5 Μαρ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 5/3

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Το βλέπεις ότι δεν μπορείς να παραμένεις σε αδράνεια, χωρίς να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις οι οποίες συνήθως σε φέρνουν αντιμέτωπο/η με μια αλήθεια που σε ζορίζει. Ίσως να σου βγουν κάποιες φοβίες στην επιφάνεια και να μην μπορείς να τις κοντρολάρεις. Παρατήρησε τις σκέψεις σου για να δεις από πού προέρχονται.

Ερωτικά: Δεν σου αρέσει συνήθως να θυσιάζεσαι στην ερωτική σου ζωή αλλά κάπου βαθιά μέσα σου ίσως να υπάρχει η έννοια της προσφοράς και της υπηρεσίας προς το άλλο πρόσωπο και τώρα ευκαιρίας δοθείσης θα προσπαθήσεις να γίνεις χρήσιμος/η γιατί κατά την γνώμη σου πρέπει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αλλοιώνεις μερικές φορές το πιθανό αποτέλεσμα μιας σου επαγγελματικής εμπειρίας επειδή δεν σου είναι εύκολο να βλέπεις ότι μπορεί να είσαι σε μια πιο ταπεινή θέση κι όχι ο αρχηγός ή ο κουμανταδόρος. Χρειάζεται και αυτό γιατί μόνο τότε θα έχεις μια σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά και δεν ξέρεις πώς να τα βάλεις όλα σε μια σειρά. Ο λόγος είναι ότι νιώθεις μέσα σου μια αναστάτωση που σε αποπροσανατολίζει γιατί δεν θέλεις μεγάλες συναισθηματικές εναλλαγές. Η υπόθεση με ένα φίλο σου θα λυθεί καλά γιατί εσύ θα είσαι αυτός/η που θα κάνει το πρώτο βήμα. Πάντως το να ρισκάρεις σε ένα τυχερό παιχνίδι δεν θα είναι και τόσο άσχημο γιατί έχεις τύχη.
Ερωτικά: Λειτουργείς από ένστικτό πολύ ερωτικά, χωρίς όμως να ξεχνάς να βάζεις και την λογική η οποία μερικές φορές, αντί για καλό, σου κάνει κακό γιατί χάνεις την ευκαιρία να περάσεις καλύτερα. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις έντονη ερωτική διάθεση και μπορεί να κάνεις και κάποια τελείως παρακινδυνευμένη κίνηση με τον Κριό ή τον Τοξότη.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να παίξεις και να ρισκάρεις γιατί πιστεύεις ότι αυτή την στιγμή θα κερδίσεις. Και μπορεί να μην έχεις άδικο γιατί συντελούν πολύ παράγοντες στο να τα καταφέρεις, αν τολμήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Νιώθεις ότι σε τραβάνε από χίλιες μεριές και εσύ δεν ξέρεις προς τα πού να πας. Από εκεί που σου παρουσιάζεται η ευκαιρία να ξυπνήσεις, εσύ «κοιμάσαι» και πάλι δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να ζήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία.
Ερωτικά: Από την μια η ευαισθησία αλλά και από την άλλη η πιθανή άγνοια σε θέματα χειρισμού σε κάνουν και νιώθεις ενοχές, θυμό έως και ευάλωτος/η. Πρόσεξε μην τα κάνεις μαντάρα μέσα σου αλλά και έξω γιατί όλα αυτά θα σε χαρακτηρίσουν ως πολύ περίεργο και αλλοπρόσαλλο άτομο. Να προσέχεις την σχέση σου με Παρθένο, Τοξότη και Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακατεύεσαι με πολλά και δεν ξέρεις τι να πετάξεις και τι να κρατήσεις. Όμως, σιγά-σιγά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα δεις τι πρέπει να κάνεις και πώς να κινηθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Οι λεπτομέρειες μπορεί να καθορίσουν το αποτέλεσμα και να βγάλεις συμπεράσματα τα οποία θα σου δώσουν μια καινούργια διάσταση στην πραγματικότητά σου. Ένα ταξίδι ή μια νέα γνώση βιωματική θα σου κάνει πολύ καλό.
