26 Φεβ 2015

ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ "ΛΟΞΟΔΡΟΜΗΣΕ " ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ... ΟΡΧΕΙΣ!


Ένας 30χρονος Ρώσος τηλεπαρουσιαστής, αν και παντρεμένος, «λοξοδρόμησε» και βγήκε με άγνωστη ελκυστική ξανθιά, αλλά το τίμημα ήταν αναπάντεχο


Ο 30χρονος Ρώσος τηλεπαρουσιαστής, αν και παντρεμένος, βγήκε με την άγνωστη και ελκυστική ξανθιά που συνάντησε σε μπαρ της Μόσχας. Ο Ντίμτρι Νικολάεβ εντυπωσιάστηκε από την γοητευτική γυναίκα και αφού ήπιαν μερικές μπύρες την πήρε και μπήκαν σε ένα ταξί για να πάνε σε μια κοντινή σάουνα.

Εκεί, συνέχιζαν να πίνουν μπύρες, μέχρι που κάποια στιγμή ο 30χρονος λιποθύμησε. Όταν ξύπνησε ο άντρας είδε το παντελόνι του γεμάτο αίματα και με μεγάλη έκπληξη ανακάλυψε ότι έλειπαν οι όρχεις του!

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ο άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για να κλείσει η πληγή του... Η αστυνομία υποστηρίζει ότι ο παντρεμένος τηλεπαρουσιαστής έπεσε θύμα συμμορίας που εμπορεύεται ανθρώπινα όργανα στη μαύρη αγορά καθώς οι γιατροί του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε συμπέραναν ότι η αφαίρεση των όρχεων του έγινε είτε από γιατρό, είτε από κτηνίατρο!

Ο άτυχος άντρας έμεινε για νοσηλεία στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου και όσο για την απατημένη σύζυγο εφηύρε μια δικαιολογία... Της είπε ότι παρουσίασε «αιφνίδιο» πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να αφαιρεθούν επειγόντως οι όρχεις του!


ΠΗΓΗ