25 Μαρ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 25/3

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Συμμετέχεις σε πολλά προγράμματα και αυτό σε βγάζει από την πλήξη. Ανοίγεις εύκολα πολλά πορτάκια που θα σου δημιουργήσουν έστω και ένα επιφανειακό ρεύμα ανάλαφρης διάθεσης
.
Ερωτικά: Προσπαθείς να μιλήσεις γιατί πλέον δεν θέλεις να κρατάς μέσα σου θέματα που σε βαραίνουν. Έχεις πάρει αποφάσεις να σταματήσεις κάθε δύσκολη σχέση που είχες μέχρι τώρα. Θα επαναστατήσεις σε ένα άτομο που δεν βλέπεις να κάνει καμία κίνηση κι έχετε και οι δυο κολλήσει στα ίδια.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις να βγάλεις το φίδι από την τρύπα γιατί χειρίζεσαι πολύ καλά τον λόγο και εκπέμπεις μια άνεση σε όλες σου τις κινήσεις.7

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Δεν αφήνεις τίποτε να πάει χαμένο για αυτό δεν θα στερήσεις από τον εαυτό σου τα καλά πράγματα. Πιθανόν να υπερβάλλεις και λίγο αλλά μάλλον το χρειάζεσαι γιατί αναζητάς την ποιότητα και την καλοπέραση αυτές τις ημέρες.
Ερωτικά: Θέλεις να μιλήσεις με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη αλλά βλέπεις ότι η ανταπόκριση δεν είναι και τόσο άμεση οπότε μπορεί να δείξεις ενδιαφέρον σε άλλο πρόσωπο της παρέας σου για να «τσιμπήσει». Από την άλλη με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αν είσαι σε σχέση έχεις συμμαζευτεί πάρα πολύ γιατί δεν θέλεις να χαλάσεις ό, τι έχεις φτιάξει μέχρι τώρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Πετυχαίνεις μιας πολύ γρήγορη αποκατάσταση της ζημιάς που έχει γίνει και συγχρόνως κερδίζεις κάποιες γενναίες προσφορές που σου γίνονται λόγω της τόλμης που έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Αναπτερώνεσαι κι αυτό σε βοηθάει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Πάντως αν ανοίγεσαι συνέχεια σε νέα άτομα και γνωριμίες κράτα και λίγο τον λογαριασμό για να κάνεις σωστή διάκριση.
Ερωτικά: Ενισχύεις την φήμη σου και όσο γίνεται αυτό τόσο περισσότερο κτυπάει το τηλέφωνό σου και από άτομα που δεν περίμενες καν να το κάνουν γιατί τα είχες ξεχάσει. Ίσως να σκέφτεσαι κάπως ρομαντικά ένα πρόσωπο και αυτό σου δημιουργεί μπέρδεμα σε σχέση με την πραγματικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η πολυδιάστατη φύση σου είναι κάτι που αρκετές φορές σου κάνει καλό γιατί είσαι μέσα σε όλα, όμως άλλες σε δυσκολεύει γιατί ανακατεύεσαι με πολλά και στο τέλος τα μπερδεύεις. Τώρα αν καταφέρεις να κάνεις έστω και ένα πράγμα, θα το κάνεις πολύ καλά και θα πετύχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Μερικές φορές μπορεί να πιστεύεις ότι έχετε χαθεί τελικά με τα δικά σου άτομα είναι πολύ κοντά σου. Απλά εσύ λειτουργείς σαν κομήτης. Τώρα όμως επειδή έχεις μια πολύ δοτική συμπεριφορά θα βρεθείτε.
Ερωτικά: Η κατάληξη μιας σχέσης με τον Δίδυμο είναι πολύ διαφορετική γιατί ενώ σου είχε δώσει δείγματα απιστίας ή ελαφρότητας τελικά δεν είναι αυτή η πραγματικότητα. Οι ευαισθησίες του είναι πολύ μεγάλες και θα τον προσεγγίσεις σήμερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις τις αμφιβολίες σου γι' αυτό θα ανακατέψεις την τράπουλα. Θα κάνεις κάποιες κινήσεις που δεν θέλεις να φανούν στους πολλούς και μπορεί να συζητήσεις ακόμα και με το αντίπαλο στρατόπεδο αρκεί να εξασφαλίσεις δικά σου οφέλη.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Όσο και να μην θέλεις να μπεις στο παιχνίδι, όλο και κάποιος/α θα σε ξεσηκώνει να βρεθείς με κόσμο και να ξεπεράσεις το σοβαρό σου εαυτό, μιλώντας ακόμα και περί ανέμων και υδάτων. Όλο αυτό βέβαια σε ξελαφρώνει και σου κάνει καλό.