Ερωτικά: Η σχέση σου με ένα πρόσωπο πιθανόν να σου φανεί ότι πάει να χαλάσει αλλά θα γίνει τελικά μια άλλη κίνηση που θα διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα. Αρκεί να μην φοβάσαι και να μην αλλάζεις κάθε λίγο και λιγάκι γνώμη για τον Παρθένο ή τον Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Από την μια, φοβάσαι ότι μπορεί να αλλάξουν τα πάντα και πιθανόν να χάσεις ακόμα και την δουλειά σου γιατί κάτι πιάνεις που δεν σου αρέσει και από την άλλη, μια νέα ελπίδα γεννιέται η οποία σε κάνει να πιστεύεις ότι όλα θα γίνουν καλύτερα. Αυτό που θα σε βοηθήσει πολύ είναι οι συζητήσεις που θα κάνεις γιατί θα είναι ανακουφιστικές και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Γίνεσαι πολύ αναλυτικός/η σε όλα και πιθανόν να βάλεις φρένο σε μια κατάσταση η οποία δεν σου αρέσει. Μπορεί η σημερινή πραγματικότητα να σε προσγειώσει αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις που ακριβώς βαδίζεις σε θέματα σπιτιού ή ενός ακινήτου.
Ερωτικά: Έχεις πολλά να κάνεις και να πεις και αυτό μπορεί να μην σου αρέσει γιατί δεν θα έχουν εκείνη την λάμψη και τον έρωτα που χρειάζεσαι για να νιώσεις ότι αγαπιέσαι. Θα αναφερθείς σε πιο πρακτικά θέματα τα οποία πιθανόν να είναι αναγκαία μέσα στην σχέση σου. Αν είσαι μόνος/η μπορεί να συνειδητοποιήσεις περισσότερο άλλες, δικές σου πτυχές που πιθανόν να είχες σκόπιμα εξαφανίσει γιατί δεν μπορούσες να τις ανεχτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξυπνάς απότομα από κάποιες φαντασιώσεις που πιθανόν να είχες για μια συνεργασία και τώρα θα γειώσεις κάποιες ιδέες για να δεις αν τελικά σε συμφέρουν οικονομικά ή όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η Πανσέληνος αυτή σου δημιουργεί μια ανανέωση σε όλους τους τομείς γιατί σου προσθέτει στοιχεία τα οποία πιθανόν να είχες ξεχάσει. Θα αυτονομηθείς περισσότερο γιατί θα έχεις την δύναμη να δεις μπροστά.
Ερωτικά: Η στάση σου απέναντι σε ένα άτομο που μπορεί να λείπει ακόμα και στο εξωτερικό θα διαφοροποιηθεί γιατί θα μαζέψεις όλη την ενέργεια για τον εαυτό σου και αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις και την επανάστασή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να γίνεις αυτεξούσιος/α και αυτό θα σε σπρώξει να βάλεις τα δικά σου λιθαράκια παντού και να δυναμώσεις μέσα από τις αδυναμίες σου. Για αυτό ίσως βρεθείς και σε μια μοναχικότητα για να απομονώσεις οτιδήποτε σε παραμυθιάζει, από συνεργασίες μέχρι και συγκεκριμένες ιδέες.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Σκεφτόσουν να πάρεις κάποιες τελικές αποφάσεις αλλά τώρα θα κάνεις μια ανάπαυλα γιατί μπορεί να θέλεις για μια φορά ακόμα να κάνεις ένα πισωγύρισμα.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να πιστέψεις σε ένα ρεαλιστικό στοιχείο που βγαίνει πλέον μπροστά σου γιατί όλα τείνουν στο ότι θα δεις κάτι που πιθανόν να σε ενοχλήσει. Η σχέση με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ σε βάζει στην πρίζα και θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις να είσαι εκεί ή κάπου αλλού.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να βάλεις φρένο στις εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί και θα καταργήσεις κάποιες διαδικασίες που μπορεί μέχρι τώρα να σε κούραζαν. Η βοήθεια που θα προσφέρεις σε ένα πρόσωπο από την δουλειά σου θα είναι πολύ θετική γιατί με αυτόν τον τρόπο θα βάλεις και ένα τέρμα στις πιθανές κουβέντες εναντίον σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Ξαφνικές αποφάσεις σε σπρώχνουν να υλοποιήσεις ακόμα και τις πιο τρελές κατά τη γνώμη σου σκέψεις και θα τις πετύχεις γιατί δεν θα κάνεις στην ουσία κάτι παράλογο, απλά θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα.
