23 Φεβ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 23/2

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Βλέπεις τα πράγματα από μια λογική σκοπιά και σίγουρα αυτό θα σε καλμάρει και θα κάνεις κινήσεις πολύ πιο ώριμες και ψύχραιμες. Η δυνατότητα να αφήσεις για λίγο πίσω σου την ένταση και η τάση για το καινούργιο μπορεί να σε χαλαρώσει. Το φαγητό μπορεί να είναι μια μεγάλη ευχαρίστηση για σένα.

Ερωτικά: Θα αναζητήσεις διακαώς να κάνεις πράγματα που μπορεί να είναι απόλυτα πρακτικά, αλλά αυτά με κάποιο τρόπο θα σου επιβεβαιώσουν ότι τελικά το ταίρι σου θέλει να είσαι στη ζωή του. Ίσως και να μαγειρέψετε μαζί και αυτό να σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι μόνος θα επικοινωνήσεις με έναν παλιό γνώριμο Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις οπωσδήποτε να εστιαστείς στο να βγάλεις χρήματα ή να διαφυλάξεις αυτά που ήδη έχεις. Οπότε, για να νιώσεις εξασφάλιση, μπορεί να σε πιάσουν και οι τσιγκουνιές σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι μέσα στο προσωπικό σου στοιχείο που κανένας δεν μπορεί να διαταράξει ούτε είναι εύκολο να σε ταρακουνήσει. Η ιδιωτική σου ζωή θα προστατευτεί αρκετά από τη δική σου διάθεση για μυστικοπάθεια.
Ερωτικά: Όσο τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, άλλο τόσο θα είσαι καλά και στην ερωτική σου ζωή. Πιθανόν να γίνει κίνηση από τον Σκορπιό να έρθετε πιο κοντά, αλλά γενικότερα έχεις κάποιες καλές προτάσεις και αυτό σου ανεβάζει το ηθικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι αναγκαία η επιβίωσή σου κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και με τις πράξεις σου θα αποδείξεις πόση εσωτερική δύναμη έχεις αλλά και πείσμα για τη ζωή. Αν διαθέτεις κάποιες μεγαλύτερες αντοχές μπορεί να μπεις και στη φάση του ανταγωνισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Προσπαθείς να πιαστείς από κάπου και να εξασφαλίσεις όλα αυτά που χρειάζεσαι. Οπότε δεν θα χάσεις καθόλου επαφή με την πραγματικότητα γιατί θα κινηθείς με έναν τρόπο που θα δείξεις ότι θέλεις να σταθεροποιηθείς κάπου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να κλειστείς στον εαυτό σου προκειμένου να ακολουθήσεις σωστά τις επιταγές του ενστίκτου σου.
Ερωτικά: Η προσωπική σου ζωή είναι αρκετά έντονη και επειδή εσύ δεν είσαι και για πολλά πιθανόν να θέλεις να ελέγχεις όλες τις καταστάσεις εκ των έσω. Έτσι, τελικά προτιμάς να μη μιλήσεις ή να βγεις και να μείνεις στην ησυχία σου. Η κρυφή σκέψη για τον Ταύρο ή τον Σκορπιό μπορεί να σε απασχολήσει για λίγο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα και, παρόλο που μπορεί να έχεις υλική ανασφάλεια, αφήνεις τον εαυτό σου κάπως να ξεκουραστεί ή να απολαύσει μικρές χαρές μαζί με πολύ δικά σου άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Πιστεύεις πάρα πολύ στην έννοια της ασφάλειας και της εσωτερικής συνοχής. Οπότε, όταν βρίσκεις ευκαιρία, προσπαθείς να κρατήσεις τα ηνία σωστά για να εξασφαλίσεις αυτά τα συναισθήματα τα οποία σε βοηθούν να σταθείς στα πόδια σου.
Ερωτικά: Βελτιώνεις όσο μπορείς την επικοινωνία με διάθεση απόλυτα ερωτική και σταθερή. Αυτό σίγουρα σε βοηθάει να έχεις ένα σωστό μέτρο σύγκρισης για άλλες φορές. Προσπάθησε να αναζητάς πάντα αυτόν τον ρυθμό ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μια μικρή ζήλεια στη συμπεριφορά σου ίσως τη θεωρήσεις ότι είναι το αλάτι στην σχέση σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Παρόλο που σήμερα μπορεί να μη δουλεύεις, ανακαλύπτεις με το ψάξιμο που κάνεις μέσα σου ότι μπορείς να τα καταφέρεις σε μια συγκεκριμένη φάση που κάποιοι σου ζητάνε να βρεθεί ένας ωφέλιμος συμβιβασμός. Από σήμερα θα βρεις λύση και αυτό θα σε χαλαρώσει.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Μπορεί να το ρίξεις στο φαγητό και γενικά σε θέματα που έχουν να κάνουν περισσότερο με την ύλη και τα αγαθά της. Θα σου αρέσει και αυτό γιατί μερικές φορές, επειδή θέλεις να προσέχεις, απέχεις από ορισμένες απολαύσεις. Επίσης, η ενασχόλησή σου με αντικείμενα που πιθανόν να είναι ξεχασμένα ακόμα και σε κάποια ντουλάπια του σπιτιού θα σου φέρει μνήμες που σίγουρα θα σε συγκινήσουν.
