28 Ιαν 2015

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ Η ΝΕΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ (ΦΩΤΟ)

Η 23χρονη φοιτήτρια Νάσια Στεφανίδη είναι η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2015! (pics)

Η 23χρονη Aναστασία (Νάσια) Στεφανίδη είναι η νέα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού. Η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2015 επελέγη ανάμεσα σε 19 υποψηφιότητες.






Η Νάσια είναι φοιτήτρια του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας της Σχολής Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και γνωρίζει Αγγλικά.


Η... πρασινομάτα Νάσια με το σαγηνευτικό βλέμμα από μικρή είναι μπολιασμένη στην καρναβαλική ατμόσφαιρα της μεγάλης γιορτής της Πάτρας με δεκάδες συμμετοχές σε πληρώματα.









Και όπως η ίδια σημειώνει, η αγάπη που τρέφει για την Πάτρα, την πόλη που μεγάλωσε, αγάπησε, αγαπήθηκε, έκανε φίλους και διαμόρφωσε την προσωπικότητά της, είναι απεριόριστη.


Η Νάσια Στεφανίδη ως Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2015 θα εμφανιστεί στις επόμενες εκδηλώσεις και βέβαια πάνω στο άρμα της θα μοιράσει χαμόγελα με τη γλυκιά της παρουσία στις μεγάλες παρελάσεις του τελευταίου Σαββατοκύριακου του Πατρινού Καρναβαλιού 2015.











Το άρμα της Βασίλισσας αποτελεί καρπό των καλλιτεχνών του Καρναβαλικού Εργαστηρίου.


Το άρμα, το μεγαλύτερο που θα παρελάσει,διαστάσεων 12μ (μήκος) Χ4,5μ (πλάτος), με υλικό κυρίως πολυεστέρα αλλά και φελιζόλ, είναι επηρεασμένο από την Ανατολή (οριεντάλ) αλλά και με αρκετά ινδικά στοιχεία.


Ένα κτίριο σαν κάστρο, ελέφαντες, καμήλες, άλογα πλαισιώνουν το πολύχρωμο άρμα (μωβ, κίτρινο, χρυσό κλπ), ενώ κυρίαρχο στοιχείο του άρματος είναι μια σκάλα, στην κορυφή της οποίας θα βρίσκεται όρθια η Βασίλισσα.


















ΠΗΓΗ