19 Φεβ 2015

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!

Οι άνδρες δέχονται δύσκολα την κριτική, ειδικά μάλιστα εάν πρόκειται για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις. Εάν έχεις λοιπόν κάποιο παράπονο σχετικά με τον τρόπο, το χρόνο ή τα σεξουαλικά σας παιχνίδια, πρέπει να το συζητήσετε, αλλά με έξυπνο και διπλωματικό τρόπο που δεν θα τον κομπλάρει.


Γι’ αυτό το λόγο σου προτείνουμε 5 συμβουλές για να περάσεις το μήνυμα, χωρίς να αισθανθεί άσχημα:

1. Διάλεξε την κατάλληλη στιγμή να το συζητήσετε, που δεν είναι άλλη από τη στιγμή που τελειώσατε το σεξ. Εκείνη την ώρα θα βρίσκεται ήδη σε καλή διάθεση και θα τον ενοχλήσει λιγότερο. Και φυσικά σε καμία περίπτωση μην ανοίξεις κουβέντα μπροστά σε τρίτους.

2. Επιστράτευσε πορνό και αισθησιακές ταινίες. Μπορεί να μην είναι του στιλ σου, αλλά είναι ένας έξυπνος τρόπος για να του δείξεις έμμεσα τι είναι αυτό που σε ανάβει.

3. Μη μεγιστοποιήσεις το ζήτημα. Οι γυναίκες έχουμε την τάση να υπερβάλλουμε και να δραματοποιούμε την κατάσταση. Ξεκίνησε λοιπόν μία συζήτηση πάνω στο θέμα που σε καίει με χαλαρό ύφος και σε καμία περίπτωση με τη φράση «πρέπει να μιλήσουμε».

4. Αιφνιδίασε τον. Μπορεί τελικά για τις σεξουαλικές σας επιδόσεις να μην ευθύνεται μόνο εκείνος, αλλά η μιζέρια και η καθημερινότητα που βιώνετε. Προσπάθησε λοιπόν να τους εξάψεις τη φαντασία του με διάφορα tricks, πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε συζήτηση.

5. Επιβράβευσέ τον. Δείξ’ του με τον τρόπο σου τι σου αρέσει κατά τη διάρκεια του σεξ, έτσι ώστε να συνεχίζει να το κάνει και να προσπαθεί να βελτιώνεται.

Πηγή: faysbook.gr