30 Μαΐ 2015

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ" ΣΤΟ 2o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΑμεΑ !(ΦΩΤΟ)


Ομάδα εκπαιδευομένων του Κέντρου ‘‘Τα Παιδιά της Άνοιξης’’ και μαθητών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας συμμετείχαν στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορού ΑμεΑ, που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα στις 23-24 Μαΐου.


Οι συμμετέχοντες κατάφεραν να αποσπάσουν το βραβείο «Ομάδα με τη μεγαλύτερη δεξιοτεχνία και χιούμορ», χορεύοντας συρτάκι, ζεϊμπέκικο, παραδοσιακά ποντιακά, ομάλ και τας!

Οι εκπρόσωποι του Κέντρου ‘‘Τα Παιδιά της Άνοιξης’’ και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας κατάφεραν να εντυπωσιάσουν το κοινό και τους κριτές με τις χορευτικές τους ικανότητες και την προσωπικότητά τους! Μάλιστα, μετά από πρόσκληση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παλατιτσίων, πρόκειται να παρουσιάσουν το χορευτικό τους πρόγραμμα την Κυριακή 31 Μαΐου στις 20:30, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Παλατιτσίων.

Ενω την Παρασκευή 22 Μαΐου οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου ‘‘Τα Παιδιά της Άνοιξης’’ και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειαςειχαν επισκέφθη το Αρχαιολογικό Μουσείο Βεροίας, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος «ΜΕΔΟΥΣΑ».