20 Μαρ 2015

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ - ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ!


Η αστυνομία ανακάλυψε τα πτώματα πέντε βρεφών σε σπίτι στη νοτιοδυτική Γαλλία σε μια υπόθεση που χαρακτηρίζεται ως η χειρότερη βρεφοκτονία των τελευταίων ετών στη χώρα.Όταν ανακαλύφθηκε το πτώμα ενός μωρού σε ένα ισοθερμική τσάντα νωρίτερα την Πέμπτη, οι αστυνομικοί «ανακάλυψαν άλλα 4 νεκρά πτώματα συνεχίζοντας την έρευνα», σε σπίτι στο Λουσάτ, νότια του Μπορντό, σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων και τη γαλλική τηλεόραση.

Το ρεπορτάζ αποκάλυψε πως τα τέσσερα άλλα άτυχα μωρά, βρέθηκαν σε μέσα σε ένα ψυγείο. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 40χρονος πατέρας τέθηκε υπό κράτηση, ενώ η 35χρονη μητέρα βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Όμως περεταίρω έρευνα έδειξε πως, ο πατέρας ήταν αυτός που βρήκε πρώτος την ισοθερμική τσάντα, που περιείχε το πτώμα του ενός μωρού και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί τον βρήκαν να τρέμει ανεξέλεγκτα από αυτό που είχε αντικρίσει.

Η μητέρα, γέννησε «μόνη της στο σπίτι» και στη συνεχεια διεκομίσθη στο νοσοκομείο του Μπορντό για «γυναικολογικές και ψυχιατρικές εξετάσεις» σύμφωνα με την έρευνα.

Μέχρι τώρα «δεν έχει βρεθεί ιστορικό ψυχικής ασθένειας» στη μητέρα, όμως όλοι περιμένουν με αγωνία τις αυτοψίες των πέντε μωρών που θα γίνουν την Παρασκευή, για να γνωστοποιηθεί αν αυτά γεννήθηκαν ζωντανά ή νεκρά.

Το ζευγάρι έχει ήδη δυο κόρες ηλικίας 13 και 15 ετών.

Η χειρότερη υπόθεση βρεφοκτονίας που έχει σημειωθεί στη Γαλλία, ήταν το 2010, όταν μια μητέρα παραδέχτηκε πως έπνιξε οκτώ από τα παιδιά της αμέσως μετά τη γέννα!ΠΗΓΗ