23 Απρ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 23/4

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Προτιμάς να κάνεις συζητήσεις και να βλέπεις τα πράγματα χωρίς συναισθηματισμούς γιατί δεν μπορείς συνέχεια να έχεις τα ίδια και τα ίδια και να μην βγαίνεις καθόλου από τα προβλήματα. Πειρασμοί θα υπάρχουν συνέχεια που θα σε βάζουν και πάλι στο παιχνίδι του άγχους. Στο χέρι σου είναι να βελτιώσεις τις καταστάσεις.

Ερωτικά: Ενώ κανονικά είχες υποσχεθεί στον εαυτό σου να μην σηκώσεις το τηλέφωνο σε ένα άτομο που σε έχει στεναχωρήσει, τώρα κάνεις υποχωρήσεις και βρίσκεσαι μπροστά σε δίλλημα αν πρέπει ή όχι. Με τον Σκορπιό χρειάζεται να προσέξετε τα οικονομικά σας γιατί εκεί υπάρχουν μεγάλες εντάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές κολλάς και δεν ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να ξεκολλήσεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να δουλέψεις περισσότερο με το μυαλό σου και να έχεις οράματα μπροστά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχεις ανάγκη την ανάπτυξη για αυτό θα προσπαθήσεις να υλοποιήσεις όσο μπορείς περισσότερα. Ιδανική περίπτωση για σένα είναι η ενασχόλησή σου με πράγματα που μπορείς να κάνεις με τα χέρια σου για να φεύγει η ένταση και η ενέργεια που μπορεί να έχεις.
Ερωτικά: Μια ξαφνική ανατροπή που ίσως να μην περίμενες σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα με πιο ξεκάθαρη ματιά και αυτό ίσως να μην σε βοηθάει μέσα στην σχέση σου γιατί κάνεις συνειδητοποιήσεις που δεν ήταν τόσο εύκολο να διαχειριστείς. Αν έχεις γεννηθεί στις 15 - 16/5 θα νιώσεις μια μεγάλη ένταση και διάθεση να ξεσπάσεις και να μιλήσεις με μεγάλη ένταση.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν πολλές διαφορές με κάποια άτομα και κυρίως για την υπόθεση ενός κληρονομικού ακινήτου. Βέβαια στο τέλος θα κυριαρχήσει η σύνεση αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα υπάρχουν πιέσεις από όλες τις πλευρές. Κατά τα άλλα θα υποχρεωθείς να αναβάλλεις μια συνάντηση γιατί θα νιώθεις ότι δεν είσαι έτοιμος/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Όταν είσαι εσύ ο αρχηγός του εαυτού σου όλα μπορείς να τα δικαιολογήσεις και να τα βάλεις σε μια τάξη, ώστε να μην σε ενοχλούν οι άλλοι. Συγχρόνως θα πρέπει να ξέρεις να αναλαμβάνεις ευθύνες εκεί που είναι αναγκαίο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό μάθημα που πρέπει να πάρεις.
Ερωτικά: Δεν εξελίσσονται τα πράγματα με τον τρόπο που εσύ περίμενες και παρόλο που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου και νιώθεις καλά, κάτι σου ξεφεύγει γιατί δεν μπορείς να μαντέψεις αντιδράσεις και συναισθήματα του άλλου ατόμου κι ίσως παραπλανάσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφιερώνεσαι περισσότερο και θέλεις να μπεις πλέον στα βαθιά και να μάθεις τελικά να λειτουργείς έτσι γιατί δεν αρκούν μόνο οι θεωρητικές γνώσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Μερικές φορές βρίσκεις ότι υπάρχουν σκοπιμότητες για να λειτουργήσεις με ένα συγκεκριμένο τρόπο ενώ εσύ θέλεις να ξεπεράσεις κάποιες αναστολές ή αμφιβολίες που σου μειώνουν τον αυθορμητισμό που έχεις απόλυτη ανάγκη.
Ερωτικά: Βλέπεις τα πράγματα από μια συγκεκριμένη οπτική γωνία και χάνεις κάπως τη συνολική εικόνα, κάτι το οποίο μπορεί να οφείλεται στην μεγάλη σου ευαισθησία η οποία μερικές φορές σε παρασύρει, αδυνατώντας να δεις εύκολα την θέση του άλλου και πληγώνεσαι χωρίς να υπάρχει μεγάλη αιτία. Η σχέση με τον Ταύρο θα είναι πολύ έντονη γιατί θα βρείτε μια κοινή ασφαλιστική δικλείδα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναπαράγεις συνέχεια κάποια γνώριμα μοντέλα και μοτίβα και πάνω εκεί δεν κινδυνεύεις να χαθείς. Μπορεί να πλήττεις αλλά τουλάχιστον δεν γίνονται λάθη.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Όσο και να μην θέλεις να παραδεχτείς ότι μαθαίνεις, τελικά είναι μια περίοδος που γειώνεσαι και πρέπει να μπεις μέσα σε όλα για να μπορέσεις να επιβιώσεις. Αντί λοιπόν να κρατάς τις αποστάσεις, καλύτερα να έρθεις πιο κοντά.
