27 Ιουν 2015

Ο "ΠΑΠΠΟΥΣ" ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ "ΚΟΥΝΕΛΟ" ΤΟΥ ΕΥΡΩ! (ΦΩΤΟ)

Πρώην κουνελάκι του Playboy αποκαλύπτει με βιβλίο τα μυστικά της διασημότερες έπαυλης του κόσμου, τις χειρότερες στιγμές και την συμπεριφορά του ΧέφνερΗ Χόλι Μάντισον υπήρξε κουνελάκι του Playboy και ένα απ” τα «κορίτσια» του Χιου Χέφνερ από το 2003 έως το 2009. Στις 23 Ιουνίου κυκλοφόρησε το βιβλίο της, «Down the Rabbit Hole», στο οποίο αποκάλυψε τις χειρότερες στιγμές που έζησε δίπλα στον εκδότη του διάσημου περιοδικού.

Ο Χέφνερ της απάντησε: «Στη ζωή μου είχα πολλές σχέσεις με καταπληκτικές γυναίκες. Πολλές συνέχισαν τη ζωή τους και παραμένουμε φίλοι μέχρι σήμερα. Δυστυχώς, υπήρξαν μερικές που επέλεξε να ξαναγράψουν την ιστορία, έτσι ώστε να βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος».

Η ζωή στο πλευρό του Χιου Χέφνερ

Η Χόλι Μάντισον γράφει στο βιβλίο της:

1. Όλα τα «κουνελάκια» του Playboy έπρεπε να συμμετέχουν στις σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Χέφνερ. «Δεν το κατάλαβα αμέσως, αλλά όλα τα κορίτσια έπρεπε να κάνουν σεξ μαζί του», γράφει.

2. Ο Χέφνερ τις φωτογράφιζε κάθε νύχτα πριν βγουν και τους έστελνε τις φωτογραφίες το επόμενο πρωί. Σύμφωνα με τη Μάντισον, «οι φωτογραφίες πολλαπλασίαζαν την ήδη έντονη πίεση να είμαστε τέλειες εμφανισιακά».

3. Την πρώτη νύχτα που πήγαν μαζί σε κλαμπ, ο Χέφνερ της πρόσφερε ένα χάπι «Quaalude». Όταν η Μάντισον του είπε ότι δεν παίρνει ναρκωτικά, ο Χέφνερ της απάντησε: «Συνήθως ούτε κι εγώ επιτρέπω τα ναρκωτικά, αλλά το ’70, έλεγαν ότι αυτά τα χάπια «ανοίγουν τα πόδια».

4. Ένας από τους πιο περίεργους κανόνες στην έπαυλη του Playboy ήταν, ότι όλα τα κορίτσια έπρεπε να φορέσουν τις ίδιες λινές πιτζάμες πριν πέσουν για ύπνο.


5. Έβλεπε πορνό, κάπνιζε μαριχουάνα και αυνανιζόταν, ενώ τα κορίτσια άρχιζαν να κάνουν σεξ μεταξύ τους και με όποιον άλλο είχε επισκεφτεί την έπαυλη. Σύμφωνα με τη Μάντισον, τα κορίτσια ικανοποιούσαν τον Χέφνερ, αλλά πάντα τελείωνε μόνος του. Η πρώτη επαφή της με τον Χέφνερ «δεν είχε ίχνος τρυφερότητας. Δεν φιληθήκαμε, τίποτα. Ήταν τόσο σύντομο που δεν θυμάμαι τίποτα, πέρα από την αίσθηση ενός σώματος πάνω μου».

6. Όταν επισκέπτονταν την έπαυλη οι γιοι του, ο 9χρονος Μάρστον και ο 10χρονος Κούπερ, έμεναν με ένα απ’ τα κορίτσια. Τους έβαζε στο «Υπνοδωμάτιο 3», που είχε τρία κρεβάτια και ένα μπάνιο. «Αν και δεν έμειναν ποτέ όλο το βράδυ όσο ήμουν εγώ εκεί, έβλεπες τα παιχνίδια τους στο πάτωμα», γράφει η Μάντισον.

