26 Μαρ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 26/3

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είσαι σε φάση που δεν ανέχεσαι και πολλά πράγματα και δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα βάλεις αναγκαστικά φρένο σε όλες σου τις παρορμητικές κινήσεις και θα λειτουργήσεις με πολύ ωριμότητα και σοφία.

Ερωτικά: Παρότι σε ενδιαφέρει ένας Τοξότης, δεν θα προχωρήσεις μαζί του, αν δεν έχεις τα εχέγγυα ότι η σχέση είναι σοβαρή. Κυρίως λόγω οικογενειακής πίεσης μπορεί να σκεφτείς ακόμα και γάμο ή συμβίωση.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις κάποιες πρωτοβουλίες οι οποίες θα σε αναγκάσουν να βγεις από μια ιστορία αρκετά δύσκολη και πολύπλοκη. Η σκέψη πάντως να αναθεωρήσεις κάποιες συνεργασίες σου θα σε βοηθήσει να έχεις ένα διαφορετικό αέρα σε όλες σου τις υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Μπορεί να αμφισβητείς διάφορα θέματα και να κολλάς αλλά δε θα το δείξεις. Ο λόγος είναι ότι επαναστατείς βαθιά αλλά οφείλεις να σιγουρευτείς γι' αυτό βολιδοσκοπείς και προετοιμάζεσαι για το επόμενο βήμα. Πάντως το ότι κλείνεσαι στον εαυτό σου δεν σημαίνει κάτι γιατί μάλλον το κάνεις οικειοθελώς. Θέματα υγείας που μπορεί να σε απασχολούν μάλλον είναι ψυχοσωματικά.
Ερωτικά: Με τον Κριό πληγώνεσαι γιατί με τον τρόπο του σε καταπιέζει και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να τον σταματήσεις. Εσύ να αποδέχεσαι τον εαυτό σου όπως είναι και να μην κομπλάρεις για κάτι που προσπαθεί να σου περάσει το άλλο άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιους προγραμματισμένους στόχους από τους οποίους θα έχεις να λαμβάνεις. Επιπλέον μπορεί να κληρονομήσεις κι ένα ακίνητο ξαφνικά και θα αναπτερωθεί το ηθικό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Δεν αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους. Αντίθετα, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα καταλάβεις ότι μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή όλα τα σχέδιά σου και ακόμα να επιβάλλεις τις ιδέες σου με ένα τρόπο πολύ δυναμικό.
Ερωτικά: Έχεις κάποια γρήγορα αποτελέσματα γιατί κρατάς τα ηνία και κυρίως δε βασίζεσαι στην τύχη, περιμένοντας κάτι να συμβεί. Αντίθετα δραστηριοποιείσαι και το αποτέλεσμα είναι άμεσο, περισσότερο με Κριό ή Ζυγό.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές ανεβάζεις τον πήχη ψηλά γιατί ο παράγοντας τύχη σού παρέχει την ευκαιρία να διακόψεις με συνεργασίες που δεν είναι δημιουργικές για σένα και να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Όσο μιλάς και ανοίγεσαι τόσο το αρχηγικό κομμάτι σου μπορεί να το διοχετεύσεις με ένα τρόπο πολύ δημιουργικό, χωρίς να σου δημιουργεί προβλήματα και εντάσεις. Ίσως βέβαια εκ των πραγμάτων αναγκαστείς να είσαι πιο κλεισμένος/ή στον εαυτό σου αλλά δε σε ενοχλεί ιδιαίτερα.
Ερωτικά: Πασχίζεις να μην βρεθείς ξαφνικά έξω από μια σχέση. Η περίεργη κατάσταση που υπάρχει με τον Ιχθύ ίσως σου δημιουργεί ζήλεια και αντιπαλότητα παρά αισθήματα αγάπης. Οπότε, αν σε ενδιαφέρει αυτό το άτομο, θα πρέπει να φέρεσαι καλύτερα χωρίς να του κάνεις κριτική ή πικρόχολα σχόλια.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως να νιώθεις μια μοναχικότητα μέσα στη δουλειά σου, να ξέρεις όμως ότι αυτό έχει δημιουργηθεί από εσένα επειδή θεωρείς ότι δεν σε εγκρίνουν ή δεν είναι κανένας μαζί σου. Αν βέβαια τα συναισθήματά σου είναι διαφορετικά θα δεις ότι τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Όσο και να νιώθεις ότι δεν γίνεται τίποτε, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε όλα σου τα προσωπικά, κοινωνικά αλλά και επαγγελματικά θέματα και θα κάνεις βήματα που θα είναι σημαντικά για το άμεσο μέλλον.
