13 Μαΐ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 13/5

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Νιώθεις μια ηρεμία η οποία μπορεί να φανεί και σαν οπισθοχώρηση σε πολλά θέματα γιατί μάλλον θα περάσεις την απομόνωση, χωρίς να σημαίνει ότι έχεις κάτι ιδιαίτερο να σε απασχολεί.

Ερωτικά: Δεν ανοίγεις τα χαρτιά σου και δεν θέλεις να μιλήσεις και να εκφραστείς. Προτιμάς να παρατηρείς τα πράγματα από μακριά, χωρίς να συμμετέχεις, για να μην έχεις συναισθηματική ανάμειξη. Μπορεί να ονειροπολείς και να κάνεις σχέδια, χωρίς όμως να τα μοιράζεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα καταλάβεις ότι υπάρχει μια ευκαιρία που θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς με ένα τρόπο πολύ δυναμικό αλλά εσύ σήμερα ίσως είσαι κάπως στις κλειστές σου και δεν θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα. Αποδέξου το αυτό και πορεύσου προς το παρόν ανάλογα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Σε έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σου και αυτό σε κάνει να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και με τους άλλους, κυρίως τους φίλους σου οι οποίοι θα είναι πολύ κοντά σου και θα σου εκφράσουν την αγάπη τους. Καλό είναι να έχεις ανοικτές κεραίες για να παίρνεις τα καλά.
Ερωτικά: Με τον Παρθένο μπορεί να περάσεις όμορφα και να βιώσεις καλές στιγμές. Επειδή θα έχετε τις ίδιες ανάγκες, αυτό θα βοηθήσει ώστε να δέσει η σχέση σας. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον Ιχθύ, οπότε θα ζήσεις κάτι πολύ ιδιαίτερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σκέψη σου είναι ιδιαίτερα δυναμική και ευέλικτη και αυτό σε βοηθάει να επικεντρωθείς σε ένα θέμα που πρέπει να επιλύσεις και θα το καταφέρεις, αν δεν σε πιάσει ο συναισθηματισμός και παρασυρθείς σε παλιά μονοπάτια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Ενώ έχεις μπει σε δρόμο που σου πηγαίνει και μπορείς να εκφράσεις άνετα τις απόψεις σου και ό, τι θέλεις να κάνεις, κάπου χάνεσαι και πέφτεις σε πολλές αντιφάσεις.
Ερωτικά: Λίγο περιπλέκονται τα πράγματα γιατί από την μια θέλεις να είσαι με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και από την άλλη ίσως να μην μπορείς γιατί σε κρατάει κάτι μακριά του. Η λύπηση όχι μόνο δεν σε βοηθά, αλλά σε δυσκολεύει περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να κάνεις αλλά σήμερα θα πέσεις σε αδράνεια γιατί νιώθεις μια γλυκιά ανησυχία να σε παρασέρνει και να μην σε αφήνει να ολοκληρώσεις τις δουλειές σου ή οτιδήποτε έχεις βάλει σαν στόχο. Η διερεύνηση νέων πεδίων θα είναι για σένα ό, τι καλύτερο για τις προσωπικές σου φιλοδοξίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Τροφοδοτείς την ενέργειά σου με πολύ συναίσθημα και νοσταλγικές μνήμες οι οποίες κατά κάποιο τρόπο σε βοηθούν να ξεμπλοκάρεις και να βιώσεις οτιδήποτε καλό. Το σπίτι σου θα σου προσφέρει ισορροπία και ηρεμία.
Ερωτικά: Πρέπει να σκεφτείς λογικά αλλά εσύ δεν μπορείς γιατί ξεσηκώνεσαι από τα συναισθήματά σου που είναι τελείως αντίθετα. Όσο κι αν προσπαθείς να πιάσεις επαφή με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη, αν αρνείσαι τον τρόπο που σε διεκδικεί, δεν θα είναι εύκολο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις εμπνεύσεις και αυτές σε καθοδηγούν κι ευτυχώς που γίνεται αυτό γιατί δεν είναι εύκολο να έχεις συνέχεια μια εσωτερική καθοδήγηση. Η σχέση σου με κάποια άτομα που απαρτίζουν το εργασιακό σου περιβάλλον χρειάζεται αυτή την στιγμή να είναι αρμονική.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Αντιλαμβάνεσαι οτιδήποτε έχει να κάνει με την πραγματικότητα κάπως διαστρεβλωμένα γιατί δεν έχεις εκείνα τα λογικά επιχειρήματα που θα σε κρατήσουν και κυρίως θα σε σπρώξουν προς τις αληθινές σου ανάγκες. Ίσως να είναι καλή ημέρα να κάνεις ψυχοθεραπεία και ανάλυση του εαυτού σου γιατί είσαι κοντά στα πολύ κρυφά σου συναισθήματα.
