14 Ιαν 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Οι εκπτώσεις δημιουργούν πάντοτε γύρω τους μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, μια ευχάριστη αύρα, ειδικά για εκείνους που έχουν χρήματα. Ήταν, είναι και θα είναι μια προσδοκία, ένα όνειρο όλων όσων εμπλέκονται στο εμπορικό - οικονομικό αυτό ΄΄πάρε δώσε΄΄ !

Μέρες γιορτής, κοσμοσυρροής, όπου η αγορά έμοιαζε με ένα απέραντο πανηγύρι…


Μιλώντας με παλιούς εμπόρους, θυμόμαστε τις αντιδράσεις του εμπορικού κόσμου, όταν γύρω στο 1970 το Υπουργείο Εμπορίου εφάρμοσε το μέτρο των εκπτώσεων για πρώτη φορά, αλλά και τον ενθουσιασμό με τον οποίο έγινε αποδεκτό από τους καταναλωτές που έβλεπαν να ανοίγονται μπροστά τους πραγματικές ευκαιρίες για αγορές.

Στιγμές δόξας για την τοπική οικονομία, καθώς τα εισοδήματα κατέγραφαν διαρκώς ανοδική πορεία, δίνοντας ζωή στο εμπόριο και την κατανάλωση.

Το εισόδημα όμως συρρικνώνεται και οι εκπτώσεις είναι ένας τρόπος πλέον για κάλυψη αναγκών της οικογένειας.

Οι έμποροι της Αλεξάνδρειας είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές με τον καλύτερο τρόπο, με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και τιμές ανταγωνιστικές των άλλων πόλεων. Ως καταναλωτής και εγώ δεν μπορώ να φανταστώ έναν λόγο για τον οποίο θα μπορούσε κάποιος να μην προτιμήσει την αγορά της Αλεξάνδρειας. Ιδιαίτερα τα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, με την τεράστια και ενημερωμένη γκάμα προϊόντων με την τελευταία λέξη της μόδας, προσφέρουν ευκαιρίες για αγορές συμφέρουσες.

Προτιμώντας την τοπική αγορά, στηρίζουμε την τοπική οικονομία,
στηρίζουμε την Αλεξάνδρεια.

Με εκτίμηση
ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Αλεξάνδρειας