Ερωτικά: Η αμφισβήτηση ενός Διδύμου δεν είναι τελικά τόσο σοβαρή, ώστε να σε κάνει να απομακρυνθείς από κοντά του. Μπερδεμένες συζητήσεις και σκέψεις που δεν εκφράζονται ίσως σε φέρουν σε μια κατάσταση που να μην μπορείς να πεις τα πράγματα με το όνομά τους.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι καλές προδιαγραφές που έχεις σε σπρώχνουν σε μια νίκη τόσο σημαντική που την προσπαθούσες καιρό και δεν γινόταν, αλλά από εδώ και πέρα θα αποδώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είσαι έτοιμος/η και έχεις κάνει μια μεγάλη στροφή, αντικρίζοντας τη ζωή σου με μια ματιά ρεαλιστική. Δεν είναι εύκολο αλλά εκεί σε οδηγούν οι περιστάσεις παρόλο που έχεις μεγάλη ευαισθησία.
Ερωτικά: Ενώ έχεις διορατικότητα για τις δικές σου τις υποθέσεις σπάνια την χρησιμοποιείς, εκτός αν θέλεις να είσαι κοντά με τον Καρκίνο και τον Σκορπιό. Εκεί μπορείς και δεις μέσα στην καρδιά του και αντιλαμβάνεσαι τι θέλει και τι δεν θέλει. Η δυσκολία είναι με τον Κριό γιατί σε παιδεύει και σε αποπροσανατολίζει με τα θέλω του αλλά και τις απροθυμίες του.
Οικονομικά & Καριέρα: Δε θέλεις να κινηθείς σε μοντέλα που είναι καλουπωμένα, επειδή βλέπεις ότι τα κέρδη σου έχουν μειωθεί αρκετά. Μάλλον σου πηγαίνει η πρωτοτυπία γιατί θα έχεις περισσότερες επιλογές.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Ενώ ξεκινάς την ημέρα σου πολύ εύκολα και έχεις γύρω σου άτομα που μπορείς να επικοινωνήσεις, προς το απόγευμα θα σου βγουν κάποιες ευαισθησίες ή από την πίεση του περιβάλλοντος ή από ενοχές δικές σου και θα θέλεις να απομονωθείς.
Ερωτικά: Ο Καρκίνος εκεί που δε σου δείχνει τι ακριβώς θέλει, θα κάνει μια μεταστροφή και θα σου μιλήσει, ίσως με γρίφους αλλά τουλάχιστον θα δείξει το στίγμα του. Ο Αιγόκερως από την άλλη έχει κάποιες φιλοδοξίες που αφορούν κι εσένα αλλά μπορεί να μην θέλεις να ακολουθήσεις τόσο πολύ τα δικά του χνάρια.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις κλείσει μια δουλειά θα δεις ότι στην πορεία θα αλλάξουν κάπως τα συναισθήματά σου και θα βρεθείς να νιώθεις ανασφάλεια γιατί δεν κατευθύνεις σωστά την ενέργειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Πιστεύεις ότι δεν είναι εύκολο να διδαχτείς από τα λόγια κάποιων ατόμων ή ακόμα και από την γνώση βιβλίων και θα προτιμούσες ό, τι χρειάζεσαι να το μάθεις εμπειρικά γιατί σαν χαρακτήρας σου πηγαίνει περισσότερο και έτσι λειτουργείς και γίνεσαι δημιουργικός/η.
