31 Ιαν 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 31-1

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Δεν θέλεις να εκτεθείς και κυρίως να αναφερθείς σε οικογενειακά θέματα γιατί δεν σου αρέσει να πληγώνεις τους άλλους και νιώθεις ενοχές. Έχεις ανεπτυγμένο το ένστικτό σου και μπορείς να αποφύγεις λάθη.

Ερωτικά: Νιώθεις ότι δεν είσαι απόλυτα ο εαυτός σου αλλά ένα κομμάτι του που είναι βαθιά κρυμμένο. Για αυτό θα δώσεις μεγαλύτερο βάρος σε αυτά που θα σου πει ένας Καρκίνος ή ένας Αιγόκερως.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να προστατέψεις τα συμφέροντά σου. Πάντως μπορεί να διαπιστώσεις ότι πρέπει να κάνεις πίσω σε κάποια θέματα. Η υποστήριξη ατόμων της οικογένειάς σου ίσως δε σου επιτρέπει να παίρνεις πρωτοβουλίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Η δύναμή σου είναι πολύ έντονη γιατί μπορείς και επικοινωνείς εύκολα αλλά με ένα τρόπο πολύ διαισθητικό και καταλαβαίνεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.
Ερωτικά: Έχεις γλυκύτητα λόγου και αυτό σου δίνει μια υπεροχή και μια θετική εικόνα προς όλους και όλα. Για αυτό θα προσπαθήσεις να γεφυρώσεις ένα μεγάλο κενό που μπορεί να υπάρχει με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κάποιες επικοινωνιακές κινήσεις οι οποίες σε βοηθάνε να προχωρήσεις ένα βήμα μπροστά και θα δεις ότι θα έχεις αποτελέσματα. Το να συμβιβάσεις κάποιες καταστάσεις θα είναι ό, τι καλύτερο για να μπορέσεις να βελτιώσεις όλα σου τα θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Νιώθεις ότι πρέπει να προστατευτείς και για αυτό δεν μιλάς πολύ ή δεν εκφράζεσαι όπως παλιά. Θέλεις να παρατηρείς τα πράγματα αποστασιοποιημένα ίσως γιατί έχεις κουραστεί.
Ερωτικά: Ίσως αναγνωρίζεις ότι κάπου μέσα στην σχέση σου δεν σε ένοιαζε τόσο η συναισθηματική ασφάλεια που θα έπαιρνες από το άλλο άτομο όσο το να ταιριάζετε σε νοητικό επίπεδο. Τώρα χρειάζεσαι να νοιαστεί για τα εσώψυχά σου και τις δικές σου προσωπικές ανάγκες. Για αυτό πιθανόν να τα βρεις περισσότερο με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Νοικοκυρεύεις τα οικονομικά σου και στα πλαίσια της πρόληψης μπορεί να βάλεις κάποιο φρένο, μέχρι που θα θεωρηθείς τσιγκούνης/α ή ακόμα και μίζερος/η. Αν σαν χαρακτήρας δεν είσαι, έτσι θα σου κάνει πολύ καλό, αν όμως είσαι περίεργος με την διαχείριση των οικονομικών σου θα γίνεις ιδιαίτερα σφικτός/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχεις την δική σου την θεωρία η οποία σε βάζει να επικεντρωθείς στα δικά σου θέματα και το κύριο μέλημά σου είναι να προστατέψεις τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς.
Ερωτικά: Βρίσκεις ότι κάπου μπορεί να σε ρίχνει ένα άτομο και να μην σου φέρεται καλά. Για αυτό θα δοκιμάσεις να πάρεις αποστάσεις και να κάνεις τα δικά σου γιατί νιώθεις ότι δεν έχεις αδικηθεί επειδή χρειάζεσαι ισορροπίες θα σου δοθεί η ευκαιρία να το κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι αποφασισμένος/η να διατηρήσεις την ελευθερία σου και να μπορείς να παίρνεις αποφάσεις πολύ σημαντικές γιατί δεν θέλεις να κάνεις καμία υποχώρηση, ιδιαίτερα αν πιστεύεις ότι είσαι αρκετά αδικημένος/η.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Μπορεί να υπάρχουν ανάγκες που σε αναγκάζουν να απομονωθείς περισσότερο από άλλες φορές. Όμως μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με ένα άτομο από την οικογένεια σου και να πρέπει να παραμένεις δίπλα του.
