12 Ιαν 2015

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 12/1/2015 το απόγευμα τα εγκαίνια των καινούργιων γραφείων της ομάδας του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας. 

Μετά των αγιασμό που τέλεσε ο εφημέριος του ιερού ναού Αγίας Μαρίνας πάτερ Χρήστος .Το λόγο πήρε η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου και συγκεκριμένα ο Γεν.Γραμμ. Χ. Τσιτινίδης ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την παρουσία τους εκανε μια αναδρομή στην 40χρονη ιστορία της ομάδος
.Ο στόχος του Δ.Σ είναι να παράγουμε έργο αθλητισμού και πολιτισμού για την νεολαία. Όσο για το τι σημαίνει η ποδοσφαιρική ομάδα για το χωριό, επισημαίνει πως «η ομάδα για το χωριό είναι το Α και το Ω.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίας τους ο βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, δήμαρχος κος Βογιατζίδης Κωνσταντίνος,ο Αντιδήμαρχος κ. Θεόφιλος Κορωνάς ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αγίας Μαρίνας κ.Γερούκης Ν. ,από την Ε.Π.Σ.Η ο πρόεδρος Γ. Καραμελίδης ο αντιπρόεδρος Σ. Τσιβαλίδης και ο ενωσιακός προπονητής Α. Λυμούσης, ο Ιωάννη Μεν. Παπαγιάννης έστειλε τηλεφωνικά της ευχές του μιας και ήταν κλινήρης. Σύσσωμο το Δ.Σ του Μορφωτικού Συλλόγου ο αρχηγός του Φιλίππου Βέροιας στο μπάσκετ Τάσος Κασαμπαλής ο προπονητής του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου Σ.Παπαδίνας 
Στη συνέχεια πλούσιος μπουφές, περίμενε όλους τους καλεσμένους και παρευρισκόμενους, με ποικιλία εδεσμάτων που επιμελήθηκαν φίλες του συλλόγου και τους ευχαριστούμε θερμά.




Απο τη σελιδα του facebook
Μεγας Αλεξανδρος Αγιας Μαρινας