30 Ιαν 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 30-1

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Δεν αφήνεις κάτι στην τύχη γιατί βάζεις κάποιες προτεραιότητες οι οποίες θα σε ωθήσουν να διαλέξεις σωστά, χωρίς φόβο και πάθος. Πιθανόν να περιμένεις να μάθεις κάποια πράγματα και θα ζητήσεις απαντήσεις που θα σε βγάλουν από αρκετά ερωτηματικά.

Ερωτικά: Πιθανόν να μιλήσεις με λιγότερο φόβο και για αυτό θα δικαιώσεις κάποιες προσπάθειές σου και κυρίως κάποια επιμονή σου γιατί με τον Ζυγό θα έχετε πολλά να πείτε αλλά και πολλά να ξεκαθαρίσετε. Αυτός/η που σε μπερδεύει περισσότερο είναι ο Ιχθύς γιατί δεν λέει ακριβώς τι θέλει από εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση σου με διάφορα άτομα είναι κάπως μπερδεμένη και χαοτική γιατί δεν δέχεσαι να πάρεις γρήγορες αποφάσεις κι ίσως η αναποφασιστικότητά σου να δημιουργεί λάθος εντυπώσεις. Παρόλα αυτά, αν την ξεπεράσεις, θα έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Για αυτό να δεχτείς να προχωρήσεις πέρα από αυτά που βλέπεις μπροστά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Η γενναιοδωρία σου μπορεί να μην φαίνεται με το πρώτο γιατί δεν θέλεις να ξέρουν οι άλλοι τι κάνεις. Όμως επειδή βρίσκεσαι σε μια φάση διαπραγματεύσεων μπορεί να δείξεις την καλή και θετική πλευρά του εαυτού σου.
Ερωτικά: Η σχέση σου με ένα Τοξότη σε βάζει να σκεφτείς και πέντε πράγματα και επειδή μπορεί με τον τρόπο του να σε πιέζει να ενημερωθείς περισσότερο για όλα τα θέματα που παίζουν γύρω σου, σε καταπιέζει ίσως γιατί σε κάνει να ασχολείσαι με κάποια που είναι έξω από το ρεπερτόριο σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις κάποιες συζητήσεις που θα καθορίσουν τις αποφάσεις σου αλλά εκεί που τις ξεκινάς, θα τις ακυρώνεις γιατί πάνε κόντρα στην λογική σου. Οπότε μάλλον χρειάζεσαι περισσότερο ψάξιμο για να μην βρεθείς εκτεθειμένος/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Νιώθεις δύναμη για να υπερασπιστείς τα θέλω σου αλλά ίσως αυτά να μην μοιάζουν με τα παλιά γιατί θα έχουν ελαφρώς διαφοροποιηθεί από ιδέες που πιθανόν να είναι έξω από την πραγματικότητά σου. Η διάθεσή σου πάντως θα μεταβάλλεται τουλάχιστον για σήμερα γιατί θα έχεις διάφορες διακυμάνσεις, σωματικές και ψυχικές.
Ερωτικά: Μιλάς σε πολλά άτομα για την σχέση σου και ίσως εκτεθείς γιατί μπορεί με τον τρόπο σου να δώσεις δικαιώματα να σε κουτσομπολέψουν. Αν θέλεις να μην σε σχολιάζουν, καλύτερα να μην μιλάς σε άτομα που δεν εμπιστεύεσαι και πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ βλέπεις τις λύσεις και τι πρέπει να κάνεις, μάλλον θα παρασυρθείς από κάτι πρόσκαιρο που πιθανόν να σε βάλει σε μπελάδες γι' αυτό μην φεύγεις από τον σταθερό σου στόχο. Αυτό θα σε βοηθήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες οι οποίες μπορεί να σου δημιουργούν άγχος ή μια νευρική διάθεση και δε θα είσαι ο εαυτός σου. Παρ' όλα αυτά θα πάρεις κάποιες πληροφορίες που θα σε βγάλουν από το σκοτάδι.
Ερωτικά: Μερικές φορές έχεις ανάγκη να ξεχάσεις τι έγινε με εσένα και τον Δίδυμο για αυτό κρατάς την γνώμη σου για σένα. Μπορεί να έχεις κάποιο θυμό αλλά ίσως να μην σου βγει τόσο εύκολα. Προτιμάς πάντως να βγάλεις τα συναισθήματά σου με τον Σκορπιό και τον Ιχθύ αλλά χωρίς να κάνεις μεγάλες τυμπανοκρουσίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες επαφές που όμως δεν πρέπει να τις αναφέρεις γιατί πιθανόν να χρειάζεται να μάθεις κάτι που θα σε βγάλει από τα σκοτάδια το οποίο δεν θα το πεις γιατί θα χαλάσεις κάτι πριν αρχίσει.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Δοκιμάζεις να βρεθείς με κάποια άτομα που θα σε κάνουν να περάσεις καλά γιατί ορισμένες φορές θέλεις και εσύ να ξεσκάσεις και να χαλαρώσεις. Το να ανταλλάξεις γνώμες και να πληροφορηθείς για νέα πράγματα θα σου κάνει καλό.
