31 Μαΐ 2015

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ "ONE NIGHT STAND"- ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ.....!

Εραστές για όσους θέλουν ανεξαρτησία και σεξ χωρίς δεσμεύσεις προσφέρει ιστοσελίδα που ξεκίνησε τη λειτουργία της στις αρχές Ιανουαρίου.
Tο συγκεκριμένο site είναι το «πνευματικό τέκνο» της συγγραφέως και blogger Helen Croydon. Στοχεύει σε ανθρώπους που ναι μεν θέλουν να είναι ανεξάρτητοι αλλά ταυτόχρονα θέλουν να μπορούν να ερωτοτροπούν χωρίς δεσμεύσεις.


«Έχω βρει έναν θαυμάσιο εραστή για το Σαββατοκύριακο», αναφέρει μαρτυρία στη νέα ιστοσελίδα γνωριμιών parttimelove.co.uk που προσφέρει part time εραστές! «Δεν ρωτά πολλά και οι στιγμές που περνάμε μαζί είναι μαγικές», συμπληρώνει η ίδια μαρτυρία που κρύβεται υπό την κωδική ονομασία «Leah 38».

Αρκετοί ίσως υποθέσουν ότι πρόκειται για ένα ακόμα site για one-night stands, γράφει ο δημοσιογράφος. «Δεν είμαστε μια ιστοσελίδα που προσφέρει γνωριμίες χωρίς δεσμεύσεις. Απευθυνόμαστε σε αδέσμευτους που αναζητούν έναν τακτικό σύντροφο όπου υπάρχει αμοιβαία έλξη, ειλικρινής φιλία, σεβασμός και ένας μαγικός σπινθήρας ρομαντισμού χωρίς ωστόσο να έχουν προσδοκίες ότι μετά από παράδειγμα τρεις μήνες θα υπάρξει συγκατοίκηση. Οι χρήστες εκτιμούν τον ελεύθερο χρόνο του “αγαπημένου” τους και την ανεξαρτησία τους», γράφει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα.

Η συγγραφέας πάντως παραδέχεται πως οι συγκεκριμένες υπηρεσίες δεν απευθύνονται σε όλους: οι χρήστες πρέπει να είναι μεταξύ 30 και 40 ετών και να είναι πρόθυμοι να δεχτούν έναν τέτοιου είδους παρτενέρ.