20 Απρ 2015

ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!Αναμφισβήτητα, οι αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων είναι πολύτιμες! Πολύτιμα είναι όμως και τα παιχνίδια που μας συντρόφευαν ως παιδιά, μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά!

Μερικά από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια που είχατε ως παιδί, μπορούν να σας αποφέρουν πολλά χρήματα. Ψάξτε σε ντουλάπες και αποθήκες γιατί ίσως ανακαλύψετε... μια περιουσία!

Εδώ είναι μερικά από τα πιο πολύτιμα παιχνίδια που όταν τα αγοράζατε δεν γνωρίζατε ότι θα αποκτούσαν τόση αξία, σύμφωνα με το TheRichest.com.Τα Game Boys έχουν γίνει απίστευτα πολύτιμα κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών. Το αρχικό Game Boy που θεωρείται vintage αντικείμενο και συλλέγεται από τα μουσεία και τους Vintage gamers σε όλο τον πλανήτη για σχεδόν 2.000 δολάρια. Μια άλλη παραλλαγή της κονσόλας χειρός, το Game Boy Color, μπορείτε να το πουλήσετε για περίπου 1.700 δολάρια. Ακόμα, η αρχική κονσόλα της Sega Genesis αξίζει πλέον 2.000 δολάρια.

Τα μεταλλικά κουτιά γεύματος, τα οποία δεν ήταν ακριβώς παιχνίδι, αλλά περισσότερο ένα κουτί με το κολατσιό μας, με φοβερά λογότυπα, σήματα με τα αγαπημένα μας κόμικς και τηλεοπτικούς ήρωες. Συνήθως, τα κουτιά γεύματος ήταν από μέταλλο για αντοχή, χωρίς να μεριμνείται η υγιεινή ή η θερμοκρασία. Σήμερα, αυτά τα κουτιά φαγητού δίνονται για πάνω από 2.000 δολάρια.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι μερικά αποτυχημένα παιχνίδια μπορεί να καταλήξουν να γίνουν μερικά από τα πιο πολύτιμα και περιζήτητα είδη. Το αυτοκινητάκι Volkswagen Beach Bomb βγήκε το 1969 και ήταν λίγο πολύ... μια αποτυχία. Σε σύγκριση με τα άλλα αυτοκινητάκια που κυκλοφορούσαν, το Beach Bomb δεν μπορούσε να τα ανταγωνιστεί. Παρόλαυτα οι συλλέκτες παιχνιδιών ψάχνουν το διαδίκτυο όλο το χρόνο και το αναζητούν, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Πρόσφατα, ένα από τα Beach Bombs πωλήθηκε έναντι 72.000 δολαρίων!Ένα από τα πιο ακριβά παιδικά αντικείμενα δεν είναι παιχνίδι, αλλά, βιβλίο. Όταν ο Maurice Sendak δημοσίευσε για πρώτη φορά, «Στη χώρα των μαγικών πλασμάτων», το 1963, δεν είχε ιδέα ότι μια μέρα, η πρώτη αυτή έκδοση θα πωλούνταν 200.000 δολάρια!