Ερωτικά: Αν είσαι ελεύθερος/η θα βρεθείς με νέα άτομα, κυρίως μέσα σε μια παρέα ή σε μια συγκέντρωση και θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα είναι πολύ κοντά στα γούστα σου. Με τον Κριό πάντως θα έχεις κάποιες ευκαιρίες να βρεθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μεγαλύτερη ευχέρεια για γνωριμίες και αυτό θα σε βοηθήσει στο να υλοποιήσεις κάποιες νέες ιδέες σου. Το πιο σημαντικό είναι να ακολουθήσεις άτομα που μπορεί να σε βγάλουν από αδιέξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Ζητάς κατανόηση και για αυτό θέλεις να μιλήσεις και να σε καταλάβουν οι άλλοι. Πιθανόν να αντιλαμβάνεσαι περισσότερα πράγματα για αυτό θα ξανοιχτείς λίγο παραπάνω αλλά ίσως βαθιά μέσα σου να θεωρείς τον εαυτό σου πολύ επιφανειακό. Αν σταματήσεις να κρίνεις κυρίως εσένα αυστηρά, θα καταφέρεις να πάρεις όλη την αποδοχή που θέλεις χωρίς να βρίσκεις αντιστάσεις.
Ερωτικά: Είσαι αρκετά ευάλωτος/η γιατί δεν ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. Να σηκώσεις εσύ το τηλέφωνο ή να περιμένεις να σε πάρει το άλλο πρόσωπο. Σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου όταν πρέπει να ρισκάρεις. Να μην φοβάσαι. Αν δεν φταις, θα βρεις το δίκιο σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς νέους πόρους και αυτό σε κάνει υπερκινητικό/η γιατί θέλεις να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο και να έχεις μεγαλύτερη πληροφόρηση. Μπορεί να κουραστείς με τις τόσες επαφές και δουλειές. Για αυτό ένα-ένα τα βήματα για να μην μπλεχτείς.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση και θα δικαιωθείς από τις επιλογές σου γιατί θα νιώσεις ότι μπορείς να σηκώσεις την ευθύνη των επιλογών σου. Θα βρεθεί λύση σε μια νομική υπόθεση που θα σε απασχολήσει που δεν την περίμενες.
Ερωτικά: Αναζητάς το άλλο σου μισό αλλά εκεί που νομίζεις ότι βρίσκεις, εκεί τελικά να το χάνεις. Για αυτό πιθανόν αυτόν τον καιρό να είσαι κάπως χαμένος/η, παρόλο που θέλεις να βρεθείς πολύ κοντά στον έρωτα. Ίσως φταις και εσύ από την αδυναμία σου να επιλέξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσαρμόζεις τις δικές σου θεωρίες με αυτές των άλλων αλλά μπορεί να κολλάς στις πρακτικές ίσως γιατί υπάρχει μια αργή δράση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είσαι κλεισμένος/η στο σπίτι γιατί υπάρχουν διάφορα θέματα που έχεις να επιλύσεις. Έχεις την διάθεση αλλά και το κουράγιο να βγάλεις στην επιφάνεια κάποια συναισθήματα που σε βάραιναν πάρα πολύ. Πιθανόν η συμμετοχή σου σε μια ομάδα που θα σου δώσει γνώση, θα σε βοηθήσει να τα δεις κάπως αλλιώς.
Ερωτικά: Ο Τοξότης είναι ένα πρόσωπο που όταν μπαίνει στην ζωή σου, μπαίνει για τα καλά γιατί πιστεύεις ότι σε καταλαβαίνει και ας είστε διαφορετικοί. Ειδικά τώρα που έχετε έρθει κοντά από ένα πολύ κοινό θέμα, θα είναι δύσκολο να είστε χωριστά. Με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ διατηρείς κάποιες επιφυλάξεις, αλλά στο τέλος θα νικήσει η καρδιά σου και όχι ο εγωισμός σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα δουλειά που είναι πιο εύκολη, ακόμα και από χώρο που ήδη κινείσαι που ίσως δώσει άλλες διαστάσεις σε όλα σου τα οικονομικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι πολύ κοντά στο να καταλάβεις τα ατομικά σου συναισθήματα και να δεις για ποιο λόγο πέφτεις ή δεν έχεις την κατάλληλη δύναμη για να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές. Ο λόγος είναι ότι έχεις ευαισθητοποιηθεί αρκετά και ίσως σε ενοχλούν πολλά πράγματα από την συμπεριφορά άλλων ατόμων.
