27 Μαΐ 2015

HMΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 27/5

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Η κούραση σε κάνει να μην μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις για σένα αλλά τουλάχιστον θα συγκεντρωθείς στο να τελειώσεις κάποια θέματα που μπορεί να αφορούν δουλειές ή αγγαρείες.

Ερωτικά: Είσαι όσο μπορείς πιο συγκεκριμένος/η με τον εαυτό σου και αυτό βοηθάει στο να λύσεις κάποιους κόμπους που έχεις μέσα σου. Σε εξυπηρετεί γιατί γίνεσαι πολύ ξεκάθαρος/η και με τον εαυτό σου και με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διάθεση της μοναχικότητας είναι για σένα μερικές φορές τόσο έντονη που και εσύ κουράζεσαι από αυτό. Σήμερα θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα γιατί θα είσαι από επιλογή σε μια δουλειά πολύ ιδιαίτερη αλλά και μοναχική όπου θα προσφέρεις τις υπηρεσίες σου και ίσως δε θέλεις να ξέρουν οι άλλοι τι κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι προς τη λύση ενός προβλήματος και αυτό σε ανακουφίζει γιατί καταφέρνεις να αποδώσεις καλύτερα από άλλες φορές. Το ότι θα είσαι συγκεκριμένος/η σε ορισμένα άτομα στο τι θέλεις θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις όλες τις δουλειές σου.
Ερωτικά: Μπορεί να έχει χαθεί για λίγο το ρομάντζο αλλά εσύ είσαι ευχαριστημένος/η γιατί πιστεύεις ότι καλύτερα περνάς αν είσαι μέσα σε ένα πλαίσιο οικογενειακό ή πολύ κλειστό. Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς θα είναι πολύ κοντά στα πλάνα σου. Αν δεν θέλεις πολλές φασαρίες και αναμπουμπούλες καλύτερα να βάλεις φρένο στον Κριό.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα πάρεις κάποια χρήματα που ήταν αναμενόμενα και σίγουρα θα ευχαριστηθείς γιατί είχες ανασφάλεια μήπως δεν τα καταφέρεις. Οι καινούργιες σου κινήσεις θα είναι περισσότερο ανεξάρτητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Συνεχίζουν να σε απασχολούν προβλήματα που πρέπει να λύσεις και μάλιστα άμεσα. Ίσως να νιώθεις περισσότερο κούραση ή ένα είδος κρυολογήματος να σε ταλαιπωρεί. Ευκαιρία να ασχοληθείς και με το θεραπευτικό κομμάτι του σώματός σου γιατί πολλές φορές το παραμελείς.
Ερωτικά: Όσο και να υποφέρεις για τον Παρθένο επειδή γκρινιάζει και δεν μπορείς εύκολα να τον/την διαχειριστείς, θα δεις ότι έχεις ένα είδος εξαιρετικής λογικής που θα την χρησιμοποιήσεις για να ξεκουράσεις κάπου το κεφάλι σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν διάφορα θέματα που πρέπει να λύσεις και ίσως νιώθεις ότι ξυπνάς ξαφνικά από ένα λήθαργο, πράγμα που σε κάνει περισσότερο προσεκτικό και με μέθοδο σε οτιδήποτε κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η πολιορκία που έχεις από άτομα τα οποία είναι πολύ δικά σου και σε κάνουν να νιώθεις καλά αλλά και πολύ υπεύθυνος/η είναι για σένα ένα κίνητρο να κάνεις περισσότερα πράγματα που αφορούν πρακτικές εμπειρίες που σε εξελίσσουν.
Ερωτικά: Η σχέση με ένα Παρθένο μπορεί μερικές φορές να είναι βαρετή και κυρίως πολύ μονότονη αλλά εσύ προτιμάς να έχεις αυτή την σταθερότητα στην σχέση σου και ας πλήττεις γιατί δεν ρισκάρεις να έχεις μοναξιά ή πολλές αναταράξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Απευθύνεσαι σε κάποια άτομα τα οποία δεν είναι εύκολο να κουμαντάρεις, αλλά έχεις ψυχραιμία και αυτό θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε κάτι που είναι πολύ σημαντικό για σένα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Αναλύεις, μετράς, αλλά και καθαρίζεις σαν άτομο εσωτερικά, αφού πετάς από πάνω σου όλα αυτά που σε βαραίνουν και σε βρωμίζουν, κυρίως σκέψεις και συναισθήματα. Επιτέλους βλέπεις τι πρέπει να κρατήσεις για να έχεις σαν υλικό να σκέφτεσαι.
