21 Φεβ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 21/2

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Ξεκινάς την ημέρα σου με πολύ ενέργεια. Μπορεί να μην έχεις πια κάποιες αναστολές σε πολλά ζητήματα αλλά στην ουσία θα δεις ότι όσο περνάει η ώρα θα σκέφτεσαι και συγχρόνως θα μπαίνεις στην δράση.


Ερωτικά: Η περίοδος που θα πάρεις την ρεβάνς ξεκινά από σήμερα αφού Αφροδίτη και Άρης είναι στο ζώδιό σου οπότε θα σου ανέβει έτσι και αλλιώς το ηθικό και θα χειρίζεσαι τελείως διαφορετικά τις σχέσεις σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να καθυστέρησες αλλά θα παρέμβεις τελικά σε μια κατάσταση που θα σου φέρει κάτι καινούργιο και διαφορετικό γιατί θα δοκιμάσεις να πάρεις νέες εμπειρίες και να τροποποιήσεις πράγματα, κυρίως αυτά που δεν σου αρέσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Η περιέργειά σου δεν θα βγει στην επιφάνεια γιατί θα καλύψεις με πολύ ωραίο τρόπο όλη σου την ανάγκη να μάθεις πράγματα που μπορεί να αφορούν στις ζωές των άλλων. Συγχρόνως μαθαίνεις και για σένα μέσα από όλο αυτό το ψάξιμο.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Κριό ενώ είναι πολύ έντονη μπορεί να μπει στην φάση της απομάκρυνσης γιατί εσύ θα πάρεις αποφάσεις να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις. Καλό είναι να μην βιαστείς γιατί μπορεί να κάνεις λάθη.
Οικονομικά & Καριέρα: Η πιθανή σου απομόνωση μέσα στη δουλειά μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς πολλά πράγματα και να αναθεωρήσεις κάποιες εν δυνάμει συνεργασίες. Ίσως κινηθείς σε πιο μυστικό επίπεδο και αυτό θα σε βοηθήσει και θα σου δώσει μια μεγάλη ώθηση προς τα εμπρός, χωρίς όμως να ρισκάρεις την σταθερή σου δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Σηκώνεις επιτέλους το κεφάλι σου και μπορεί και να επαναστατήσεις σε κάποιες συνήθειές σου γιατί δεν σου αρέσει πλέον να συμβιβάζεσαι με κάποια πράγματα ή με άτομα που δεν σε εκφράζουν.
Ερωτικά: Βρίσκεις πολύ σημαντικό να γνωρίσεις καλύτερα το άτομο που σε ενδιαφέρει. Από εκεί που δεν το περιμένεις ίσως γίνει μια ξαφνική κίνηση από την πλευρά του και σε πλησιάσει πολύ δυναμικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να ξεχωρίσεις το σωστό από το λάθος γιατί δεν έχεις πλέον περιθώρια να περιμένεις και θα πιέσεις αρκετά, χωρίς όμως να ζοριστείς εσύ γιατί βλέπεις την αλήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Θεωρείς ότι χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα παραπέρα και ίσως αυτό σε κάνει να σκεφτείς ότι δεν πρέπει τελικά να κρατήσεις τα προσχήματα. Πιθανόν αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, να δοκιμάσεις να κάνεις κάτι που ίσως να ταρακουνήσει τα βαλτωμένα νερά.
Ερωτικά: Πιθανόν να έχεις κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια για αυτό θα νιώσεις ότι έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και θα κάνεις μια ξαφνική κίνηση που μάλλον θα αιφνιδιάσεις και θα αιφνιδιαστείς. Αν το άλλο το άτομο είναι Κριός ή Ζυγός θα έχεις εντάσεις αλλά και πολύ πάθος.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις μακριά για αυτό μπορεί να θέλεις να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν. Βέβαια μια βιαστική κίνηση θα έχει και τα αρνητικά της αλλά και θετικά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Ξεσηκώνεσαι και αυτό ευτυχώς δεν πάει κόντρα στον εαυτό σου γιατί θα ξεπεράσεις μεν τα όρια σου αλλά θα σου αρέσει γιατί θα αφήσεις τα αυθόρμητα συναισθήματά σου να σε κατακλύσουν. Η διάθεση για ένα μακρινό ταξίδι θα σου βγει στην επιφάνεια.
Ερωτικά: Ενώ σαν άτομο είσαι σεμνό και κυρίως πολύ σοβαρό σήμερα θα γίνεις περισσότερο ανάλαφρος/η και μπορεί να θυμηθείς την εφηβεία σου. Ίσως ξεκινήσεις το φλερτ με μηνύματα ή από τα μέσα όπως facebook κλπ.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα βρεθείς κάπου όπου θα χρειαστεί να πάρεις πρωτοβουλίες και τα ηνία στα χέρια σου για να σε ακολουθήσουν κάποια πρόσωπα μετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Μπορεί να ανακαλύψεις κάποια πράγματα που ίσως να μην σου αρέσουν και θα αφορούν σε πληροφορίες που έχουν να κάνουν με άτομα που είναι πολύ κοντά σου.
Ερωτικά: Με τον Κριό ή τον Ζυγό μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαράθεση θέματα οικονομικά γιατί θα δοκιμάσεις και από την καλή και την ανάποδη πως είναι τελικά αυτή η σχέση κι ίσως δε σου αρέσει και πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπαίνεις ξαφνικά σε μια φάση που μπορεί να δοκιμαστούν οι συνεργασίες σου γιατί θα ξεπηδήσουν ξαφνικά κάποιες αντιπαλότητες ή ακόμα και διαφωνίες που δεν θα σου αρέσουν. Το θετικό όμως θα είναι ότι θα ξέρεις με τι έχεις να κάνεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Την ενέργεια σου θα την στρέψεις στους άλλους γιατί μπορεί να ξεκινήσεις μια συναναστροφή με άτομα εξαιτίας των κοινών εργασιών που θα έχετε.