Ερωτικά: Το καλό είναι ότι δεν φοβάσαι και για αυτό λες πράγματα που μπορεί να αναστατώσουν το άλλο πρόσωπο. Επειδή θα έχεις μια έντονη σεξουαλική διάθεση σε συνδυασμό με μια συναισθηματική πίεση, θα λειτουργήσεις τελείως διαφορετικά από άλλες φορές και θα έχεις μια καλύτερη επαφή με τον Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους, όμως όλο και κάτι σου ξεφεύγει. Ένα διαφορετικό μονοπάτι που μπορεί να ακολουθήσεις, θα είναι αυτό που θα σε κάνει να βγεις για λίγο έξω από την συμβατική λογική. Σήμερα θα κάνεις κάποιες πληρωμές ή θα έχεις μη αναμενόμενα έξοδα, όπως έκτακτους φόρους, ασφάλειες και χρέη προς τρίτους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχεις ευαισθητοποιηθεί από τις ανάγκες των άλλων και αυτό σε ωθεί να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που έχεις κάνει μέχρι τώρα.
Ερωτικά: Το ότι θα πρέπει να αντιληφθείς τι ακριβώς είναι το άλλο το άτομο και πως λειτουργεί ο μηχανισμός του θα σε βοηθήσει να πιάσεις τον ψυχισμό του. Ο Ιχθύς έχει μια μεγάλη επίδραση πάνω σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να γίνεις όσο μπορείς πιο συνεργάσιμος/η αλλά δεν σου είναι εύκολο γιατί έχεις δική σου προσωπικότητα η οποία μερικές φορές σε σπρώχνει να είσαι μόνος/η και να μην θέλεις τίποτα από τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι και πάλι σε αδιέξοδο και κυρίως ως προς τον χρόνο που πρέπει να ορίσεις τα πράγματα μάλλον γιατί η διάθεση σου πάει κόντρα στις ανάγκες σου. Οπότε μπορεί να σε συμπαρασύρει και να κάνεις λάθη τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολο να τα αντιληφθείς.
Ερωτικά: Έχεις πολλά να πεις αλλά δε θα το κάνεις γιατί νιώθεις ότι μπορεί να σε έχουν αδικήσει ή δεν έχεις καθόλου ενέργεια για να δράσεις, οπότε θα παραμείνεις βουβός/η. Με τον Καρκίνο μπορεί να έχεις καλύτερη επαφή γιατί με τον τρόπο που θα λειτουργήσεις θα νιώσει ότι κάπου τον καταλαβαίνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια αναποφάσιστη στάση και αν δεν νιώθεις καλά μέσα σου δεν μπορείς να μπεις μπροστά και να ξεσηκώσεις κάποιους συνεργάτες σου οι οποίοι δεν κινούνται και περιμένουν τα πάντα από εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Προδιαγράφεις κάποιες κινήσεις σου οι οποίες θα είναι πολύ ελεύθερες σε σχέση με την προσωπικότητά σου γιατί θα εκφράζεις πιο εύκολα το μέσα σου. Όσο πάντως αρνείσαι να δεις κάποια πράγματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να βγεις από ένα προσωπικό πρόβλημα, τόσο θα αργείς να το ξεπεράσεις.
Ερωτικά: Κρατάς μια ήρεμη στάση απέναντι σε κάθε τι αρνητικό που συμβαίνει και έχεις μια καλή δικαιολογία για την συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει, οπότε με τον τρόπο σου ξεπερνάς όλες τις δυσκολίες. Αν πάλι σου αρέσει ένα άτομο που ακόμα δεν έχεις έρθει πολύ κοντά του, θα δημιουργηθούν ιδιαίτερες συνθήκες και θα σύντομα θα γίνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Όλα κυλούν ομαλά και αυτό σε βοηθάει να αναπτύξεις κάποιες παραμέτρους που κατά την γνώμη σου είναι δύσκολες αλλά τώρα βρίσκεις την κατάλληλη ευκαιρία και ενεργοποιείσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα αλλά εσύ δεν ανησυχείς και τα αντιμετωπίζεις με μια εσωτερική γαλήνη. Κατά το τέλος της ημέρας μπορεί να μοιραστείς ένα ποτήρι κρασί με φίλους που σε κάνουν να χαλαρώνεις και να περνάς καλά.
Ερωτικά: Προσπαθείς με ένα ήπιο τρόπο να ξεπεράσεις κάποιες κόντρες που υπάρχουν αυτή την στιγμή με τον Δίδυμο. Κάπου μέσα σου μπορεί να δικαιολογήσεις τις συμπεριφορές του, χωρίς να σημαίνει ότι είναι σωστό, αλλά τουλάχιστον δεν βαράς γροθιά στο μαχαίρι.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν έχεις και τόσο αντικειμενική άποψη γιατί ενώ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ίσως να υπερεκτιμάς τις καταστάσεις και να κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε βγάλουν τελικά έξω από το παιχνίδι χωρίς να το καταλάβεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες οι οποίες σου δίνουν το προβάδισμα σε κάποιες ομάδες και έχεις εσύ τον πρώτο λόγο. Το καλό είναι ότι η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ χαμηλούς τόνους, οπότε θα βοηθήσεις να καταλαγιάσουν οι εντάσεις. Η μουσική και ο χορός είναι κάτι που θα σου βγει ξαφνικά και θα θέλεις να βγεις έξω γιατί δεν σου αρέσει να έχεις συνέχεια ένα πρόβλημα.
Ερωτικά: Θέλεις να δουλέψεις πάνω στην σχέση σου και αυτό σε απασχολεί και προσπαθείς να αποφύγεις τις εντάσεις γιατί απομακρύνεσαι από όλους και όλα. Με τον Ιχθύ θα ανανεώσεις κάποιους όρκους αγάπης.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις βελτιώσει κάπως την θέση σου και μετά από μια μεγάλη κρίση που την ξεπέρασες, τώρα αλλάζεις κατεύθυνση και δεν πηγαίνεις πλέον κόντρα στο σύστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Όταν μπαίνεις στην φάση της αδράνειας ξεχνάς να κάνεις πολλά πράγματα κι αυτό σε πάει πίσω. Ίσως να νιώσεις κούραση και να θέλεις να χαζολογήσεις.
Ερωτικά: Το τυχερό σου μπορεί να είναι και ένας Ιχθύς που ίσως δεν το έχεις καταλάβει ακόμα. Για αυτό μπες πιο βαθιά και μην κοιτάξεις επιφανειακά το θέμα και κυρίως αν τα βρίσκετε στις συζητήσεις ή όχι γιατί εκεί μπορεί να είναι και η παγίδα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ακυρώνεις μερικές φορές αυτό που θέλεις να κάνεις και το κάνεις από δική σου αφέλεια ή ανασφάλεια. Όταν τα πράγματα δεν πάνε με τους ρυθμούς τους δικούς σου βγαίνεις μερικές φορές εκτός παιχνιδιού.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Είσαι στην καρδιά των γεγονότων και βρίσκεις χωρίς να το καταλάβεις μια θεραπεία η οποία είναι για σένα το ιδανικό φάρμακο. Οι τρέχουσες καταστάσεις σε βρίσκουν σύμφωνο/η με ό, τι και αν κάνεις οπότε πρόκειται για προδιαγεγραμμένη επιτυχία. Η καλλιτεχνία ακόμα και με την ερασιτεχνική μορφή της είναι πολύ θετική.
Ερωτικά: Αμφιβάλλεις για το αν κάποιο άτομο μπορεί να σε αγαπήσει όπως εσύ, κυρίως αν είναι Παρθένος και δεν έχει την ίδια οπτική γωνία με εσένα. Αλλά το καλό είναι ότι οι προσπάθειες σου θα πιάσουν τόπο γιατί το κάνεις μέσα από την καρδιά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείς τα νήματα και αυτό είναι για σένα το ιδανικό. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην αφεθείς σε επιδράσεις τρίτων γιατί εκεί θα κάνεις λάθος. Μόνο σε ό, τι σου λέει το δικό σου το ένστικτό.Πηγή: www.astrology.gr