30 Μαρ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 30/3

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Αντιμετωπίζεις όλα τα θέματά σου με μια στωικότητα και με μια εμπιστοσύνη στον εαυτό σου που αυτό θα σου φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και στην ψυχολογία σου αλλά και σε πρακτικά σου θέματα.

Ερωτικά: Δεν αμφισβητείς τα συναισθήματά σου και κυρίως αυτά που νιώθει ένα άτομο για σένα. Ο λόγος είναι ότι μέσα σου έχεις μια εσωτερική πίστη, με τον τρόπο σου κινείς και βουνά. Το Λιοντάρι πάντως σου δείχνει τον δρόμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν σχετίζεσαι με άτομα δεν είναι και πολύ της δικής σου ιδεολογίας αμέσως τα κόβεις γιατί δεν θέλεις να σε εμποδίζουν. Σήμερα θα ακολουθήσεις άτομα ή θα συμφωνήσεις με κόσμο που ταιριάζει ιδιαίτερα μαζί σου. Από κάπου που περιμένεις χρήματα θα τα πάρεις και άμεσα μάλιστα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Η σχέση με τους γύρω σου ίσως έχει μια υπερβολή και θα πιάσεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που πιθανόν να προβληματίζουν ακόμα και εσένα. Ο λόγος είναι ότι κάπως θέλεις να σου δοθεί ιδιαίτερη σημασία και να παίξεις τον ρόλο σου.
Ερωτικά: Υποτίθεται δεν πρέπει να προσποιηθείς αλλά ίσως σου βγει και υπερβάλλεις κάπως, κυρίως στις εκφράσεις σου που θα είναι πολύ θεατρικές. Σου αρέσει βέβαια αυτό γιατί σε βάζει σε μια διαδικασία πολύ ερωτική. Μπορεί να νιώθεις ότι καίγεσαι από επιθυμία για το Λιοντάρι, Σκορπιό ή Υδροχόο αλλά και για τον Τοξότη που όμως με τον τρόπο του έχει βάλει όρια.
Οικονομικά & Καριέρα: Ό,τι και να κάνεις, το κάνεις για να παραμείνεις σε μια σταθερή βάση και κυρίως για να έχεις κάτι για το οποίο να σε εκτιμούν και να σε θυμούνται. Ή εικόνα σου μπορεί να είναι βασιλική για τα τωρινά σου δεδομένα αλλά έτσι νιώθεις και το κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η αγάπη που δείχνεις για τη γνώση και τη μόρφωση θα σε κάνει να ανακαλύψεις τις δυνάμεις σου που αρκετές φορές τις εγκλωβίζεις από τον τρόπο που σκέφτεσαι.
Ερωτικά: Ανακατεύεσαι σε συζητήσεις και δεν δείχνεις να αμφισβητείς τα συναισθήματά σου σε αντίθεση με άλλες φορές που δεν ξέρεις τι θέλεις. Τουλάχιστον σήμερα θα παρουσιάσεις ένα άλλο πρόσωπο. Ένας φίλος σου θα βοηθήσει να μεταφερθούν σωστά κάποια πράγματα για σένα σε ένα άτομο που ενδιαφέρεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η καριέρα σου έχει κάποιες διακυμάνσεις και αυτό εξαρτάται καθαρά από τη δική σου στάση. Σήμερα όμως θα βρεθείς με άτομα και θα κάνεις συζητήσεις που δεν περίμενες να γίνουν γιατί βλέπεις ότι τελικά έχεις αφήσει καλές εντυπώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η διάθεσή σου είναι αρκετά ανεβασμένη γιατί οι επιθυμίες σου είναι πολύ έντονες και αυτό σε βοηθάει να τις εκπληρώσεις γιατί όταν έχεις ένταση, κάνεις κινήσεις για να κατακτήσεις ακόμα και τα πιο δύσκολα. Ίσως λίγο να το παρατραβήξεις σε υπερβολές αλλά τουλάχιστον θα δράσεις.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Υδροχόο σε καίει και σου βγάζει στην επιφάνεια μια άγνωστη ενέργεια την οποία από την μια την φοβάσαι γιατί είναι πολύ πρωτόγνωρη για σένα και από την άλλη σε φέρνει κοντά με τα πιο βαθιά σου συναισθήματα τα οποία μερικές φορές δεν τα αναγνωρίζεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Εντυπωσιάζεσαι από κάποιους συνεργάτες και ίσως να προσπαθείς να τους μιμηθείς γιατί θέλεις την λάμψη τους. Έχεις τη δύναμη να συγχωρήσεις ακόμα και ένα συγγενικό σου πρόσωπο που σε αδίκησε στο θέμα ενός ακινήτου και ίσως τώρα να νιώθεις και καλύτερα. Πάντως θα γίνεις πόλος έλξης χρημάτων οπότε κάπως θα ικανοποιηθείς.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Δεν μπαίνεις σε φάση σύγκρισης και αυτό σε βάζει να τοποθετήσεις τις αξίες σου σε μια ισορροπημένη κατάσταση γιατί μερικές φορές υπερβάλλεις και αυτό προέρχεται από την λάθος επαφή με τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Η μεγάλη ανάγκη να σε θαυμάσει το πρόσωπο που είστε μαζί ίσως να σε κάνει πιο απαιτητικό/η και αυτό να μην βοηθά, αν είσαι με τον Κριό ή τον Τοξότη γιατί θα κοντραριστείτε για το ποιος/α θα πρέπει να δείξει τα συναισθήματά του. Αν κάποιο άτομο σε ενδιαφέρει αληθινά, χρειάζεται να εξελιχθείς για να ξεπεράσεις τις προσωπικές σου απαιτήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σταθερή προσήλωση στο στόχο σου, από τη μια βοηθάει να κάνεις σωστά βήματα, αλλά από την άλλη, αν θέλεις κάτι πολύ, χτύπα πόρτες και μη φοβάσαι ακόμα και το «όχι».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς να ελέγξεις κάποια προβλήματα τα οποία ίσως να έχουν προκύψει με τους γύρω σου κι εξαιτίας τους ίσως δεν έχεις το κουράγιο να κάνεις και πολλά γιατί νιώθεις ότι δεν είσαι χρήσιμος/η. Για αυτό θα νιώσεις απομόνωση και ίσως να θέλεις κάποιος να σε νταντέψει.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Υδροχόο νιώθεις ότι είναι σε βαθύ ύπνο και μπορεί να υπάρχει και μια απομόνωση όχι απαραίτητα ηθελημένη αλλά λόγω διαφόρων γεγονότων που είναι σε εξέλιξη. Εσύ προσπαθείς αλλά ίσως με τον τρόπο σου να είσαι κι εσύ αποστασιοποιημένος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αναγέννησή σου είναι πολύ κοντά γιατί βρίσκεις σιγά σιγά τον δρόμο σου. Όσο δεν εγκαταλείπεις τις προσπάθειες τόσο πιο εύκολο είναι να παραμείνεις σε σταθερότητα. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να μην αγχώνεσαι και να μην βάζεις περιορισμούς στα όνειρά σου.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Συμφωνείς με κάποια άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον να μιλήσουν για σένα ή να σε βοηθήσουν να τελειώσεις κάποιες προσωπικές δουλειές που είχες αφήσει στην μέση και αφορούν ομάδες με τις οποίες έχεις άμεση σχέση.
Ερωτικά: Το παράπονο σου από τον Υδροχόο δεν λέει να σου φύγει γιατί δεν είναι εύκολο να καταλάβεις τι έχει γίνει και έχει τελειώσει έτσι η σχέση σας. Όμως αν βάλεις το μυαλό σου να λειτουργήσει ίσως να δεις και εσύ κάποια λάθη τα οποία έγιναν από αφέλεια σου ή την τυφλή σου πίστη στο συγκεκριμένο άτομο. Αν σε ενδιαφέρει το Λιοντάρι θα δεις ότι κάτι έχει ξεκινήσει μεταξύ σας αλλά ακόμα δεν έχει καταλήξει.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να φανεί η ανασφάλειά σου και την καλύπτεις με συμπεριφορά πολύ δυναμική και σταθερή. Από αυτό βέβαια θα κερδίσεις, ιδιαίτερα αν έχεις ήδη ξεκινήσει μια προσπάθεια και θα πάρεις πόντους και κυρίως χρήματα. Επίσης αν κάνεις μια δουλειά που σχετίζεται με κοινό θα δεις ότι σε αξιολογούν θετικά παρόλο που έχεις κάποιους φόβους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Ψάχνεις να βρεις την προέκταση του εαυτού σου και αυτό σε βάζει να γίνεις όσο μπορείς πιο φιλόδοξος/η ή ακόμα και καιροσκόπος γιατί θα έχεις έντονη επιθυμία σχεδόν θα καίγεσαι για να φανείς και να βρεθείς πλέον στο επίκεντρο.
Ερωτικά: Η σχέση σου με το Λιοντάρι φαίνεται πλέον προς τα πού θα πάει. Αν όμως δεν δείξεις τα αληθινά σου συναισθήματα και συνέχεια λες ότι είσαι με ένα άλλο άτομο σε μόνιμη σχέση αλλά στην ουσία είναι η βιτρίνα σου δεν θα μπορείς να κατασταλάξεις και τελικά όλα θα σου φαίνονται δύσκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις και κυρίως με ποιο τρόπο να επιβάλλεις την άποψή σου, η οποία ίσως να είναι αρκετά πιεστική, αλλά δε γίνεται να κάνεις πίσω γιατί από κάπου πρέπει να πιαστείς. Επειδή θα κάνεις ανοίγματα, να προσέξεις τις υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Σε ενδιαφέρει η επέκταση είτε μέσα από σπουδές, είτε από ταξίδια και γνώσεις που σε αναγάγουν σε μια ανώτερη θεωρία η οποία σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και κυρίως με ευγνωμοσύνη και αγάπη στην καρδιά σου για όλα τα άτομα.