Ερωτικά: Η σχέση με Παρθένο εξελίσσεται πολύ δυναμικά και γίνονται ξεκαθαρίσματα τα οποία θα βοηθήσουν ώστε να εξελιχτεί το συναίσθημά σας με τέτοιο τρόπο όπου θα νιώσετε πολύ άνετα και επιτέλους ανάλαφρα. Με τον Ιχθύ μπορεί να υπάρχει έλξη αλλά κάτι δεν μπορεί να σε δέσει μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις ένα λιθαράκι πάνω σε ένα καινούργιο, δυναμικό δημιούργημα το οποίο όμως σε πιέζει γιατί πρέπει να αποδείξεις την ορθότητα των απόψεών σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχεις πολλά πράγματα που χρειάζεται να τελειώσεις και τα έχεις αφήσει στην μέση γιατί πιστεύεις ότι μάλλον δε σε αφορούν. Αλλά το ξέρεις ότι δεν είναι τελικά έτσι γιατί όλα χρειάζονται. Αυτές τις ημέρες να προσέξεις την διατροφή σου γιατί μπορεί να παρουσιάσεις μια δυσανεξία σε κάποιες τροφές.
Ερωτικά: Μπορεί να νιώσεις ευάλωτος/η απέναντι στο πρόσωπο που είστε μαζί γιατί πιθανόν να σου ασκήσει κριτική και να μην σου αρέσει καθόλου. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην επαναστατήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις να μπαλώσεις πολλές τρύπες που μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά και πιθανόν να δεις και κάποιες παραλείψεις που προφανώς δεν είχες πάρει χαμπάρι.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Μαζεύεις κομμάτι-κομμάτι και λεπτομερώς πολλά πράγματα που τελικά θα σε βοηθήσουν στο να ολοκληρώσεις το πάζλ. Έχεις τα φόντα να κρατηθείς στο ύψος των περιστάσεων και το κυριότερο είναι ότι καθοδηγείσαι από ένα καλό σκεπτικό που μπορεί να σου δώσεις λύσεις ακόμα και σε νομικά θέματα.
Ερωτικά: Αναρωτιέσαι αλλά τις απαντήσεις θα τις δώσεις μόνος/η σου και θα βρεις λύσεις που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από τα ίδια. Οπότε, θα σπρώξεις, χωρίς να το καταλάβεις, τα πράγματα, ώστε να γίνει κάτι πολύ θετικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις λύσεις άμεσες και θέλεις να ξεπεράσεις τα κακώς κείμενα για αυτό μπορεί να κερδίσεις ακόμα και από μια έμπνευση. Η σχέση σου με κάποια άτομα στην δουλειά διαφοροποιείται και γίνεται καλύτερη γιατί θα σε δέσει και το συναισθηματικό κομμάτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Πρέπει να βγάλεις το φίδι από την τρύπα σε κάποιες καταστάσεις που δεν σου είναι και πολύ εύκολες. Ίσως ασχοληθείς ακόμα και με θέματα υγείας κάποιων ατόμων ή πρακτικές υποθέσεις που τις βαριέσαι και νομίζεις ότι με αυτόν τον τρόπο δεν δρας.
Ερωτικά: Μπορεί να γειώνεσαι απότομα από τις ανάγκες του άλλου ατόμου γιατί με τον τρόπο σε βάζει μέσα σε δουλειές που πιθανόν να βαριέσαι ή να μη σου αρέσουν, αν και είναι αναγκαίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς να κρατάς άλλο κάποια πράγματα στα χέρια σου χωρίς να τα αξιοποιείς και ίσως ξεκινήσεις την υλοποίηση τους χωρίς βέβαια να είναι εύκολη γιατί χρειάζεται να κάνεις πολλούς συνδυασμούς.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Η Πανσέληνος αυτή που γίνεται στον άξονά σου δημιουργεί μεγάλη διάθεση για δράση ενώ μπορεί να σε απορροφήσει η ενέργεια άλλων ατόμων και να χρειαστεί να ασχοληθείς πολύ μαζί τους, χωρίς να το επιδιώκεις.
Ερωτικά: Θα βρεθείς στην θέση του άλλου προσώπου και πιθανόν να καταλάβεις κάποια λάθη που έκανες μέχρι τώρα. Πάντως θα σου βγει μια τελείως διαφορετική διάθεση από άλλες φορές και πιθανόν να σκεφτείς την συγκατοίκηση γιατί θα δεις την αισθηματική σου ιστορία ολοκληρωμένη.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν να πιέσεις για να κάνεις κάποιες συνεργασίες, χωρίς όμως να είσαι σίγουρος/η ότι σου πηγαίνουν, εσύ όμως βλέπεις ότι θα δέσουν καλύτερα ορισμένα πράγματα, αν τα κάνεις μαζί με άλλους.


Πηγή:astrology.gr