16 Ιαν 2015

ΒΕΡΟΙΑ - ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΠΑΟΚ ΜΕ ΜΠΕΝ

Καρυπίδης: «Καμία επαφή με ΠΑΟΚ για Μπεν»

Ο πρόεδρος της Βέροιας, Θόδωρος Καρυπίδης, τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία Βέροιας-ΠΑΟΚ για τον Μπεν επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ





Φήμες ήθελαν τον ΠΑΟΚ να έχει έρθει σε συμφωνία με την Βέροια για την απόκτηση του Μπεν κάτι όμως-όπως σας ανέφερε από την πρώτη στιγμή το imathia-com σε συνεργασια με το gazzetta.gr-δεν ισχύει. Μάλιστα, ο πρόεδρος της «Βασίλισσας του Βορρά», Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε στο gazzetta.gr κι επιβεβαίωσε ότι δεν έχει υπάρξει καμία συνάντηση μεταξύ των δύο συλλόγων.

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Βέροια για τον Μπεν. Δεν έχει γίνει καμία συνάντηση ή επαφή με άνθρωπο του ΠΑΟΚ τις τελευταιες ημερες. Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω έχει υπάρξει επαφή του ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ αρχές Δεκεμβρίου και γνωρίζω ότι υπαρχει μια διαφορά στο οικονομικό. Πάντως, επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξυ Βέροιας-ΠΑΟΚ οπως γραφτηκε στον Τύπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.



 Επαφή Βρύζα με Μπεν

Ο Μπεν είναι βασικός στόχος του ΠΑΟΚ και ο Ζήσης Βρύζας είχε επαφές με την πλευρά του παίκτη για να ξεκαθαρίσει το θέμα

Σύμφωνα με την εφημερίδα «LiveSport» ο Ζήσης Βρύζας είχε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για να ξεκαθαρίσει το θέμα της μεταγραφής του.

Ο επιθετικός της Βέροιας αποτελεί στόχος του Δικεφάλου του Βορρά και ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία όπως έχει γραφτεί και γι αυτό οι προσπάθειες θα ενταθούν τις επόμενες ημέρες.

Πηγη gazzetta.gr