Ερωτικά: Ίσως να νιώθεις ότι αν μιλήσεις ανοικτά θα πληγωθείς για αυτό προτιμάς να το βιώσεις για να μην φαίνεσαι ότι θα εκτεθείς. Τα συναισθήματά σου για τον Αιγόκερω μπορεί να σε δικαιώσουν κάπως αλλά θα χρειαστεί να κάνετε πρώτα μια συζήτηση, να τα βάλετε όλα κάτω για να μην υπάρχουν αντιπαλότητες.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσέχεις κάθε σου κίνηση για αυτό προστατεύεις περισσότερο τα συμφέροντά σου και δεν ανοίγεσαι να κάνεις δηλώσεις που μάλλον δεν σε συμφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά και έτσι αποφεύγεις τις κόντρες και τα λάθη. Οι γύρω σου βλέπεις ότι σε υπολογίζουν, οπότε από αυτό και μόνο νιώθεις καλύτερα.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Καρκίνο είναι πολύ καλύτερη γιατί βρίσκεσαι σε μια φάση που μπορείς να αισθανθείς τις ανάγκες του αλλά και να μην επικρίνεις τόσο πολύ τι κάνει και τι δεν κάνει. Το ίδιο θα γίνει και με τον Σκορπιό ή τον Ιχθύ οπότε θα έχεις κάτι καλό να περιμένεις. Για αυτό μην αφήσεις τον χρόνο σου να κυλήσει με αρνητικές σκέψεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν πιστεύεις ότι μπορεί να αντιπροσωπεύεις κάποια φίρμα ή κάποια άτομα σε μια δουλειά θα πρέπει να κινηθείς μόνος/η σου για να δικαιώσεις τις επιλογές σου, παρ' όλο που νιώθεις πίεση από την δουλειά σου και κάποιοι δεν συμφωνούν μαζί σου.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Νιώθεις ότι πρέπει να είσαι απίκο σε όλες τις οικογενειακές καταστάσεις γιατί υπάρχει μεγάλη ευαισθησία και χρειάζονται φροντίδα και λεπτούς χειρισμούς. Αλλά πιθανόν να χάνεις την σπιρτάδα σου και το ταμπεραμέντο γιατί εξαιτίας όλων αυτών θα σε κάνουν να χάσεις τις βόλτες σου και τις επαφές σου.
Ερωτικά: Με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω βρίσκεσαι πολύ κοντά στο να πιάσεις τα μηνύματα που θέλει να σου πει, χωρίς όμως τα ασπάζεσαι 100% γιατί δεν θέλεις να γίνεις ένα με τις ιδέες του ή τον τρόπο που λειτουργεί μέσα στην σχέση. Σου αρέσει και να διατηρείς την αυτονομία σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αμφιβάλεις για το αν κάνεις το σωστό γιατί μέσα δουλειά σου υπάρχουν κάποιες ανακρίβειες ή ακόμα ασάφειες. Τώρα όμως θα βρεθεί μια διέξοδος που κάπως θα σε ικανοποιήσει, χρειάζεται όμως να κάνεις υπερβάσεις για να μπορείς να βρεις τις ισορροπίες που έχουν χαθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Βάζεις κάποιες προτεραιότητες τις οποίες πιστεύεις ότι θα τηρήσεις για αυτό θα αναλάβεις να εξασφαλίσεις το καλύτερο για σένα και για τους γύρω σου. Θα κάνεις πάντως περισσότερα για το σπίτι και την οικογένεια σου γιατί έχεις ένα μεγάλο δέσιμο με τους κοντινούς σου ανθρώπους και αυτό θα σε βάλει να τους φροντίσεις πολύ περισσότερο.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να δώσεις το στίγμα σου και να δείξεις με πράξεις αυτά που νιώθεις. Για αυτό αναγκαστικά θα αναβαθμίσεις το επίπεδο σε ό, τι δίνεις και κάνεις και θα συγκινήσεις και το πιο δύσκολο άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να γίνουν πράγματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα. Αλλά εσύ θα προσπαθήσεις και με μεγάλο πείσμα θα παλέψεις να πιάσεις ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Θέλεις να σταθείς πολύ κοντά στα άτομα της οικογένειας σου γιατί τώρα βρίσκεσαι σε μια ευαίσθητη φάση που μπορεί να σου προκαλέσει και ένα είδος μελαγχολίας.
