27 Μαρ 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΖΗΛΙΑΡΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΒΑΛΕ ΚΟΛΛΑ ΣΤΟ.....!

«Πήρε την κόλλα και την άπλωσε στο αιδοίο μου. Τον κοιτούσα με τρόμο και τα δάκρυά μου κυλούσαν στο πρόσωπό μου», λέει η άτυχη γυναίκα


Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι δεν θα μπορέσει να ξανακάνει ποτέ σεξ στη ζωή της καθώς ο σύζυγός της κόλλησε το αιδοίο της με πολύ ισχυρή κόλλα επειδή νόμιζε πως τον απατούσε.


Το θύμα τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά είπε πως ο σύζυγός της την κακοποιούσε συχνά. Η συμπεριφορά του όμως έγινε ακόμα πιο ακραία και επιθετική όταν ο θείος της γυναίκας την έφερε στο σπίτι της. 

Ο ζηλιάρης σύζυγος κατηγορούσε τη γυναίκα του ότι τον απατούσε με τον ίδιο του τον θείο. «Με ανάγκασε να ξαπλώσω και να ανοίξω τα πόδια μου. Μου έσκισε τα ρούχα με ένα μαχαίρι και με απειλούσε. Συγκεκριμένα μου είπε πως αν δεν έκανα αυτά που έλεγε θα με αποκεφάλιζε. Στη συνέχεια πήρε την κόλλα και την άπλωσε στο αιδοίο μου. Τον κοιτούσα με τρόμο και τα δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνδρας που λέει ότι αγαπάει τη γυναίκα του μπορεί να της κάνει κάτι τέτοιο. Μου είπε πως έπρεπε να πάρω το μάθημά μου», είπε η άτυχη γυναίκα στο News24.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στις 9 Μαρτίου του 2013 στην επαρχία Mpumalanga της νότιας Αφρικής αλλά η είδηση έγινε πρόσφατα γνωστή μέσα από τη συνέντευξη της γυναίκας η οποία λέει πως κάθε Μάρτιο θυμάται την φρίκη που έζησε στα χέρια του άνδρα της. 

Η 40χρονη λέει πως από το φόβο της δεν θα μπορέσει ποτέ να ξανακάνει σεξ και κάθε φορά που πηγαίνει να ουρήσει πονάει αφόρητα. 

Ο άνδρας μετά την αποτρόπαια πράξη του εξαφανίστηκε. Η γυναίκα όμως ζει με τον τρόμο καθώς φοβάται ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει και θα την σκοτώσει. 

ΠΗΓΗ