26 Ιουν 2015

ΤΑ 3 ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡ !

Βασικά το τι πίνει μία κοπέλα στο μπαρ μπορεί να σημαίνει πολλά για το χαρακτήρα της αλλά και το τι ζητά από την έξοδο της. Αυτα είναι τα 3 πιο  σ έ ξ ι ποτά σύμφωνα με το Glamour σε μία γυναικεία έξοδο.


1. Ουίσκυ: Το ουίσκυ είναι ένα must σ έ ξ ι γυναικείο ποτό. Αποτελεί το ποτό έκπληξη για κάθε άντρα. Μία γυναίκα που πίνει ουίσκυ έχει βγει για δηλώσει έντονα την παρουσία της αλλά όχι με την πληθωρική έννοια του όρου. Η επιλογή του ουίσκυ δείχνει σκεπτικισμό, έντονο πνεύμα αλλά και ανυπερβλητο δυναμισμό. Δεν ξεχνά εύκολα κανείς την Ούμα Θέρμαν στην ταινία Beautiful Girls που ενσάρκωνε το μοναδικό και σαγηνευτικό θηλυκό που έπινε ουίσκυ. Αντίστοιχα και η Leighton Meester του Gossip Girl στη φωτογραφία που βλέπετε. Γιατί το ουίσκυ δεν είναι μόδα, είναι άποψη. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο που όλοι λένε ότι “δεν ξέρεις ποτέ τι εκπλήξεις κρύβει μία γυναίκα που πίνει ουίσκυ.”

2. Μαργαρίτα: Η μαργαρίτα, ένα κοκτέηλ που τώρα πια έχει απήχηση και σε πολλούς άντρες είναι ένα σιγουράκι για μία γυναίκα που νιώθει σ έ ξ ι στην έξοδο της. Ακομη πιο ψαγμένη η επιλογή της μαργαρίτας on the rocks και όχι frozen. Είναι κάτι που σίγουρα δε περνά απαρατήρητο

3. Cosmo : Είναι το πιο κοριτσίστικο αλλά all time classic γυναικείο ποτό. Ειδικά για αυτούς που προτιμούν τις γυναίκες – μπιμπελό. Μία barbie θα έπινε σίγουρα cosmo.


ΠΗΓΗ