Ερωτικά: Το έχεις φιλοσοφήσει και τις τελευταίες ημέρες δεν επιθυμείς να είσαι το επίκεντρο γιατί δεν θέλεις να δώσεις δικαίωμα στον Σκορπιό ότι κάνεις περίεργα πράγματα μακριά του. Όμως χωρίς να το θέλεις εμφανίζονται πληροφορίες για σένα, κυρίως στα μέσα μαζικής δικτύωσης και ίσως υπάρξει μια απόσταση μεταξύ σας. Αν δεν θέλεις να χαθείτε προσπάθησε να προσεγγίσεις και να εξηγήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επίδοσή σου σε κάποιες δουλειές είναι σχετικά καλή. Εσύ βέβαια δεν είσαι και πολύ ευχαριστημένος/η γιατί όλα αλλάζουν γύρω σου και νιώθεις ότι δεν προλαβαίνεις τις εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Μικρά θέματα επικοινωνίας σε κάνουν να αμφισβητείς αν μπορείς να τα εξηγήσεις όλα όπως πρέπει στους άλλους. Ίσως να πέσεις θύμα κουτσομπολιού αλλά εσύ δεν πρέπει να δώσεις προέκταση γιατί θα τα κάνεις μαντάρα.
Ερωτικά: Άμα σχετίζεσαι με τον Δίδυμο φαίνονται όλα καλά και ωραία αλλά εσύ μέσα σου βράζεις γιατί η επαφή σας δεν έχει και πολύ συναίσθημα. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου και να μην αλλοιώνεσαι από τα άγχη για να παραμείνεις αυθεντικός/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα μιλήσεις με πολλούς αλλά με λίγους ίσως καταφέρεις να βγάλεις άκρη. Ο λόγος είναι ότι ανοίγονται πολλές πόρτες αλλά είναι εφήμερες και όλα είναι στον αέρα. Το μόνο που πρέπει να επιβεβαιώσεις με τις κινήσεις σου είναι η δική σου αξιοπιστία.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Ανεβαίνει το ηθικό σου γιατί βλέπεις φως στον ορίζοντα και κυρίως έχεις την αίσθηση ότι κάτι καλό θα γίνει χωρίς αναβολές. Επειδή σε απασχολούν νομικά θέματα, σήμερα θα κερδίσεις ακόμα και τις πιο δύσκολες υποθέσεις.
Ερωτικά: Αν βρίσκεσαι με τον Παρθένο θα καταβάλλεις πολύ περισσότερες προσπάθειες για να κατανοήσεις την ψυχοσύνθεσή του και μάλλον θα χρειαστεί να ελαφρύνεις το παιχνίδι μαζί του γιατί μπορεί να σε παρεξηγήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Χειρίζεσαι με μεγάλη εξυπνάδα όλες τις υποθέσεις σου γιατί καταλαβαίνεις ότι δεν σε παίρνει να κάνεις πίσω ιδιαίτερα σε μία που ήδη έχεις ξεκινήσει και πρέπει τώρα να τελειώσεις γιατί δεν έχεις μεγάλα περιθώρια χρόνου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά και δεν είναι και το καλύτερο σου γιατί νιώθεις ότι κάπως χάνεσαι και δεν μπορείς να σκεφτείς και κυρίως σε βγάζει από τις σταθερές δομές σου.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Διδύμου σε ενοχλεί γιατί πιστεύεις ότι κάπως και χωρίς να το καταλαβαίνει, σε προδίδει και μερικές φορές σε βγάζει από τα ρούχα σου. Αν θέλεις έναν Τοξότη και αν είστε μαζί στην δουλειά, μάλλον ζορίζεσαι γιατί δεν θέλεις με τίποτε να το μάθουν οι υπόλοιποι και να εκτεθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές και εύκολες λύσεις για να βγεις από τα αδιέξοδα, αρκεί να τις αντιληφθείς και να τις βάλεις σε εφαρμογή γιατί μπορεί να σε τυφλώνει το παράπονο και η ευαισθησία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Aν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα βάλεις κάποια όρια και η αυστηρότητα που θα δείξεις σε κάποιες γνωριμίες σου ίσως να σε απομακρύνουν κιόλας. Αλλά μπορεί να βλέπεις ότι εσύ έχεις δώσει τόσα πολλά που δεν γίνεται να δώσεις περισσότερα.
