16 Φεβ 2015

ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΙΜΟΒΙΤΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ!(ΒΙΝΤΕΟ)

Για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς το γκολ που πέτυχε στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Καέν το Σάββατο το βράδυ δεν ήταν ένα οποιοδήποτε τέρμα, από τα εκατοντάδες που έχει βάλει. Ήταν μια ευκαιρία να στείλει ένα μήνυμα από άκρη σε άκρη της γης για ένα πολύ σημαντικό σκοπό...


Καθώς έβγαλε τη φανέλα του αποκάλυψε το γεμάτο τατού σώμα του: 50 ονόματα ανθρώπων το «κοσμούσαν» προξενώντας απορίες για το τι ήθελε να πει ο ποδοσφαιριστής με την κίνηση αυτή.

Η απάντηση ήρθε και συγκλονίζει. Ο «Ίμπρα» συνεργάστηκε με Πρόγραμμα Επισιτισμού του ΟΗΕ με στόχο να ενημερώσουν τον κόσμο για την πείνα που μαστίζει συνανθρώπους μας. Μπορεί τα τατού να είναι προσωρινά, αλλά το πρόβλημα αυτό είναι εδώ και θα παραμείνει, όσο ο κόσμος το αγνοεί.

«Είναι ονόματα πραγματικών ανθρώπων που υποφέρουν από ασιτία σε όλο τον κόσμο. Ήθελα να τους δείτε, μέσα από μένα, για να βοηθήσουμε όλοι μαζί αυτό το πρόγραμμα. Αν μπορούσα, θα έγραφα όλα τα ονόματα στο σώμα μου», ανέφερε ο Ιμπραΐμοβιτς, που… τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον τυπολάτρη διαιτητή του αγώνα. «Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι δημοσίως με έναν κοινωφελή σκοπό. Αν μπορούμε να απευθυνθούμε στους ηγέτες του κόσμου, ξέρω πως μπορούμε να λύσουμε όλοι μαζί το πρόβλημα της πείνας σε όλη τη γη», πρόσθεσε.

Πηγη