24 Ιαν 2015

7 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟΥ ΕΡΩΤΑ!

 Βρίσκουμε όσα ήθελες να ψάξεις και δεν τολμούσες!



Οι περισσότερες γυναίκες έχουν κάποιες συγκεκριμένες τεχνικές που ακολουθούν όταν... κατεβαίνουν στην περιοχή του άντρα. Δεν είναι κακό, όμως, να κάνεις κάποιες αλλαγές ή και βελτιώσεις στον τρόπο που του κάνεις στοματικό έρωτα για να τον τρελάνεις με τη νέα αίσθηση που θα του προσφέρεις. 7 γυναίκες μας αποκάλυψαν όσα τους έμαθε η εμπειρία τους.


  1. "Επειδή λέγεται στοματικός έρωτας δεν σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιείς μόνο το στόμα σου. Μπορείς να βάλεις στο παιχνίδι και τα χέρια. Και φυσικά να μην περιοριστείς σε μόνο ένα σημείο του". Ειρήνη, 35 ετών.
  2. "Όταν οι σιαγόνες μου ή ο λαιμός μου χρειάζεται διάλειμμα τραβιέμαι και ασχολούμαι μόνο με την κορυφή. Μπορείς να βάλεις τα χέρια σου, να φιλήσεις ή γλύψεις την περιοχή". Άννα, 26 ετών.
  3. "Στην αγορά υπάρχουν διάφορα λιπαντικά με γεύσεις που χρησιμοποιούνται στον στοματικό έρωτα. Και είναι σίγουρο πως το λιπαντικό είναι πολύ απολαυστικό για εκείνον, αλλά και για σένα". Χρύσα 24 ετών.
  4. "Καλό θα είναι η γυναίκα να ρωτάει τον παρτενέρ της τι του αρέσει. Γιατί έτσι θα ξέρει τι ρυθμό και ένταση να διατηρήσει και έτσι θα έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση αν αρέσει αυτό που του κάνει". Γωγώ, 27 ετών.
  5. "Το να τον κοιτάς κατά τη διάρκεια δεν είναι μόνο αντρική επιθυμία, αλλά και για σένα δική σου απόλαυση. Το να τον δεις να απολαμβάνει κάτι που του κάνεις εσύ, θα σου δώσει μεγαλύτερο κίνητρο για τη συνέχεια". Παναγιώτα, 29 ετών.
  6. "Όταν είναι κοντά στο να φτάσει στην κορύφωση, τραβιέμαι για να τον καθυστερήσω. Γιατί όταν θα επιστρέψω θα είναι πιο έντονο για εκείνον". Εβελίνα, 25 ετών.
  7. "Κατά τη διάρκεια του στοματικού έρωτα δεν πρέπει μόνο αυτός να κάνει ήχους απόλαυσης. Αλλά και η γυναίκα. Μπαίνει και η ίδια πιο έντονα στο κλίμα". Δήμητρα, 30 ετών.



Πηγή: http://www.queen.gr/