Ερωτικά: Με τον Ιχθύ θα σε ενώσουν διάφορα προβλήματα που έχουν να κάνουν με κάποιες κοινές οικονομικές υποχρεώσεις ή άλλα θέματα οικογενειακής φύσεως. Τελικά θα καταλήξεις να κοιτάς μαζί του το μέλλον αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου υπάρχει κι η σκέψη ότι μπορεί να είναι όλα προσωρινά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές ευθύνες και μέσα από όλες αυτές τις καταστάσεις θα ωριμάσεις. Η προσωπική σου κρίση μπορεί να είναι ελαφρώς διαστρεβλωμένη γιατί εν μέρει δεν θέλεις να παραδεχτείς την αλήθεια και αυτό θα σε βασανίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Όλο το κλίμα σε σπρώχνει να μοιραστείς με τα πολύ κοντινά σου άτομα τις σκέψεις, τις ιδέες σου και τις ανασφάλειές σου. Η δοτική σου φύση θα σε ωθήσει να παίξεις τον ρόλο του προστάτη.
Ερωτικά: Προσπαθείς να βλέπεις τα πράγματα θετικά και δεν θέλεις με τίποτε να δεις κάποιες αρνήσεις από την πλευρά του άλλου ατόμου. Αν νιώθεις μοναξιά θα υπάρξει από την πλευρά σου διάθεση να δεις ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά σου με μια άλλη ματιά. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα κάμψεις από μέσα σου κάποιες αντιστάσεις προς το αρνητικό, οπότε αυτό θα σε βοηθήσει να ζεσταθεί η καρδιά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις κάποιες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις αναστολές σου και κυρίως τις φοβίες σου αν θα τα καταφέρεις ή όχι γιατί κάτι μέσα σου λέει ότι με συγκεκριμένα πρόσωπα θα έχεις επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Θέλεις οπωσδήποτε να ξεπεράσεις το ιδεολογικό φάσμα και να ξεκινήσεις να νιώθεις τι θα συμβεί αν κάνεις μια συγκεκριμένη κίνηση. Θέματα με την διατροφή σου μπορεί να μην σε κάνουν να νιώθεις άνετα γι' αυτό θα πρέπει να αλλάξεις κάτι για να προστατέψεις την υγεία σου.
Ερωτικά: Έχεις εσωτερική αγωνία αν τελικά με τον Σκορπιό μπορείς να έχεις κοινή γλώσσα και να έρθετε πιο κοντά γιατί μερικές φορές δοκιμάζεσαι επειδή δεν βλέπεις να υπάρχει το ενδιαφέρον που εσύ θέλεις. Όμως σήμερα θα προσπαθήσεις να κατανοήσεις τις συναισθηματικές ανάγκες και του άλλου προσώπου. Πιθανόν να τολμήσεις να φροντίσεις ένα άτομο που δεν έχεις ακόμα σχέση μαζί του αλλά αυτό μπορεί να σε φέρει κοντά του, κυρίως αν είναι Αιγόκερως ή Ιχθύς.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα τολμήσεις να βγεις έξω από αυτά που ήδη ξέρεις και μπορεί να κάνεις μια συζήτηση ή συνεργασία με ένα άτομο από την οικογένεια σου. Αυτό από την μια το φοβάσαι γιατί δεν θέλεις να μπλέκεσαι κυρίως με τους συγγενείς σου και από την άλλη το βλέπεις αναγκαίο κακό.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Έχεις σχετικά καλή διάθεση γιατί βλέπεις ότι όλα σου τα θέματα πάνε ρολόι. Βρίσκεις ανταπόκριση από το περιβάλλον και πιστεύεις ότι δεν εκτίθεσαι σε σχέση με τις κινήσεις σου οπότε έχεις ηρεμία.
Ερωτικά: Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη ανάμεσα σε εσένα και το άλλο άτομο. Θα κινηθείς διαισθητικά γιατί έχεις σιγουριά ότι δεν ρισκάρεις με λάθος άτομο. Με τον Κριό μπορεί να είναι πιο δύσκολα τα πράγματα και ίσως να μην γίνει τελικά η σχέση που θέλεις διακαώς.
Οικονομικά & Καριέρα: Κρατάς χαμηλούς τόνους γιατί βλέπεις ότι με αυτόν τον τρόπο θα ευχαριστήσεις και τους γύρω σου και δεν θα έχεις κόντρες. Αν ασχολείσαι με δουλειά που σχετίζεται με γυναίκες θα έχεις μια μεγαλύτερη εύνοια και στον οικονομικό τομέα.


Πηγή astrology.gr