Ερωτικά: Προσπαθείς με τα θέλγητρά σου να ρίξεις ένα Λιοντάρι χωρίς όμως να έχεις μέσα σου τον παραμικρό φόβο ότι δεν θα γίνει γιατί ξέρεις τι εκπέμπεις και έχεις μια μεγάλη εσωτερική σιγουριά. Το ίδιο μπορεί να συμβεί με όλα τα άτομα που σε ενδιαφέρουν γιατί η αγάπη είναι μέσα σου οπότε πατάς γερά στα πόδια σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια συγκεκριμένη πρόταση θα σου δώσει την αναγνώριση που ζητάς και θα βοηθήσει να αποδείξεις πόσο αξίζεις, ενώ κάποια άτομα μπορεί να θέλουν να συστήσουν και σε άλλους τη δουλειά σου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Όσο και να θέλεις να κρύψεις τα βαθιά σου συναισθήματα θα σου βγει ένα κομμάτι που θα θέλεις να προσφέρεις με στόχο να εξαρτήσεις το άλλο άτομο. Πρόσεξε τις παγίδες που βάζεις από μόνος/η σου γιατί ίσως εγκλωβιστείς, στην ανάγκη σου να προκαλέσεις τον θαυμασμό.
Ερωτικά: Προσφέρεσαι να βοηθήσεις και κυρίως να δείξεις μια ζεστασιά η οποία θα σε κάνει να νιώθεις πιο καλά με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο. Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι να ανακατέψεις οικονομικά με την σχέση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι συνεργάτες σου ζητάνε από εσένα μια πιο προσωπική επαφή και ίσως είναι αρκετά δύσκολο για σένα, γιατί πιθανόν φοβάσαι την υπερβολική εξοικείωση ή την εκμετάλλευση. Πάντως θα έχεις μια στήριξη από σοβαρά άτομα και ίσως θα πρέπει οτιδήποτε προτείνεις να έχει βαρύτητα και κύρος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Εξελίσσεις τις προσωπικές σου φιλίες γιατί έχεις χαθεί με πολλά άτομα και αυτό δεν σου αρέσει. Μερικές φορές απομονώνεσαι και μετά μπορεί να σκέφτεσαι ότι δεν σε παίρνει κανένας τηλέφωνο.
Ερωτικά: Όσο και να προσπαθείς για μια σχέση αν δεν έχεις δώσει τον αληθινό σου εαυτό, το σίγουρο είναι ότι θα έχεις αποστάσεις. Σήμερα όμως η ζεστασιά που θα δώσεις και η προσπάθεια της αγάπης θα φανεί έντονα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αλλάζεις τις προσπάθειες και τις δραστηριότητές σου από ομαδικές σε πιο προσωπικές. Έτσι είναι πιο εύκολο να δείξεις τι ακριβώς μπορείς να κάνεις γιατί δεν ανταμείβεσαι όπως θα ήθελες και περιμένεις μια αναγνώριση και σε αυτό το θέμα.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Επιλέγεις σήμερα να ζήσεις με ένα διαφορετικό τρόπο που θα βάλει την ατομική σου σφραγίδα και κυρίως θα δείξει τι μπορείς να κάνεις. Χρειάζεσαι πρωτοβουλίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να εξισώσεις κάποιες δυσκολίες με το περιβάλλον σου.
Ερωτικά: Η σχέση σου με το Λιοντάρι είναι περίεργη γιατί μια σου δείχνει ότι σε θέλει και μια κάνει πίσω γιατί σου καταλογίζει διάφορα λάθη που έκανες στο παρελθόν και πιστεύει ότι μπορεί να τον πρόδωσες. Είναι δύσκολο να του το βγάλεις από το κεφάλι αν δεν κάνεις τις ανάλογες προσπάθειες. Με τον Κριό ή Ζυγό κάπως καλύτερα θα τα πας γιατί τουλάχιστον θα αναγνωρίσει ο ένας στον άλλον τα ατομικά λάθη και θα τα διορθώσετε από κοινού.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να επικεντρωθείς σε μια συγκεκριμένη δουλειά γιατί αλλιώς δεν είναι εύκολο να κερδίσεις. Καλύτερα λοιπόν «να μαζευτείς», να μη σπαταλιέσαι και, πάνω από όλα, να μην επηρεάζεσαι από λόγια τρίτων.Πηγή:astrology.gr