27 Ιαν 2015

ΕΞΙ " ΣΤΑΣΕΙΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ! - 6 ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ

Για να έχεις το ταίρι σου πάντα σε... εγρήγορση οφείλεις να βάλεις φαντασία και να φέρνεις στο κρεβάτι και...
όπου αλλού καινούριες ιδέες και προτάσεις. Αν με τον ερωτικό σου σύντροφο είσαι πολύ καιρό μαζί τότε υποθέτουμε ότι έχετε δοκιμάσεις αρκετές στάσεις... Εμείς προτείνουμε ακόμη έξι που χωρίς αμφιβολία θα τον τρελάνουν.



Επικίνδυνη Αποστολή
Πρόκειται για μια διαφορετική εκδοχή της ιεραποστολικής στάσης που σου προσφέρει απλόχερα στιγμές ηδονής. Το διαφορετικό είναι ότι εσύ πρέπει να σηκώσεις τη λεκάνη σου για να συναντήσεις τη δική του και ανάλογα με την επιθυμία σας και να συγχρονίζετετις κινήσεις σας. Αν θες η σεξουαλική διέγερση να κρατήσει περισσότερο και να κάνεις πιο ενδιαφέρον το ερωτικό παιχνίδι μπορείς να κολλήσεις το σώμα σου στη λεκάνη του, να απομακρυνθείς για λίγο και μετά να επανέλθεις με μεγαλύτερη ένταση.

Στα όρθια
Εκείνος στηρίζεται στον τοίχο και σε τραβάει επάνω του, σηκώνοντάς σε από τους γοφούς. Εσύ τυλίγεις τα πόδια σου γύρω του ενισχύοντας έτσι την διέγερσή του. Μπορείς να δείξεις τις ικανότητες σου στην "ιππασία" αν εκείνος προβάλλει την λεκάνη του προς τα έξω και σου δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να δώσεις εσύ το ρυθμό και το μέγεθος της έντασης. Αυτή η στάση προϋποθέτει πολύ ενέργεια και πάθος. Γι' αυτό καλύτερα να την επιχειρήσετε όταν είστε και οι δύο ξεκούραστοι.

Τύλιξέ τον
Εκείνος από πάνω. Τύλιξε τα πόδια σου γύρω του και δώσε ρυθμό με την λεκάνη σου. Η σωστή στάση του σώματος, η καμπύλη στη μέση σου και τα πόδια σου σε αυτή τη θέση διευκολύνουν τη βαθύτερη διείσδυση. Μπορεί με την πρώτη ματιά να φαίνεται ότι ο άντρας είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, στην ουσία όμως εσύ είσαι που βάζεις τους κανόνες. Είναι πολύ ερωτική γιατί εκτός από τη σεξουαλική πράξη δημιουργούνται και οι κατάλληλες συνθήκες να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου με το φιλί και το αγκάλιασμα.

Σε άλλη διά(σ)ταση
Άνοιξε τα πόδια σου σε σχήμα V, το ίδιο πρέπει να κάνει και εκείνος. Σ' αυτή τη στάση έχει μεγάλη σημασία η αντίσταση που προβάλλει ο ένας στον άλλον. Για να επιτύχετε την μεγαλύτερη δυνατή αντίσταση και να ενισχύσετε τη διέγερσή σας θα πρέπει είτε ο ένας από τους δύο να ακουμπήσει τα χέρια του πίσω με την πλάτη σε κλίση ή να δώσετε ώθηση με τα πόδια σας. Πρόκειται για μία ερωτική στάση που επιτρέπει την οπτική επαφή, τα φιλιά και το αγκάλιασμα οπότε προτιμήστε την και για ορεκτικό.

Γύρνα πλάτη
Εσύ πρέπει να του γυρίσεις πλάτη και να λυγίσεις την μέση σου προς τα πίσω και με τα γόνατα σου να ανασηκώνεσαι για να ελέγχεις την διείσδυση. Επίσης είναι η κατάλληλη αν είσαι ντροπαλή καθώς δεν υπάρχει οπτική επαφή και εκείνος είναι ελεύθερος να σου χαρίσει μεγάλη προκαταρκτική απόλαυση.Αν βαρέθηκες τα συνηθισμένα, επέλεξε την γιατί δίνει τη δυνατότητα στο σύντροφό σου να έχει τα χέρια του ελεύθερα ώστε να μπορεί να σε χαϊδεύει.

Πάρε τα ηνία
Ξαπλώνεις το σύντροφο σου στο πάτωμα ή στο κρεβάτι ανάλογα με την διάθεση σας. Έρχεσαι από πάνω του και εναλλάσσεις το ρυθμό με ήπιες ή έντονες κινήσεις παρατείνοντας και εντείνοντας την επιθυμία του. Η στάση αυτή σου προσφέρει πιο έντονο οργασμό γιατί η διείσδυση είναι βαθιά και έντονη. Η ιδανική επιλογή αν θέλεις να δείξεις το δυναμισμό σου και στο σεξ.



ΠΗΓΗ