Ερωτικά: Μερικές φορές γίνεσαι πολύ απόλυτος/η και δεν μπορεί εύκολα να σε πλησιάσει ακόμα και το άτομο που είστε μαζί γιατί δεν θέλεις κανείς να σου παραβιάζει τα όριά σου. Θα διαμορφωθεί μια καινούργια πραγματικότητα με τον Δίδυμο ή τον Παρθένο και θα είσαι εσύ που θα κάνεις πρώτος/η την αρχή.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις τα δικά σου θέλω και δεν θέλεις με τίποτε να νερώσεις το κρασί σου. Η σκοπιμότητα ενός ατόμου που δεν σου αρέσει και την αντιλαμβάνεσαι μπορεί να σε κάνει να του φερθείς αρκετά αυστηρά.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Δεν θέλεις με τίποτε να παρατραβήξει μια υπόθεση που μπορεί να αφορά σε ένα φίλο σου. Ίσως να μεταφερθούν τα λόγια σου τελείως παραποιημένα και αυτό δεν θα σου αρέσει καθόλου για αυτό θα μιλήσεις και θα ξεκαθαρίσεις τα πράγματα ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.
Ερωτικά: Δεν ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι με ένα Δίδυμο και μάλλον θα θυμώσεις μαζί του γιατί είναι όλα φλου, σε μπλοκάρει και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις παρακάτω. Όσο πάντως σκέφτεσαι ότι μπορεί να μείνεις μόνος/η τόσο μεγαλώνει ένα τραύμα που πιθανόν υπάρχει μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ βλέπεις ότι χρειάζεται στην δουλειά σου να μιλήσεις με κάποιους άλλους για να διασταυρώσεις αν οι πληροφορίες που έχεις είναι σωστές, εσύ παραμένεις σιωπηλός/η γιατί κάτι σε φοβίζει και δεν μπορείς να πάρεις αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Όσο ανοίγεσαι και δείχνεις τι ακριβώς θέλεις, τόσο ενισχύεται μέσα σου το ότι θα πρέπει να αφήσεις κάποια άτομα και ιδέες που δεν βγάζουν πουθενά και να κάνεις την ζωή σου πιο ευχάριστη. Για αυτό θα βρεθείς και με κόσμο που ίσως είχες χαθεί.
Ερωτικά: Η επιρροή σου σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει είναι πολύ ανάλαφρη και όμορφη και επειδή νιώθει καλά μαζί σου θα σε αφήσει να μπεις πιο εύκολα στο μυαλό και την καρδιά του. Όσο πάντως αρνείσαι να δεχτείς ότι ο Ταύρος σου αρέσει, τόσο δυσκολεύεις τη ζωή σου και δεν κάνεις κάτι για να λήξει άμεσα.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι μηνιαίες οικονομικές σου υποχρεώσεις σε πιέζουν αρκετά γιατί βλέπεις ότι είναι αναγκαίο, τουλάχιστον αυτή την περίοδο, να βρεις ένα τρόπο για να αντεπεξέλθεις. Αν έχεις σκεφτεί κάτι, καλύτερα να δοκιμάσεις να το κάνεις πράξη.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Όσο μιλάς ή βρίσκεσαι με άτομα που είναι για σένα πολύ διαφορετικά από τον χαρακτήρα σου, όλο και θα δημιουργείται ένα σημείο αναφοράς μεταξύ σας. Το καλό είναι ότι δοκιμάζεις τα πάντα και αυτό σε κάνει πολύ πιο διπλωμάτη σε όλες σου τις υποθέσεις.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Τοξότη σου δημιουργεί μια σκέψη ότι για να προχωρήσεις από εδώ και πέρα μαζί του, θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να ανταποκριθείς στις πολλές απαιτήσεις που έχει ξεκινήσει να έχει εδώ και λίγο καιρό. Ίσως να έχουν τα πράγματα κάπως διαφοροποιηθεί και το συναίσθημα να μην ρέει όπως παλιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Οπλίζεσαι με θάρρος και δυναμισμό και αν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, θα το κάνεις τώρα γιατί δεν μπορείς να κάνεις πίσω αυτή την στιγμή. Νιώθεις ότι πρέπει να προχωρήσεις μπροστά με κάθε τίμημα.Πηγή: astrology.gr