16 Ιουν 2015

EKTAKTO ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε σήμερα το πρωί, η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ σε παράλληλη ανακοίνωση έκτακτου δελτίου προέβη σήμερα το πρωί κι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.


1. Σήμερα, Τρίτη το απόγευμα καταιγίδες θα σημειωθούν στη Θράκη, και πιθανόν στην ανατολική Μακεδονία που τοπικά θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις

2. Αύριο, Τετάρτη από το απόγευμα ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν στη Μακεδονία, την Θράκη και την Ήπειρο και κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Θεσσαλία. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

3. Την Πέμπτη, οι βροχές και οι καταιγίδες που θα σημειώνονται στο Ιόνιο, τα Ηπειρωτικά, το Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα είναι κατά τόπους ισχυρές και κυρίως στα κεντρικά και βόρεια θα πέσει χαλάζι.

4.Την Παρασκευή, ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους κυρίως στην Μακεδονία, τη Θράκη, την Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου αλλά μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν.

To Τμήμα Πολιτικής Προστασίας , εφιστά την προσοχή στους Αγρότες της περιοχής, καθώς ο κίνδυνος χαλαζόπτωσης είναι ισχυρός και σήμερα, αλλά και για τις υπόλοιπες ημέρες.