12 Ιαν 2016

ΝΑΟΥΣΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟ ΙΝΣΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ(φώτο)

Στο Ίνσμπουργκ της Αυστρίας βρίσκεται ήδη η αποστολή 12 χιονοδρόμων του Δήμου Νάουσας, όπου το διάστημα 11-17 Ιανουαρίου θα συμμετάσχει στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες Πόλεων με τη συμμετοχή 54 πόλεων από 22 χώρες. Η αποστολή, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας Στέλιο Δάγγα, έφυγε από τη Νάουσα το πρωί της Κυριακής, παρόντος του Δημάρχου Νίκου Κουτσογιάννη που ευχήθηκε στους νεαρούς χιονοδρόμους (αθλητές του ΕΟΣ) καλό ταξίδι και καλή επιτυχία.



Είναι η πρώτη συμμετοχή του Δήμου Νάουσας στη συγκεκριμένη αθλητική συνάντηση παγκόσμιας ακτινοβολίας για αθλητές ηλικίας 12 έως 15 ετών και επιτεύχθηκε μετά από οργανωμένη και επίπονη προσπάθεια της Διοίκησης του Δήμου. Θα ακολουθήσει αντίστοιχη προσπάθεια για τη συμμετοχή στους θερινούς αγώνες στην Ταϊπέι της Ταϊβάν τον προσεχή Ιούλιο, σε άλλα αθλήματα.

Η Νάουσα εκπροσωπεί την Ελλάδα μαζί με τις αποστολές της Αθήνας και της Πάτρας, που προϋπήρχαν σε προηγούμενες διοργανώσεις.

"Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για εξωστρέφεια, ανοίγουμε δρόμους, δίνουμε προοπτική στους νέους μας. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου μας η Νάουσα βγαίνει δυναμικά με αυτοπεποιηθηση στο εξωτερικό διεκδικώντας τη θέση της στο παγκόσμιο στερέωμα. Καλή επιτυχία στα παιδιά μας! Η σκέψη και οι ευχές όλων μας είναι μαζί τους!", τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης.