23 Ιαν 2015

64 ΧΡΟΝΟΣ: ΟΤΑΝ ΝΤΥΝΟΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!

O χημικός Αλεξ Μακέι ζούσε μια διπλή ζωή και το μυστικό του αποκαλύφθηκε, ύστερα από την δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην σύζυγο του.
Ο 64χρονος χημικός ζει μια διπλή ζωή καθώς μια φορά τον μήνα μεταμφιέζεται σε γυναίκα με το όνομα Τζίλυ, γεγονός που προκάλεσε το τέλος του γάμου του με την σύζυγο του Λιζ. Το ζευγάρι, που έχει και δύο παιδιά, χώρισε και αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι. Πάρα το γεγονός ότι οι μεσίτες τους είχαν συμβουλέψει να μην είναι παρόντες στις επισκέψεις των υποψήφιων αγοραστών, βρέθηκαν και οι δυο  την ίδια στιγμή στο σπίτι και το κακό δεν άργησε να γίνει.
 
Ο Μακέι κατηγόρησε την γυναίκα του ότι του έκλεψε τις ψηλοτάκουνες γόβες του και άλλα αντικείμενα, αξίας 7 χιλιάδων λιρών, που χρησιμοποιούσε για την μεταμόρφωση του σε Τζίλ. Η γυναίκα του αρνήθηκε τις κατηγορίες και ένας άγριος καυγάς ξέσπασε. Η αστυνομία παρενέβη, ύστερα από ένα τηλεφώνημα της Λιζ που κατηγορούσε τον πρώην άντρα της ότι την έβρισε και άσκησε πάνω της σωματική βία. Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο και ο Αλεξ αντιμετώπισε τις κατηγορίες της επίθεσης και της διατάραξης της οικιακής ειρήνης αλλά, τελικά, κρίθηκε αθώος. 
Ο 64χρονος  έζησε την απόφαση του δικαστηρίου σαν μια απελευθέρωση: «Για πολλά χρόνια, δεν είχα πει τίποτα σε κανένα και ανταποκρινόμουν στις προσδοκίες των άλλων. Απολαμβάνω τη ζωή ως άντρας αλλά όταν είμαι ντυμένος γυναίκα αισθάνομαι πολύ πιο σίγουρος για τον εαυτό μου. Παρ'ολη την ταλαιπωρία, δεν λυπάμαι καθόλου για αυτό που έγινε, επειδή μπορώ, πλέον, να είμαι ο εαυτός μου». Ο Αλεξ εξακολουθεί να εμφανίζεται ως Τζίλι μια φόρα τον μήνα και δηλώνει ότι νιώθει πιο ελεύθερος από ποτέ.


Πηγή: www.iefimerida.gr