Ερωτικά: Δεν έχεις εκείνες τις εξάρσεις που σε τρελαίνουν. Αντίθετα, συμβιβάζεσαι με διάφορες καταστάσεις που σε κάνουν περισσότερο απλό/η και ταπεινό/η. Οπότε αυτό σε βοηθάει να έρθεις πιο κοντά στο άλλο άτομο αλλά με πιο πρακτικό τρόπο γιατί έχεις δεχτεί να βοηθήσεις, ακόμα και να φορτωθείς αγγαρείες από τον Παρθένο ή τον Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Αγωνίζεσαι να ανοίξεις δρόμο με την λογική και αυτό θα σε χαλαρώσει, γιατί σε πιέζουν πολύ αυτά που φιλοδοξείς να κάνεις. Όμως σήμερα θα έχεις μια ιδιαίτερη ταπεινότητα και θα συμβιβαστείς με τα απλά πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Ενώ είσαι καλά όλο και κάτι βρίσκεται που βγαίνει ξαφνικά στην επιφάνεια και δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις. Όμως είναι ένα κομμάτι δικό σου που μπορεί να είναι τελείως ανυπότακτο και δε σου αφήνει περιθώρια συμβιβασμού. Αντίθετα θέλεις να γίνουν αποκαλύψεις και ίσως με τον τρόπο σου να πιέσεις προς αυτή την κατεύθυνση.
Ερωτικά: Όσο και να μην θέλεις να καβγαδίσεις πιθανόν ο εγωισμός σου να σε κάνει να μην υπολογίσεις κάποιες παραμέτρους που αφορούν στην αρμονία και την ισορροπία. Προτιμάς την αλήθεια που μπορεί να είναι ωμή και να σε πονάει παρά να χαϊδεύεις αυτιά. Οπότε βαράς γροθιά στο μαχαίρι. Ίσως όμως δεν προκαλείται από εσένα αλλά από το άλλο άτομο και τη συμπεριφορά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ξαφνική διακοπή συνεργασίας με ένα άτομο, θα σε αναστατώσει, αλλά ίσως να είναι για το καλό σου, γιατί τελικά τα πράγματα μπαίνουν στην θέση τους από μόνα τους.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Οι ξαφνικές απαιτήσεις ατόμων που είναι πολύ κοντά σου σε αναστατώνουν γιατί δεν έχεις εκείνη την σιγουριά που θα ήθελες. Αλλά, μερικές φορές οι αποκαλύψεις γίνονται πολύ αιφνίδια και μόνο μέσα από εκεί ξυπνάς από τον καθημερινό λήθαργο.
Ερωτικά: Νιώθεις μακριά από το άτομο που είστε μαζί ίσως γιατί και εσύ να έχεις απομακρυνθεί επειδή βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Προτιμάς λοιπόν βαθιά μέσα σου την αλλαγή παρά να έχεις όλο αυτό και να σε πιέζει. Με ένα Παρθένο θα έχεις κάποιες οικονομικές συναλλαγές που ίσως να σου χαλάσουν την διάθεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε θέση άμυνας γιατί δεν θέλεις να τσακωθείς. Όμως, μια ξαφνική ανατροπή από συνεργάτες θα σε βγάλει από την άμυνα και θα μπεις στην επίθεση ώστε να μπορείς να σταθείς απέναντι στην αλλαγή που γίνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις απαιτήσεις αλλά κατά κάποιο τρόπο τις κοντρολάρεις γιατί βλέπεις ότι μπορείς με λογική και ήσυχο πνεύμα αντιμετωπίζεις τα πάντα. Όσο πάντως και να ανησυχείς υπάρχουν φίλοι που είναι πολύ κοντά σου και σου δίνουν αληθινό συναίσθημα.
Ερωτικά: Μπορεί να δείχνεις αδιάφορος/η αλλά τελικά καίγεσαι για το τι θα κάνει το άλλο άτομο. Ένας Παρθένος ή Ιχθύς σε γεμίζει πάρα πολύ αλλά δεν θέλεις να δώσεις δικαιώματα ότι είσαι εξαρτημένος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσφορά σε μια ομάδα για σένα είναι σημαντική γιατί νιώθεις ότι είναι καλό που συμμετέχεις και επιπλέον με τον τρόπο σου ωφελείσαι και εσύ. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα περιμένεις κάτι καλό που θα σου δώσει ώθηση να προχωρήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχεις ακόμα πολλές απαιτήσεις τρίτων να εκπληρώσεις αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι προσπαθείς να καθαρίσεις από τα πολλά και να δεις τι ακριβώς θέλεις και αυτό ξεκινάει από μέσα σου.
