπο πολύ στενά και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο θα «απεξαρτηθείς» από αυτό γιατί ώρες-ώρες σε πιάνει τη τάση να το έχεις κατάδικό σου και εκεί ξεκινάει το πρόβλημά σου αλλά και το δικό του, επειδή μπορεί και να το πνίγεις. Με τον Κριό κυρίως συμβαίνει αυτό γιατί δεν καταλαβαίνεις το πνεύμα του, αλλιώς όλα θα ήταν διαφορετικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και συγκεκριμένος/η να είσαι με κάποια άτομα όλο και κάτι βγαίνει στην επιφάνεια που μπορεί να σε εκνευρίζει. Ο λόγος είναι ότι δεν έχεις την όρεξη να συμφωνείς συνέχεια και μερικές φορές αντιδράς αν και εκ του ασφαλούς γιατί ξέρεις ότι θα πετύχεις αλλά χρειάζεται να μην είσαι ανασφαλής.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Προσέχεις για να έχεις και είσαι αρκετά συντηρητικός/η γιατί δεν θέλεις να φτάσεις σε ένα σημείο που να μην ελέγχεις τις καταστάσεις. Όσο πάντως είσαι συγκρατημένος/η και φειδωλός/η στα λόγια σου, τόσο το καλύτερο για σένα στην προκειμένη φάση.
Ερωτικά: Αν και δεν σου αρέσει να σε στριμώχνουν σε σχέσεις που έχουν εξάρτηση, μπαίνεις στο λούκι με τον Καρκίνο που και να μην θέλεις να συμπεριφερθείς με ένα συγκεκριμένο τρόπο, τελικά το κάνεις για να μην χάσεις την ευκαιρία.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις ευθύνες που ίσως είναι πολλές για το χαρακτήρα σου γιατί αγχώνεσαι αρκετές φορές υπερβολικά και τώρα που τα λουριά σφίγγουν, θα δεις μια άλλη πραγματικότητα η οποία βέβαια θα είναι για καλό σου αλλά θα σου δημιουργεί και μια δυσκαμψία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Σήμερα μπορεί να θέλεις να αλλάξεις ακόμα και την εξωτερική σου εικόνα, τα μαλλιά σου ή κάτι άλλο που σε ενοχλεί ή δεν σου αρέσει. Πάντως μέσα σε όλη αυτή την αλλαγή θα προσθέσεις και ένα ξεχωριστό στοιχείο που άλλες φορές δεν το είχες.
Ερωτικά: Από εκεί που φαίνεσαι δεδομένος/η ξαφνικά μπορεί να πετάξεις αυτή την μάσκα και να κάνεις τέτοια επανάσταση που δεν την περίμενες ούτε και εσύ. Κριός, Ζυγός ή Αιγόκερως θα είναι στο μάτι του κυκλώνα που όμως με τον δικό του τρόπο θα σε εξελίξει.
Οικονομικά & Καριέρα: Σχεδιάζεις πάρα πολλά πράγματα αλλά το βλέπεις ότι δεν είναι εύκολα όπως παλιά και ο λόγος είναι ότι μπαίνουν καινούργια στοιχεία τα οποία πιθανόν να σου ανατρέπουν τα δεδομένα. Ίσως να μην ανέχεσαι να σε πιέζουν ή «να σου την βγαίνουν» άτομα που δεν έχουν καν την δική σου εμπειρία ή νεώτερα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Προσπαθείς να γεμίσεις κάποια κενά σου με την απομόνωση κι ίσως να τα καταφέρνεις αλλά όχι όπως παλιά γιατί χάνεις ένα μέρος της δύναμής σου την οποία αυτή την εποχή την έχεις μεγάλη ανάγκη για να πατήσεις πάνω της και να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Οπότε μην αφήνεις τις ευαισθησίες να σε παρασύρουν.
Ερωτικά: Το ίδιο μπορεί να σου συμβεί και στη ερωτική σου ζωή γιατί βλέπεις ότι κάποια συναισθήματα που σε πονάνε και δεν μπορείς να ελέγξεις, σου χαλούν ακόμα και την προσωπική σου σχέση η οποία αυτή την στιγμή νιώθεις ότι σε βαραίνει. Η διάθεση για να κάνεις οικογένεια με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει είναι κάτι που μπορεί να του φαίνεται βουνό γιατί πιθανόν να μην του έχεις δώσει τα εχέγγυα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κινήσεις τα νήματα, χωρίς να φαίνεσαι όμως και αυτό είναι που θα σου δώσει την δυνατότητα να ελέγξεις ακόμα και κάποια άτομα που δεν το έκανες πριν, μήπως και εκτεθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Το ενδιαφέρον σου για κάποια άτομα είναι πολύ έντονο για αυτό θα επικοινωνήσεις μαζί τους με ένα πνεύμα ελευθερίας και μια διάθεση πολύ θετική. Έχεις ανάγκη να καταλάβεις τον σφυγμό μιας ομάδας ή οποία θα σου δώσει την ασφάλεια που αναζητάς και θα νιώσεις σαν να ανήκεις σε μια οικογένεια. Πάντως θα προστατέψεις κάποια άτομα με τον καλύτερο τρόπο.