Ερωτικά: Σε πιάνει η κτητικότητά σου και πιθανόν να μουλαρώσεις περίεργα με κάτι που θα πει ή θα κάνει ο/η σύντροφός σου. Δεν χρειάζεται για να δείξεις την αγάπη σου να εκδηλώνεσαι με ανασφαλή τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να πετύχεις ένα στόχο που έχει μπει και αφορά ένα χρηματικό ποσό σ' ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όμως εσύ με τον τρόπο σου θα κάνεις αγώνα και θα ανεβάσεις τον πήχη για να βγουν αυτά τα χρήματα. Ίσως σήμερα να έχεις μικρά καβούρια στις τσέπες σου γιατί νιώθεις την ανάγκη να προσέξεις την διαχείριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: «Όσο ζητάς, τόσο βρίσκεις» και αυτό θα είναι το ρητό σου για σήμερα. Γιατί θα δεις ότι θα περάσεις καλά και θα ηρεμήσεις από τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών. Η ποιοτική αναβάθμιση που ζητάς στις σχέσεις σου πιθανόν να γίνει σήμερα γιατί δεν θα ανατρέψει κανένας τα όρια σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Σκορπιό έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και ο λόγος είναι εκεί που πάτε να βρεθείτε μαζί, για κάποιους λόγους όχι εμφανείς, απομονώνεστε. Το σίγουρο είναι ότι σήμερα θα μιλήσετε και, αν βρίσκεστε μακριά ο ένας από τον άλλο, θα δημιουργηθούν γέφυρες επικοινωνίας. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με έναν Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο περισσότερο οραματίζεσαι την επιτυχία σου τόσο πιο γρήγορα θα έρθει και όχι μόνο θα έρθει αλλά θα ανταμειφτείς και πολύ καλά. Οπότε αν δεν ανησυχείς και δεν δημιουργείς άγχος ακόμα και στα άτομα που σε στηρίζουν, τότε καλά θα πας.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Εντοπίζεις μέσα σου κάποιες κρυφές ανασφάλειες οι οποίες θα βγουν σήμερα γιατί δεν θα βρεις άλλα κρατήματα. Από μια άποψη χρειάζεται να πιστεύεις πάρα πολύ για να ενδυναμώσεις όλα τα θετικά στοιχεία που υπάρχουν γύρω σου.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να παίξεις με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό και ο λόγος είναι ότι όλα τα βλέπεις πολύ σοβαρά. Αυτό ίσως να μη σε βοηθήσει στο να κρατάς καλές ισορροπίες γιατί θα έχεις εσωτερικές ανησυχίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες των υλικών σου θεμάτων, μπορεί να συμβούν δυο τινά. Το ένα είναι να αποφασίσεις να δημιουργήσεις και να κάνεις κάποια πράγματα ακόμα και με τα χέρια σου για να αποδείξεις ότι θα τα καταφέρεις. Η άλλη εκδοχή είναι να γαντζωθείς πάνω στην ύλη και να μην λες να την αφήσεις γιατί μπορεί να σε πιάσει ανασφάλεια. Στο χέρι σου είναι λοιπόν πως θα το διαχειριστείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις να κάνεις και να πεις πολλά. Και κυρίως να διεκδικήσεις αυτά που έχεις αντιληφθεί ότι σου χρειάζονται. Η σκέψη σου θα στραφεί σε άλλα άτομα και θα αναζητήσεις ένα χέρι βοηθείας από εκεί ή θα δώσεις πολλά περισσότερα για να εξασφαλίσεις ορισμένα πράγματα.
Ερωτικά: Διεκδικείς με έναν τρόπο πολύ κτητικό γιατί δεν θέλεις με τίποτε να αφήσεις από τα χέρια σου ότι σου ανήκει. Αυτό περισσότερο θα το νιώσει ο Ταύρος , το Λιοντάρι ή ο Υδροχόος.