Ερωτικά: Βλέπεις ότι μπορεί να σε τρέξει ένας Κριός και δεν είσαι και τόσο ενθουσιασμένος/η γιατί όλα αλλάζουν και οι ισορροπίες γέρνουν υπέρ του άλλου ατόμου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα χρειαστεί να ζητήσεις την βοήθεια άλλων ατόμων που δε σε ενθουσιάζει ιδιαιτέρως ίσως γιατί νιώθεις ότι θα παραδοθείς χωρίς καν όρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις νεύρα και μπορεί να τα βγάλεις πολύ εύκολα γιατί θα ξεσπάσεις και δεν θα κρατιέσαι. Μια καινούργια πραγματικότητα μπορεί να σου αλλάξει κάπως την καθημερινότητα η οποία θα είναι πολύ δυναμική σε δράση.
Ερωτικά: Μπορεί ξαφνικά να μπει στην ζωή σου ένας Κριός ο οποίος δεν είναι και τόσο εύκολος στην επικοινωνία αλλά εσένα μάλλον θα σε παθιάσει γιατί θα υπάρχει μεταξύ σας σεξουαλική έλξη.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς καινούργιες εμπειρίες και θα πας κόντρα στις υπάρχουσες συνήθειές σου για αυτό ίσως να μπορέσεις να ξεκολλήσεις από μια λανθασμένη κατάσταση που μέχρι τώρα δεν υπήρξε ιδιαίτερη πρόοδος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Νιώθεις μια εσωτερική δύναμη και θέλεις να τη μοιραστείς με άλλα άτομα για αυτό θα προσπαθήσεις να έρθεις κοντά με πολύ κόσμο. Θα νιώσεις ότι μπορείς πλέον να αφεθείς και να πάρεις πρωτοβουλίες που άλλες φορές το σκεφτόσουν.
Ερωτικά: Οι σκέψεις σου είναι πολύ ερωτικές αλλά δε θα μείνεις μόνο εκεί γιατί θα εκπέμψεις και ακόμα να μην θέλεις την γοητευτική εκείνη ενέργεια η οποία σε κάνει να φαίνεσαι ιδιαίτερο άτομο. Θα βγει τόσο έντονα προς τα έξω που θα έχεις τις κατακτήσεις σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις να πέσει τίποτε κάτω και εκμεταλλεύεσαι όλα τα ρίσκα που μπορείς πάρεις. Το καλό είναι ότι θα βγάλεις τον εαυτό σου σε όλο του το μεγαλείο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Μπορεί να κάνεις υπερβολές και αν είσαι και γεννημένος/η στο πρώτο δεκαήμερο θα αντιδράσεις αρκετά δυναμικά σε οτιδήποτε δεν σου αρέσει. Πιθανόν να μην κρατηθείς και να συγκρουστείς με κάποια άτομα ίσως και από την οικογένεια σου.
Ερωτικά: Έχεις την έντονη ανάγκη να βρεθείς μέσα σε ένα καινούργιο περιβάλλον και χωρίς να το καταλάβεις θα βάλεις στόχο ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι νεώτερο. Πάντως θα πας κόντρα στις ενοχικές σου σκέψεις για αυτό θα ξεπεράσεις τις προσωπικές σου φοβίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να απλοποιήσεις τα πράγματα και πιθανόν να μην θέλεις πλέον να λειτουργείς με τυπικές διαδικασίες γιατί θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις αλλαγές. Δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο αλλά θα προσπαθήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Έχεις πολλά και ανάμικτα συναισθήματα. Το καλό είναι ότι ξεπερνάς κάποια όρια τα οποία τελικά σε βοηθάνε να ανακαλύψεις καινούργιες και πολύ πρωτοποριακές πηγές.
Ερωτικά: Αν επικεντρωθείς στον Κριό θα είναι όλα πολύ πιο εύκολα και απλά. Αντίθετα με τον Σκορπιό θα γίνουν αποκαλύψεις που ίσως να μην σου αρέσουν και πολύ αλλά τελικά θα υποκύψεις στον πειρασμό να είστε μαζί γιατί μπορεί να σε εκπλήττει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συμμετοχή σου σε ένα σχήμα θα θεωρηθεί σίγουρη γιατί κατά κάποιο τρόπο θα βγάλεις το φίδι από την τρύπα και θα αναλάβεις την αρχηγία χωρίς να φοβάσαι γιατί θα πετύχεις.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Πρόσεξε γιατί μπορεί να πέσεις στην παγίδα που έχεις στήσει εσύ στον εαυτό σου. Το ζητούμενο είναι να δεις την αλήθεια γιατί συνήθως ζεις στο δικό σου κόσμο.
Ερωτικά: Το ότι θα μιλήσεις με τον Ζυγό δεν είναι και μεγάλο επίτευγμα. Το σημαντικό είναι να μπορέσεις να επικοινωνήσεις σωστά και να μην αφήσεις ένα άλλο άτομο να επηρεάσει την σχέση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπαίνεις μπροστά και αυτό θα σου δώσει το θάρρος να αναλάβεις τα δικά σου θέματα με μεγάλη δυναμικότητα και να ζητήσεις αυτά που σου ανήκουν.Πηγή: astrology.gr