Ερωτικά: Ενώ όλα δείχνουν ότι βαίνουν καλώς, στο μυαλό σου στριφογυρνούν διάφορα περί απιστίας και ψάχνεις ακόμα και κρυφά για να ανακαλύψεις αν το πρόσωπο που είστε μαζί σου λέει αλήθεια. Αν δεν θέλεις να διχάζεσαι, άσε τα πράγματα να εξελιχτούν και αν υπάρχει κάτι θα βγει στην επιφάνεια. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μπόλικη δουλειά σήμερα γιατί θα βρεθείς με κόσμο που κατά την γνώμη σου θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις ακόμα και σε κάποιες νέες καταστάσεις που από την μια τις θέλεις αλλά και τις φοβάσαι κιόλας γιατί διαισθάνεσαι ότι πρέπει κάτι να αλλάξεις ώστε να μην παραμείνεις στα ίδια. Κάποια έξοδα μη αναμενόμενα θα σε αναστατώσουν. Η σιγουριά από ένα Καρκίνο συνεργάτη μπορεί να διαταραχτεί τουλάχιστον για σήμερα.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Σκέφτεσαι πολλά καινούργια πράγματα αλλά όταν πας να τα κάνεις πράξη μπορεί και να μην βγουν όπως τα περιμένεις γιατί τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει και μπορεί να μην είσαι έτοιμος/η να τα διαχειριστείς, κυρίως αν αφορούν σε οικογενειακά σε συνδυασμό με κοινωνικά θέματα.
Ερωτικά: Αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κάποιες ανάγκες οι οποίες δεν καλύπτονται και η σχέση με τον Καρκίνο μπορεί να είναι καλή αλλά εσένα κάτι να σου λείπει γιατί τίποτε δεν είναι όπως παλιά. Το ίδιο ισχύει και με τον Αιγόκερω γιατί νιώθεις ότι ενώ ξεκινήσατε καλά υπάρχει μια κρίση μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Η παρουσία ενός προσώπου είναι καταλυτική στην ζωή σου γιατί βλέπεις ότι μπορεί να σε φροντίσει και να σε βοηθήσει να προασπίσεις τα συμφέροντά σου. Πάντως αυτή την στιγμή να κάνεις τον μπαλαντέρ σε πολλά μέτωπα για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις το ισχυρό τσουνάμι που νιώθεις ότι έρχεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις μια μεγάλη διορατικότητα και διεισδυτικότητα σε πολλά μέτωπα και με αυτόν τον τρόπο προστατεύεσαι από τα ζιζάνια της καθημερινότητας γιατί τώρα τελευταία δεν θέλεις να κάνεις τα ίδια που έκανες κάποτε και γενικά έχεις ξεκαλουπωθεί.
Ερωτικά: Η προοπτική να καλυτερεύσεις περισσότερο την επαφή σου με τον Καρκίνο υπάρχει. Ενδεχομένως να νιώθεις ότι κάτι σε σπρώχνει να κάνεις μια επανάσταση και ίσως ξαφνικά αρχίσεις να σκέφτεσαι το εφηβικό σου απωθημένο και να θέλεις να κλείσεις αυτή την ιστορία ώστε να μπορέσεις μετά να είσαι καλά με το άτομο που αυτή την στιγμή είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενεργείς πολύ δυναμικά και ίσως κάνεις μια νέα αρχή η οποία θα ταιριάζει περισσότερο στον χαρακτήρα αλλά και τις δυνατότητές σου. Όλα αυτά θα συνδυαστούν με κάποιες πρωτοβουλίες οι οποίες θα σε αναγκάσουν να παίξεις ακόμα και το αρχηγού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου και κυρίως να φροντίσεις για την υγεία σου αλλά και τις ανάγκες των ατόμων που είναι πολύ κοντά σου. Ίσως να υπάρξει μια επιβάρυνση ψυχολογική γιατί δεν θα μπορείς να ελέγξεις εύκολα τις εσωτερικές σου καταστάσεις.