Ερωτικά: Είσαι πολύ ερωτικός/η και αυτό θα σου βγάλει στην επιφάνεια ένα μεγάλο πάθος που συγκρατείς και ίσως δεν το γνωρίζεις ούτε εσύ ακόμα για αυτό τώρα είναι μια ευκαιρία να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου. Ταύρος ή Σκορπιός θα συμμετέχουν σε αυτό το πανηγύρι των αισθήσεων και των συναισθημάτων.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να τα κάνεις όλα μαζί αλλά βρίσκεις διάφορα εμπόδια. Το πιο σημαντικό είναι να μην απαξιώνεις ακόμα και την πιο μικρή πληροφορία ή βοήθεια που μπορεί να σου έρθει ξαφνικά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις με συνεργάτες που δεν συμφωνείτε είναι να ακούς και την γνώμη τους και να μην είσαι απόλυτος/η, κυρίως αν έχεις γεννηθεί από τις 9 έως και 11.8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Αναφέρεσαι συνέχεια στο τι πρέπει να κάνεις για να ξεκολλήσεις από μια δυστοκία, επειδή επιθυμείς πολύ να αλλάξεις σελίδα στην ζωή σου. Μπορεί να αξιωθείς τελικά, μετά από μεγάλο κόπο, να βρεις τις ισορροπίες σου και να τα βλέπεις όλα πιο θετικά.
Ερωτικά: Στέκεσαι κάπως περίεργα απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Μπορεί και να μην το καταλαβαίνεις ότι είσαι φευγάτος/η γιατί νιώθεις την ανάγκη για μια μεγαλύτερη εσωτερικότητα. Το ζητούμενο είναι να ακολουθήσεις και τον εαυτό σου σε σχέση όμως και με το πρόσωπο που θέλεις να είστε μαζί. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως πρέπει να προσεγγίσεις περισσότερο παρέες και φίλους για να βγαίνεις και να έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κάτι όμορφο.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει κάτι στρωμένο αυτή την στιγμή που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, συγχρόνως όμως θέλεις να ξεκινήσεις και κάτι άλλο γιατί οι σκέψεις σου για το μέλλον δεν είναι και τόσο θετικές. Αν πάλι είσαι στον αέρα αυτές τις ημέρες ενέτεινε τις προσπάθειές σου γιατί κάτι μπορεί να συμβεί άμεσα.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Το πιο σημαντικό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και τα δύσκολα γιατί νιώθεις τον τελευταίο καιρό εγκλωβισμό από αυτά που σου συμβαίνουν και είναι δύσκολο να τα αντιμετωπίσεις όπως είσαι τώρα γιατί δεν σου αρέσει να τρέχεις συνέχεια για ξένες υποθέσεις και πράγματα που ενδεχομένως δε σου ταιριάζουν.
Ερωτικά: Η συνομιλία με τον Ταύρο μπορεί να σε ταράζει γιατί βλέπεις ότι όλα πάνε τελείως διαφορετικά από αυτό που περίμενες. Ίσως να συμπεριφερθεί πολύ απότομα και επειδή είσαι ένα άτομο με πολύ υψηλά στάνταρ στην επικοινωνία, να ενοχληθείς αφόρητα. Από την άλλη με ένα Δίδυμο είσαι στα σκαριά ενός νέου ξεκινήματος και αυτό θα σου κάνει καλό.
Οικονομικά & Καριέρα: Η φαντασία μερικές φορές που χρησιμοποιείς για να θεραπεύεις τους φόβους σου και το άγχος σου είναι πολύ θετική και έχεις καλή απόδοση στην δουλειά σου. Για αυτό αν έχεις ιδέες που μπορεί να υλοποιήσεις άμεσα, μην φοβάσαι. Κάνε ό, τι μπορείς για να ξεφύγεις από την μετριότητα. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά γιατί έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις και για σένα όλα αυτά είναι πολύ κουραστικά και βαρετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και επειδή θέλεις να βοηθήσεις κάποια άτομα τα οποία αναγκαστικά έχουν στραφεί σε εσένα, μπορεί να πιέζεσαι παραπάνω ίσως γιατί νιώθεις και μεγαλύτερη υπευθυνότητα από ό, τι τελικά χρειάζεται, αφού θέλεις να γίνουν όλα τέλεια.