Οικονομικά & Καριέρα: Εντοπίζεις τι σου λείπει και με τον τρόπο σου θέλεις να το πάρεις για να μη νιώθεις ότι είσαι μετέωρος/η. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα έχεις μεγαλύτερη χαλαρότητα και θα επενδύσεις ακόμα και σε κάποια πράγματα τα οποία παλιά φοβόσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχεις να αντιμετωπίσεις θέματα που σε πιέζουν και σε ωθούν να κάνεις βήματα εξασφάλισης σε όλα τα επίπεδα. Εδώ πρέπει να βάλεις την πίστη σου και να μην υποχωρήσεις από φόβο σε θέματα υλικά ή πρακτικά. Ίσως να κάνεις κάποιες υπερβολές στο θέμα του φαγητού.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να ξεκολλήσεις από έναν Ταύρο γιατί όλα σε οδηγούν προς μια κατεύθυνση: ότι πρέπει να αλλάξεις ή να ξεχάσεις. Πάντως, κάτι σε ενοχλεί και δεν μπορείς εύκολα να το διαχειριστείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι να σταθεροποιήσεις κάποιες καταστάσεις που αφορούν την δουλειά σου. Αυτό σίγουρα σε κουράζει, αλλά προκειμένου να δώσεις κάποιες λύσεις σε θέματα πρακτικά θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες ιδέες που σε κάνουν να κολλάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Σε καθοδηγεί το ένστικτό σου και σίγουρα θα κάνεις τις καλύτερες κινήσεις για σένα. Γιατί θα μπορείς να ρισκάρεις χωρίς να κινδυνεύεις από άλλα θέματα πιο ανατρεπτικά, που προέρχονται κυρίως από την οικογένεια.
Ερωτικά: Το πρόσωπο που σου παρέχει εξασφάλιση και μια καλή ζωή είναι τελικά αυτό που σε συγκινεί και θα προτιμήσεις, γιατί έτσι πιστεύεις πως θα κρατήσεις την ποιότητα και τις αξίες σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κερδίσεις και να έχεις την ασφάλεια που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις σημαντικές δυσκολίες. Πατάς πάντως γερά στα πόδια σου αν και δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από κάποιες άλλες καταστάσεις που σε βγάζουν από τη σταθερότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Έχεις εντοπίσει κάποιες ελλείψεις και προκειμένου να τις εξασφαλίσεις θα κάνεις υπερπροσπάθεια από την οποία σίγουρα κάτι καλό θα βγει. Η διακόσμηση ή η ενασχόληση με το πώς θα τοποθετήσεις ακόμα και αντικείμενα στον χώρο σου θα σε απασχολήσει αρκετά. Ένα τραπέζι γεμάτο με φαγητά και φίλους σίγουρα θα σε ικανοποιήσουν σε όλα τα επίπεδα.
Ερωτικά: Η απόφασή σου να είσαι με τον Ταύρο δεν είναι εύκολη γιατί υπάρχουν μεγάλες διαφορές στους χαρακτήρες σας, οι οποίες τώρα μπορεί να φανούν περισσότερο και θα αφορούν τα θέματα «έχω και κατέχω» σε σχέση με το άλλο το πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βρεις πηγές και πόρους για να ευνοηθείς σε θέματα υλικά, γιατί μάλλον δυσκολεύεσαι και δεν είναι εύκολο να περιορίσεις τις ανάγκες σου. Σήμερα θα το κάνεις και θα προσπαθήσεις να τα φέρεις βόλτα ακόμα και σε ένα μικρό ταμείο που διαχειρίζεσαι σε σχέση με μια ομάδα.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Θα προλάβεις να κάνεις κάποιες ενέργειες που θα σου εξασφαλίσουν αρκετά πράγματα, τα οποία έχεις ανάγκη και βλέπεις ότι τα χρειάζεσαι άμεσα. Η προστασία που μπορεί να έχεις από άλλα άτομα, θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά και μεγάλη ηρεμία.
Ερωτικά: Θα βρεθείς είτε σε ταξίδι είτε με συγγενείς που θα έχεις μαζί τους μια καλή σχέση. Μαζί με αυτούς θα συναντηθείς και με το πρόσωπο που σου αρέσει και σε ενδιαφέρει. Η σχέση με τον Σκορπιό (που ίσως να βρίσκεται μακριά) θα σε κάνει να αναθαρρήσεις γιατί θα διαπιστώσεις αλλαγές. Με τον Παρθένο σίγουρα θα κάνετε κάτι μαζί και θα περάσετε όμορφα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ευκαιρίες να δημιουργήσεις καλλιτεχνικά αλλά και να έχεις κάποιες επιτυχείς σχέσεις και σκέψεις που θα σε οδηγήσουν χωρίς να το καταλάβεις στα κατάλληλα πρόσωπα στην κατάλληλη στιγμή.Πηγή: astrology.gr