25 Μαρ 2015

ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΦΗ ΤΟΥ FACEBOOK ΣΑΣ "ΟΔΗΓΕΙ" ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ !

Ένα νέο εργαλείο που θα ταξιδέψει πίσω στο χρόνο τους χρήστες του, ανακοίνωσε μόλις κι ετοιμάζει να κυκλοφορήσει από στιγμή σε στιγμή παγκοσμίως, το Facebook
.

Το εργαλείο ονομάζεται «On This Day» και δείχνει στους χρήστες που το επιθυμούν, τι συνέβη πριν από ακριβώς ένα, δύο ή και περισσότερα χρόνια, οποιαδήποτε ημερομηνία του χρόνου.

Ένα ψηφιακό, προσωπικό «σαν σήμερα», για κάθε έναν από τα 890 εκατομμύρια ενεργούς καθημερινά χρήστες του κοινωνικού δικτύου.

Μέσω της σελίδας της εφαρμογής, που είναι ακόμα ανενεργή στην Ελλάδα, κάθε χρήστης μπορεί να δει περιεχόμενο ενός, δύο ή και περισσοτέρων χρόνων, να σβήσει παλιά posts αλλά και να εγγραφεί σε ένα σύστημα ειδοποιήσεων για τις ημερομηνίες που επιθυμεί να βλέπει το δικό του "σαν σήμερα". Η ανακοίνωση του κοινωνικού δικτύου αναφέρει ότι η διαδικασία ενεργοποίησης της σελίδας έχει αρχίσει και σε μικρό χρονικό διάστημα το On this Day θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες, παγκοσμίως.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως το On This Day, αποτελεί απάντηση του Facebook σε μια παρεμφερή εφαρμογή ονόματι Timehop, που συγκεντρώνει πάνω από 12 εκατομμύρια χρήστες.


ΠΗΓΗ