31 Ιαν 2015

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Η 12χρονη Έμερι και ο 11χρονος Ζίον όσο και οι γονείς τους, o 37χρονος Μπέντζαμιν και η 36χρονη Κρίστι, πέθαναν από υπερβολική δόση τοξικών φαρμάκων.

Έπειτα από τέσσερις μήνες, η αστυνομία της Γιούτα στις Η.Π.Α. έλυσε το μυστήριο γύρο από το ξεκλήρισμα πενταμελούς οικογένειας.
Τα 5 μέλη της οικογένειας Στρακ είχαν βρεθεί νεκρά στο σπίτι τους, με συγγενείς να δηλώνουν πως οι δύο γονείς είχαν από καιρό εκφράσει φόβους για το τέλος του κόσμου.
Η 12χρονη Έμερι και ο 11χρονος Ζίον όσο και οι γονείς τους, o 37χρονος Μπέντζαμιν και η 36χρονη Κρίστι, πέθαναν από υπερβολική δόση τοξικών φαρμάκων, ενώ υπάρχουν αμφιβολίες για το αν το τρίτο παιδί, ο 14χρονος Μπένσον επέλεξε να αυτοκτονήσει μαζί με του γονείς του ή αν αυτοκτόνησε όταν επέστρεψε σπίτι και είδε τα τέσσερα μέλη της οικογένειας νεκρά.
Ο Μπένσον είχε στείλει ένα γράμμα σε έναν φίλο του δύο ημέρες πριν το τραγικό συμβάν, στο οποίο ανέφερε ότι ίσως να πέθαινε σύντομα. Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, οι δύο γονείς συχνά έλεγαν ότι πλησιάζει το τέλος του κόσμου και ότι ο πλανήτης είχε κυριευθεί από το κακό.

ΠΗΓΗ