Ερωτικά: Έχεις ένα κόμπο στον λαιμό και αυτό σε προβληματίζει αρκετά γιατί η θλίψη που νιώθεις μπορεί να συνοδεύεται με διάθεση για παράπονα και συζητήσεις χωρίς τέλος. Αν είσαι πιο πολύ τολμηρός/η θα επιλέξεις να μείνεις για λίγο μόνος/η, γιατί αισθάνεσαι ότι δεν σε καταλαβαίνει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Τα συμπεράσματά σου μπορεί να μην είναι απολύτως ακριβή γιατί έχεις μέσα σου έντονα συναισθήματα λύπης αλλά και άποψη ότι είσαι το θύμα κάποιων περιστάσεων. Ενώ δείχνεις ότι θα διαπραγματευτείς καλά όλα τα θέματα σου γιατί θα έχεις ευφράδεια λόγου, μπορεί να μην καταλήξεις σε κάτι που σε συμφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Μπορεί να πιστεύεις ότι ήδη έχεις χάσει σε κάποια θέματα που χειρίζεσαι με άλλα άτομα για αυτό θα μιλήσεις ανοικτά ώστε να δείξεις τελικά ότι ξέρεις τι σου γίνεται το οποίο κάποτε σου ήταν πολύ δύσκολο. Τώρα το βλέπεις με ένα πιο ανάλαφρο τρόπο. Η γνώση κάποιων πραγμάτων που αφορούν στην βελτίωσή σου ακόμα και σε καθημερινό επίπεδο, είναι αυτό που σου χρειάζεται στην προκειμένη φάση.
Ερωτικά: Μέσα στην δουλειά σου μπορεί να βρεθεί ένας Δίδυμος που ίσως να σε εκνεύριζε πιο παλιά αλλά μέσα από διαδικασίες συνεργασίας κάποιων κοινών θεμάτων θα έρθετε πολύ κοντά συναισθηματικά. Με τον Ιχθύ είσαι σε συχνή επικοινωνία αλλά χρειάζεται να είσαι όσο μπορείς κοντά του και να μην βάζεις σαν προτεραιότητα τη δουλειά ή τα οικονομικά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να ξαφνιαστείς από την τροπή που θα πάρουν κάποιες υποθέσεις που εσύ ναι μεν τις είχες υποστηρίξει αλλά τώρα βλέπεις ότι δεν ευσταθούν ή δεν δίνουν τα εχέγγυα για να τις συνεχίσεις . Αυτό που χρειάζεσαι είναι να επικοινωνήσεις και να κάνεις περισσότερες δημόσιες σχέσεις γιατί σε βοηθάει αρκετά και ας σου φαίνονται κάπως ψεύτικα όλα αυτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Οι σκέψεις που γυρνούν στο κεφάλι σου ως ένα σημείο σε οδηγούν σε ορθές αποφάσεις, οπότε θα τις ακολουθήσεις γιατί νιώθεις ότι είσαι σε πολύ σωστό δρόμο. Κράτησε όμως την ενέργειά σου σε υψηλά επίπεδα γιατί μερικές φορές σε καταλαμβάνει κούραση.
Ερωτικά: Παίζεις, φλερτάρεις και ρισκάρεις. Αυτό σου αρέσει γιατί είναι ένα κομμάτι από την δική σου προσωπικότητα, χωρίς να σημαίνει ότι κάνεις απιστίες. Έχεις εκείνη την ελεύθερη διάθεση που σε κάνει να χαμογελάς ευχάριστα. Με τον Δίδυμο μπορεί να έχετε πολλά να πείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και αν προσπαθείς να μην δώσεις σημασία σε ένα συνεργάτη, τόσο αυτός σε πιέζει να βρεθείτε μαζί και να δώσετε τα χέρια, ακόμα και για απλά πράγματα τα οποία πιθανόν να μην τα είχες σκεφτεί.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Κάνεις πολλές συζητήσεις και τα βάζεις όλα κάτω γιατί δεν θέλεις να βρεθείς εκτός παιχνιδιού. Εξ άλλου οι τρεις πλανήτες στους Ιχθύες σε δραστηριοποιούν έτσι και αλλιώς προς πολλές κατευθύνσεις.
Ερωτικά: Έχεις πολλά να πάρεις και να δώσεις. Αν είσαι γεννημένος/η το πρώτο δεκαήμερο θα βιώσεις κάτι πολύ θετικό αλλά και τελείως ώριμο ή σοβαρό με έναν Τοξότη. Φυσικά θα μπουν όρια και από τις δυο πλευρές γιατί μπορεί να χρειάζεται να ζήσετε αυτόν τον έρωτα σε πλαίσια. Το ότι νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις σχέση με ένα πιο ώριμο πρόσωπο, θα σου δώσει σιγουριά και γνώση.
Οικονομικά & Καριέρα: Καταλαβαίνεις πολλά και μιλάς για αυτά. Όταν περνάς σε πράξεις πιθανόν να νιώθεις ότι κάτι σου ξεφεύγει και είναι δύσκολο να συντονίσεις όλα τα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Αν το προσπαθήσεις με μεγαλύτερη σταθερότητα θα το καταφέρεις.


Πηγή:www.astrology.gr