7. Προκαλούσε εντάσεις μεταξύ των κοριτσιών, δείχνοντας μεγαλύτερη αδυναμία σε κάποιες έναντι κάποιων άλλων. Σύμφωνα με τη Μάντισον, ο Χέφνερ σιχαίνεται το κόκκινο κραγιόν. Μια μέρα που η Μάντισον τόλμησε να φορέσει κόκκινο κραγιόν, ο Χέφνερ της μίλησε πολύ άσχημα: «Είναι χάλια όλο. Σιχαίνομαι το μακιγιάζ και σιχαίνομαι το κραγιόν. Φαίνεσαι γερασμένη, φτηνή και άγρια». Όταν όμως είδε την Κέντρα Γουίλκινσον με κόκκινο κραγιόν, κάποιο καιρό αργότερα, της είπε: «Σου πάει πάρα πολύ, Κέντρα».

8. Ο Χέφνερ απαιτούσε τα κορίτσια να γυρνούν στο σπίτι το αργότερο μέχρι τις 9 κάθε βράδυ. Όταν είδε ότι δύο κορίτσια επέστρεψαν πιο αργά, έβαλε τα κλάματα και τις απείλησε ότι θα τις διώξει απ’ την έπαυλη.

9. «Ήταν ξεκάθαρος, ότι ήθελε να φοράμε υπερβολικά προκλητικά ρούχα, κορσέδες με στρας και φούστες τόσο κοντές που δεν υπήρχε καν λόγος να τις φορέσουμε», γράφει η Μάντισον. Ο Χέφνερ έδινε στα κορίτσια 1000 δολάρια κάθε βδομάδα για να αγοράσουν ρούχα και πλήρωνε όλες τις πλαστικές επεμβάσεις, οι πιο συνηθισμένες απ’ τις οποίες ήταν η προσθετική στήθους, η ρινοπλαστική και η λιποαναρρόφηση.


10. Στα πάρτι, τα κορίτσια του Χέφνερ έπρεπε να είναι πάντα μαζί του. Κάθονταν δίπλα του στο τραπέζι και αν ήθελαν να χορέψουν, δεν έπρεπε να απομακρυνθούν από κοντά του. Έφευγαν, όταν έφευγε κι ο Χέφνερ. Μερικές επέστρεφαν κρυφά, αλλά έπρεπε να προσέχουν μην τις δουν οι κάμερες και τις αποκαλύψουν στον Χέφνερ.

11. «Όταν βλέπαμε ταινίες, θα μου εξηγούσε την υπόθεση και τα γεγονότα με τον πιο επιτηδευμένο τρόπο», γράφει η Μάντισον, η οποία τονίζει ότι ποτέ δεν συζητούσαν κάτι σοβαρό, αλλά έμεναν μόνο σε επιφανειακά θέματα.

12. Η Μάντισον, η Μπρίτζετ Μάρκουατ και η Κέντρα Γουίλκινσον δεν πληρώθηκαν για τα βίντεο που γύρισαν για τη σειρά «Τα Κορίτσια της Διπλανής Πόρτας». Σύμφωνα με τον Χέφνερ, τα 25.000 δολάρια που πήραν από τη φωτογράφιση για το Playboy, αρκούσαν και για το βίντεο του «Girl’s Next Door». Τα ίδια χρήματα έπαιρναν πρωτοεμφανιζόμενα μοντέλα του Playboy, ενώ οι διάσημες έπαιρναν το λιγότερο 50 χιλιάδες δολάρια.

13. Μια φορά σχολίασε ότι η Γουίλκινσον είχε παχύνει και της είπε να προσέχει τη διατροφή της.

14. Ο Χέφνερ έχει κρατήσει τις φωτογραφίες όλων των κοριτσιών που έχουν μείνει στην έπαυλη και τις βαθμολογεί με Α, Β ή Γ, ανάλογα με την εμφάνιση του κοριτσιού και πόσο προκλητικά ήταν ντυμένη. Η Μάντισον είχε πάρει «Α».


ΠΗΓΗ