Ερωτικά: Μπορεί να έχεις συντροφικότητα αλλά η μοναξιά σου δεν καταργείται. Όμως, από μια άποψη καλό είναι που το νιώθεις έτσι γιατί οδεύεις στο να βρεις την εσωτερική σου δύναμη. Οπότε μην φοβηθείς να προχωρήσεις και να δεις ακόμα και δικά σου λάθη που προκαλείς μέσα στην σχέση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Το πεδίο πρέπει να είναι καθαρό και λογικό για να εξυπηρετήσεις τις τρέχουσες ανάγκες. Κατέβασε τον πήχη της υπερβολής για να προσγειώνεσαι στην καθημερινότητα και να την περνάς πιο εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Κάπου δικαιώνεσαι και η υπομονή σου έπιασε τελικά τόπο γιατί θα φτάσεις σε κάποια συμπεράσματα τα οποία θα σε εξυπηρετήσουν και θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσουν. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου θα υπάρχει μια καλή κατάληξη σε θέματα οικογενειακά ή του σπιτιού σου.
Ερωτικά: Επικεντρώνεσαι στα καλά του/της συντρόφου σου και αυτό σε κάνει και νιώθεις ηρεμία γιατί θέλεις να δεις μόνο τα θετικά. Συνειδητοποιείς ότι τελικά εσύ φτιάχνεις το καλό και το κακό στην ζωή σου. Με τον Καρκίνο υπάρχει μια καλή χημεία μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Χαίρεσαι την συνεργασία κάποιων ατόμων και αυτό μπορεί να το παραδεχτείς δημόσια ή μέσα σε μια ομάδα με την οποία δουλεύεις και σε κάνει να γίνεσαι πολύ δημιουργικός/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Είσαι αρκετά ανήσυχος/η γιατί σε τρέχουν οι άλλοι με δουλειές που πρέπει να κάνεις. Ίσως καταπιαστείς ακόμα και μέσα στο σπίτι σου με κάποιες επισκευές και όπως καταλαβαίνεις θα σου πάρουν πολύ χρόνο.
Ερωτικά: Πιστεύεις ότι κάνεις τα χατίρια των άλλων και αυτό είναι που σε κάνει να αναρωτιέσαι εσύ που είσαι. Και όμως, κάπου υπάρχεις κι εσύ γιατί βγαίνεις από το Εγώ σου και γίνεσαι πιο απλός/η και προσεγγίσιμος/η στο άλλο άτομο, το οποίο τελικά θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κερδίσεις χρόνο, κάνοντας πολλά πρακτικά πράγματα και δουλεύοντας με πολύ ορθολογισμό και αυτό σίγουρα σε συμφέρει. Μερικές φορές δεν κάνεις αυτό που σου αρέσει αλλά τα πρέποντα. Και αυτά όμως σου κάνουν καλό γιατί βγαίνεις από το συνήθη ιδεαλισμό σου και κινείσαι δραστικά.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Δεν σε ενοχλεί η παρουσία των άλλων ατόμων αλλά ούτε και χαλάς τον χρόνο σου για αυτά. Θέματα υγείας πιθανόν ενός δικού σου ατόμου θα σε κάνουν να σταματήσεις και εσύ κάποιες κακές συνήθειες και εξαρτήσεις κυρίως σε φαγητό ή τσιγάρο γιατί μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να το κάνεις για το καλό σου.
Ερωτικά: Η συμπεριφορά σου είναι πολύ λογική και κυρίως πολύ προσιτή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό. Μπορεί να μην διαρκούν πάρα πολύ αλλά τουλάχιστον το βιώνεις εσωτερικά όταν οι συνθήκες είναι θετικές. Ένας φίλος σου μπορεί να σε φέρει σε επαφή με έναν Καρκίνο και να δέσεις αμέσως μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Εκεί που υπήρχε εκείνη μεγάλη διχογνωμία, ξαφνικά βλέπεις τη λύση μπροστά σου και ίσως όχι από μόνος/η σου γιατί έχεις μια σημαντική βοήθεια που σου ανοίγει ένα καινούργιο παράθυρο.Πηγή: astrology.gr