28 Ιαν 2015

ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ START-UP

Το Orange Grove δέχεται αιτήσεις από καινοτόμες ομάδες με στόχο να τις φιλοξενήσει στον χώρο του


Εάν πιστεύεις ότι έχεις μια πολύ καλή επιχειρηματική ιδέα και βρίσκεσαι ένα βήμα πριν ξεκινήσεις τη δική σου startup επιχείρηση, τότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις το παραπάνω βήμα. Κι αυτό γιατί το Orange Grove, η επιχειρηματική θερμοκοιτίδα της ολλανδικής πρεσβείας στην Αθήνα, συνεχίζει να δέχεται για τις επόμενες ημέρες αιτήσεις από καινοτόμες ομάδες με στόχο να τις φιλοξενήσει στον χώρο του.



Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ένα email στη διεύθυνση info@orangegrove.biz με φωτογραφία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους και θα λάβουν την αίτηση συμμετοχής. Σε περίπτωση που περάσουν την πρώτη φάση, θα κληθούν να παρουσιάσουν την ιδέα τους μπροστά σε μία καταξιωμένη επιτροπή. Εάν πάνε όλα καλά, τότε θα απολαύσουν τα προνόμια που προσφέρει ο χώρος όπως μαθήματα, συμβουλές αλλά και καθοδήγηση από έμπειρα στελέχη της αγοράς. Από την άλλη, στις υποχρεώσεις τους βρίσκεται η υπογραφή μιας συμφωνίας που προβλέπει την παραμονή τους στον χώρο για τουλάχιστον 6 μήνες καθώς και η καταβολή μηνιαίας συνδρομής της τάξης των 100 ευρώ.

Για να μπορέσει κανείς να κάνει αίτηση, θα πρέπει να έχει γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 1975, να είναι νόμιμος κάτοικος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους διατηρούν δεσμούς με την Ολλανδία (σπούδασαν εκεί, δούλεψαν εκεί κλπ). Οσο για τις ομάδες, επιτρέπεται να έχουν μέχρι πέντε μέλη.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.