Ερωτικά: Όσο αφήνεις τον Δίδυμο ή τον Υδροχόο χωρίς όρια και μέτρο, τόσο θα δυσκολεύεσαι να τον διαχειριστείς. Όμως αν κλείσεις τους διακόπτες και περιμένεις να σου δείξει τα συναισθήματά του με πράξεις, χωρίς λόγια και μηνύματα, τότε θα νιώσεις πολύ καλύτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιδράς αρκετά δυναμικά μέσα στο χώρο της δουλειάς σου και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες, ακόμα κι αν δε στο ζητήσει κανείς για να ξεμπερδέψεις το κουβάρι που ίσως να είναι μπερδεμένο. Προς το απόγευμα και αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα πάρεις μια σημαντική βοήθεια που θα σε βγάλει από ένα αδιέξοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε ένα συναισθηματικό χάος γιατί άλλα λένε τα συναισθήματά σου και άλλα λέει η λογική σου. Αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου θα έχεις ένα μεγάλο μπέρδεμα στο τι πρέπει να κάνεις σε κάποια πρακτικά θέματα.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι να έχεις μια ισορροπία η οποία θα σου χρησιμεύσει αυτή την στιγμή γιατί θα ξεπεράσεις τα όρια σου και μπορεί να μην ξέρεις πώς ακριβώς να φερθείς. Για αυτό συμπορεύσου με την λογική σου για να μην υπάρχουν προβλήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο να διαχειριστείς την πίεση που νιώθεις και να χρειάζεται να βάλεις φρένο σε κάποιες τρελές απαιτήσεις ή ακόμα και ψευδαισθήσεις που υπάρχουν.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Όσο και να φαντάζεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά θα πρέπει πρώτα να το διαπιστώσεις από δικές σου πληροφορίες και μετά να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Επειδή έχεις πολλά στο κεφάλι σου, φρόντισε να μην τα μπλέξεις και να βάλεις προτεραιότητες.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Δίδυμο αλλάζει συνέχεια γιατί λόγω των διαφόρων εξωτερικών καταστάσεων γίνεται μια μετατροπή των ρόλων μεταξύ σας και εκεί μπορεί να υπάρξει μεγάλο μπέρδεμα γιατί τίποτε δεν είναι ξεκάθαρο και τα συναισθήματα δεν ρέουν τόσο εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα επανεξετάσεις κάποιες υποθέσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο επειδή δε θέλεις να βρεθείς στον αέρα. Όμως ευτυχώς υπάρχει θετικό κλίμα και από τους άλλους οπότε θα εισπράξεις κάποια καλά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Έχεις μια αντιμετώπιση η οποία σε βοηθά να ξεπεράσεις κάποιες υπερβολές που μπορεί να σε κάνουν να ανοίξεις τα φτερά σου ακόμα και σε διαφορετικού τύπου επικοινωνία. Η θαρραλέα στάση σου θα καθορίσει άμεσα κάποια συμπεριφορά από μια ομάδα.
Ερωτικά: Έχεις μεγάλη αδυναμία σε ένα Σκορπιό και μερικές φορές νιώθεις ότι εξαρτάσαι από αυτόν, αλλά δεν θέλεις να το δείξεις και τις πιο πολλές φορές το παίζεις άνετος/η. Με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη έχεις πολύ περισσότερο την ανταπόκριση που θέλεις και θα περάσεις όμορφα, αφού τα ενδιαφέροντά σας είναι κοινά.
Οικονομικά & Καριέρα: Τώρα μπορείς να είσαι περήφανος/η ότι κέρδισες ένα στοίχημα που είχες βάλει με τον εαυτό σου γιατί ξεπέρασες τα δύσκολα με τις δικές σου δυνάμεις. Το αποτέλεσμα δεν είναι απόλυτα ικανοποιητικό αλλά τουλάχιστον θα διορθώσεις αρκετά λάθη.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Προσπάθησε να μην λες πολλά αλλά και να μην κάνεις κινήσεις που μετά δεν τις εγκρίνεις ούτε εσύ. Ο λόγος είναι ότι θα διχαστείς ή θα διασπάσεις τελείως την ενότητα σε ένα επίπεδο που έχεις φτάσει ήδη και αυτό θα είναι λάθος.
Ερωτικά: Το να μιλάς και να εκφράζεσαι είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει μέσα σε μια σχέση. Όμως εσύ μπορεί να το παρακάνεις και μάλιστα να φανείς τόσο ρηχός/η που θα διαβρώσεις την εικόνα σου. Πρόσεξε μην παρασυρθείς από επιπολαιότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ θέλεις να κάνεις δουλειές που είναι εύκολες και περισσότερο βατές έχεις μπλεχτεί τόσο πολύ με διάφορες υποθέσεις ακόμα και άλλων ατόμων που θα χάσεις χρόνο. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις κάποια κληρονομικά ζητήματα με δικαιοσύνη.


Πηγή: www.astrology.gr