26 Απρ 2015

ΞΑΝΘΙΕΣ Η ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ .....!

Το θέμα που θα διαβάσετε δεν είναι αποτέλεσμα μελέτης κάποιου πανεπιστημίου, που δημοσιεύτηκε σε κάποιο ιατρικό, επιστημονικό περιοδικό.
Πρόκειται για μια έρευνα που έγινε στο διαδίκτυο και μόνο βάσει στατιστικής έδειξε, εάν οι ξανθιές, οι μελαχρινές, ή οι κοκκινομάλλες είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία. Εσείς τι πιστεύετε; Οι γυναίκες με ποιο χρώμα μαλλιών διεκδικούν τα πρωτεία στο να απατήσουν τον σύντροφο τους;


Πριν σας πούμε την απάντηση, μήπως να σας υποψιάσει ότι οι περισσότερες γυναίκες σύμβολα του σεξ, είναι ξανθιές; Μαίριλιν Μονρό, Αννίτα Έκμπεργκ, Φάρα Φόσετ και πολλές άλλες.
 Δυστυχώς λοιπόν οι ξανθιές ανακηρύχθηκαν στην έρευνα αυτή, που επαναλαμβάνουμε έγινε μέσω διαδικτύου, ότι είναι πολύ πιο άπιστες σε μια σχέση από τις λάγνες μελαχρινές και τις φλογερές κοκκινομάλλες.
Και όταν λέμε στο να απατήσουν δεν εννοούμε να παραμείνουν μόνο στο φλερτ αλλά αναφερόμαστε να μοιραστούν το κρεββάτι τους με κάποιον άλλον πλην της σχέσεως/γάμου τους. Έτσι από την έρευνα προέκυψε ότι σε σύνολο 10 γυναικών που θα απατήσουν οι 5 είναι ξανθιές, οι 3 καστανές ή μαυρομάλλες και οι 2 κοκκινομάλλες. Δηλαδή από όσες απατούν (όχι από όλες τις γυναίκες αλλά από εκείνες που θα κάνουν το παραστράτημα τους) οι μισές είναι ξανθιές.
Και εάν αναρωτιέστε τι συμβαίνει με τους άνδρες, σας λέμε ότι ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Οι μελαχρινοί άνδρες είναι λίγο πιο “τσαχπίνηδες” παίζει το ματάκι τους και όχι μόνο. Το 60% εκείνων που απάτησαν τη σύντροφο τους ήταν καστανοί ή μελαχρινοί, 25% ήταν ανοιχτόχρωμοι ξανθοί και 15% κοκκινομάλληδες.
Συμβουλή δική μας πάντως είναι, ποτέ να μην εμπιστεύεστε τις έρευνες στο ίντερνετ που βασίζονται στα χρώματα των μαλλιών...ΠΗΓΗ