Ερωτικά: Αναλογίζεσαι τι πρέπει να γίνει για να μην νιώθεις τόση μεγάλη πίεση από το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο. Μάλλον πρέπει να αλλάξεις και να δεις τα πράγματα πιο ανοικτά και με μεγαλύτερη δόση ελευθερίας, από την δική σου πλευρά. Αν πάλι φοβάσαι να το κόψεις, σημαίνει ότι θέλεις τον έλεγχο.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βρεις καινούργιες πατέντες οι οποίες θα σου αποδώσουν πολύ περισσότερο και αντιλαμβάνεσαι ότι μάλλον χρειάζεσαι συνεργασίες που θα σου δώσουν το παραπάνω σπρώξιμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Ενώ ξεκινάς με δύναμη και μεγάλη όρεξη την ημέρα σου, νιώθεις ότι θίγεσαι συναισθηματικά από άλλα άτομα και αυτή είναι η μεγάλη σου ευαισθησία. Μην αφήνεις τα λάθος συναισθήματα να σε χαλάνε, ούτε τις παραξενιές κάποιων ανθρώπων να σε επηρεάζουν.
Ερωτικά: Η ευαισθησία σου κτυπάει κόκκινο και θα σε βάλει να ψαχτείς για κάτι πιο βαθύ και αληθινό. Όμως θα το κάνεις με ένα τρόπο που δεν θα είσαι πολύ εύκολο για το άλλο πρόσωπο να το αποδεχτεί. Νοσταλγία και φωτογραφίες παλιές μπορεί να σε συνεπάρουν. Ένας Καρκίνος, αν έχει φύγει από την ζωή σου απότομα, νιώθεις ότι σε πονά ακόμα αλλά θα προσπαθήσεις να το θεραπεύσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν άτομα στην δουλειά σου που ενώ στο παίζουν φίλοι και ότι σε εκτιμούν και σε σέβονται, τελικά προσπαθούν να βρουν ατέλειές σου και σου υποσκάπτουν τη θέση. Το καλό είναι ότι εσύ το γνωρίζεις και τα αντιμετωπίζεις αλλά με μεγάλη καλοσύνη και πίστη στο ανώτερο καλό.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχεις να κάνεις πολλές δουλειές και κυρίως να μιλήσεις με κόσμο. Ίσως αυτό να σε εξαντλεί αλλά τουλάχιστον θα τελειώνεις με πράγματα που δε σου αρέσουν ή σου φαίνονται αρκετά βαρετά. Τα βιβλία και η γενική ενημέρωση είναι απαραίτητα για να τα βγάλεις πέρα.
Ερωτικά: Παραμένεις σε χαμηλούς τόνους και το μόνο που θα κάνεις είναι να προσπαθήσεις να αποσπάσεις όσο μπορείς περισσότερες πληροφορίες για το άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα καταφέρεις πολλά πράγματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναθεωρείς κάποιες διαδικασίες που τις έκανες παλιά και τις θεωρούσες πολύ σημαντικές. Τώρα προτιμάς να κινείσαι σε πιο ξεκάθαρο έδαφος και με μεγαλύτερη διαφάνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Ενώ εσύ βρίσκεσαι σε μια φάση πολύ καλή οι γύρω σου και κυρίως από την οικογένεια ή κάποια άλλα δικά σου άτομα έχουν διάφορα προβλήματα και πρέπει να ασχοληθείς με αυτά.
Ερωτικά: Με μια υπερβολή θα ξεκινήσεις την ημέρα σου γιατί βλέπεις ότι θέλεις να καλύψεις και πρακτικά το άλλο άτομο που είστε μαζί κι αυτό είναι τελικά το πιο δύσκολο πράγμα. Ίσως να μην μπορείς να ακούς την μουρμούρα ή τα παράπονα γιατί από όλα αυτά βαριέσαι και χάνεται το ερωτικό σου ενδιαφέρον.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να αναπληρώσεις κάποιες χαμένες ώρες που τις χρωστάς από το παρελθόν αλλά σου φαίνεται σαν καταναγκαστικό έργο γιατί θα πρέπει περισσότερο να φροντίσεις άτομα και καταστάσεις παρά να παράγεις έργο. Πάντως θα δοκιμάσεις κάτι καινούργιο να κάνεις που θα αποτελεί ακόμα και για σένα ρίσκο.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Βρίσκεσαι με κόσμο που πάει με τα δικά σου τα νερά για αυτό νιώθεις πιο ήρεμος/η και ασφαλής. Όταν βρίσκεσαι σε περιβάλλον που σε νοιάζεται και σε φροντίζει είναι εύκολο να αναθαρρήσεις και να ξεπεράσεις ακόμα και δυσκολίες.
Ερωτικά: Το να ανοίξεις τα χαρτιά σου μάλλον θα σε πάει πίσω, παρά μπροστά γιατί θα ξαναθυμηθείς κάτι που αυτή την στιγμή μπορεί να μην συμφέρει κανέναν από τους δυο σας. Προσπάθησε να πας με το ρεύμα της ημέρας και γίνε όσο μπορείς πιο δοτικός/η και κυρίως αφέσου να την περάσεις με το πρόσωπο που θέλεις και αγαπάς.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κάποιες σωστές σκέψεις τις οποίες θα μοιραστείς με συγκεκριμένους ανθρώπους γιατί θέλεις να στήσεις κάτι καινούργιο που να έχει και μια οικονομική αξία για σένα.


Πηγή:www.astrology.gr