Ερωτικά: Ερευνάς σε βάθος και μάλιστα βρίσκεις τι ακριβώς μπορεί να θέλει ένας Καρκίνος από εσένα που όλο και κάποιο παράπονο έχει για αυτό σε κατηγορεί ότι είσαι φευγάτος/η ή αδιάφορος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις πολλές πρωτοβουλίες που όμως αφορούν τρίτους οι οποίοι σου δείχνουν την εμπιστοσύνη τους και κυρίως σε βοηθούν να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου γιατί περιμένουν πολλά από εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Αντιλαμβάνεσαι πιο εύκολα στην πλευρά ενός ατόμου γιατί δεν θέλεις να είσαι έξω από την ζωή του και η ανάγκη σου είναι να δείξεις την ευαισθησία σου και να δώσεις μέρος της προστασίας σου. Αλλά αυτή την φορά δεν είσαι όπως παλιά με ένα δόσιμο άνευ όρων. Σκέφτεσαι και τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Θέλεις να βρίσκεσαι στην ζωή του άλλου ατόμου και να είσαι κομμάτι της οικογένειάς του, αν φυσικά βλέπεις ότι σε παίρνει να το κάνεις. Με τον Κριό τίποτε δεν είναι εύκολο γιατί όλα στα ανατρέπει και εσένα η υπομονή σου έχει εξαντληθεί όπως και με τον Σκορπιό στον οποίο δε δείχνεις πλέον το πράσινο φως για να σε πλησιάσει, αν καταλάβεις ότι δεν θέλει σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια φάση που όλο και κάτι διαφορετικό γίνεται. Μπορεί να είσαι κοντά με άτομα που συμφωνείς και έχετε κοινή πορεία αλλά χωρίς να το θέλεις γίνεσαι πολύ εύθικτος/η και θυμώνεις εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Δεν έχεις καμία αντικειμενικότητα για αυτό και τα συναισθήματά σου θα είναι τόσο έντονα που θα δείξεις μια εικόνα την οποία δεν είναι εύκολο να τη δεχτούν τα άτομα που σε γνωρίζουν. Οι υποχρεώσεις της οικογενείας σου θα είναι πάρα πολλές και θα σε κουράσουν οι συναισθηματικές απαιτήσεις των ατόμων που ζείτε μαζί.
Ερωτικά: Αναλαμβάνεις να βγάλεις το φίδι από την τρύπα και κυρίως με τον Καρκίνο θα εμβαθύνεις σε μια κατάσταση η οποία δεν είναι και πολύ εύκολη γιατί δεν μπορείς να διαχειριστείς όλο το συναισθηματικό φάσμα. Όσο πάντως προσπαθεί να σε κάνει να κατανοήσεις κάποιες καταστάσεις με την γκρίνια, εσύ αρνείσαι. Με τον Σκορπιό θα έρθεις πιο κοντά αλλά θα υπάρχουν μεγάλα κενά από προηγούμενες συμπεριφορές.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως δεν έχεις αντικειμενική γνώμη για ένα συνεργάτη και να χρειαστεί από την πλευρά σου να ψάξεις καλύτερα το θέμα γιατί υπάρχει πιθανότητα να τον αδικήσεις και να μετά να μην μπορείς να το διορθώσεις. Καλό είναι πάντως να ενδιαφερθείς και για τα θέματα που έχουν τα άτομα που ανήκουν στην ομάδα σου για να μην πιστεύουν ότι δεν σε νοιάζει.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Ψάχνεις και θα βρεθείς μπροστά σε αυτό που θέλεις με μια τέτοια ευκολία που ούτε και εσύ δεν περίμενες. Ο σχολιασμός και οι «πολεμικές» συνθήκες που θα υπάρξουν σήμερα θα σε αφήσουν αδιάφορο/η γιατί δεν θέλεις να τα χαλάσεις με το περιβάλλον σου. Το ταξίδι ενός δικού σου ατόμου ίσως σε ανησυχήσει αλλά δεν θα το δείξεις γιατί δεν θέλεις να το αγχώσεις.
Ερωτικά: Έχεις σαφήνεια και κυρίως μεγαλύτερη διάθεση προστασίας, οπότε προσανατολίζεσαι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο γιατί πιστεύεις ότι αν είσαι σωστός/η και πιστός/η, θα νιώθεις περισσότερο καλά με τον εαυτό σου και με αυτόν τον τρόπο θα σε εκτιμήσει παραπάνω.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακατεύεσαι με πολλά αλλά είσαι πολύ προσεκτικός/η στο να μην κάνεις λάθη γιατί δεν θέλεις να ξεφύγεις όπως άλλες φορές. Το να έχεις παράλογες απαιτήσεις μάλλον το αποφεύγεις και δεν κινείσαι επιθετικά. Πάντως μια πόρτα έστω και μικρή θα σου ανοίξει και μάλιστα από ένα άτομο που ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό.Πηγή: astrology.gr