22 Ιουν 2015

HMEΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 22/6

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Αλλάζεις και κρατάς αποστάσεις από όλους γιατί θέλεις να γίνει κάτι που θα σε βάλει στην διαδικασία να προσφέρεις και να κάνεις πράξη τις πολλές σου ιδέες. Δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό για σένα, αλλά θα το προσπαθήσεις.

Ερωτικά: Πιάνεις στην ατμόσφαιρα ότι κάτι άλλαξε γιατί οι ευαισθησίες σου μεγάλωσαν ξαφνικά. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. θα διαπιστώσεις ότι περισσότερο θέλεις να προστατέψεις το άλλο άτομο, γιατί το πάθος σου μπορεί να έχει υποχωρήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά σχέδια στα σκαριά και τώρα αυτό που σου μένει είναι να αρχίσεις να δράς για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που υπάρχουν. Το να παραμείνεις στο σπίτι ή να μεταφέρεις εκεί τις εργασίες σου είναι μια λύση που θα εξετάσεις άμεσα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα νιώσεις μια μεγάλη πίεση να αποδείξεις τον εαυτό σου γιατί πιστεύεις ότι δεν γίνεται να λειτουργήσεις διαφορετικά. Ευτυχώς όμως θα ξεπεράσεις γρήγορα την κρίση και θα εκφραστείς περισσότερο ελεύθερα.
Ερωτικά: Θεωρείς ότι χρειάζεσαι μια μεγάλη αγάπη και αυτή η ανάγκη μπορεί να σου βγει πολύ έντονα. Για αυτό δεν θα βάλεις καθόλου νερό στο κρασί σου, αλλά μάλλον δεν θα σε βοηθήσει. Έχεις πάντως τη δυνατότητα για να προστατέψεις τον εαυτό σου να τα δεις όλα κάτω από το πρίσμα της λογικής.
Οικονομικά & Καριέρα: Με τη λογική διαχειρίζεσαι καλύτερα όλες σου τις οικονομικές διαθέσεις. Για αυτό θα προσπαθήσεις να προσγειώσεις τα γούστα σου σύμφωνα με τις δυνατότητές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Υπάρχουν τόσα θέματα που πρέπει να δεις και να κάνεις που ήδη πελαγώνεις με την ιδέα και μόνο. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να μην εκνευριστείς από τα λόγια ή τις αντιδράσεις ενός άλλου ατόμου γιατί θα χάσεις τη μπάλα εύκολα.
Ερωτικά: Η μεταφορά λάθος συζητήσεων και εντυπώσεων σε κάνει έξαλλο/η και αν μιλάς κιόλας με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ εκεί είναι που θα γίνουν μπερδέματα υπερβολικά. Μείνε σε ψυχραιμία και μη βγάλεις άμεσα συμπεράσματα. Κάνε πρώτα διασταυρώσεις γιατί άλλα θα πεις εσύ και άλλα θα καταλάβουν οι άλλοι.
Οικονομικά & Καριέρα: Σου βγαίνει να καθίσεις στο σπίτι σου και να μη κάνεις και πολλά σήμερα. Οι ανάγκες όμως το απαιτούν, οπότε θα βγεις αλλά με βαριά καρδιά. Γιατί προτιμάς να βρίσκεσαι να έχεις ηρεμία χωρίς αναλύσεις και λεπτομέρειες που σε κουράζουν αφάνταστα, και επιπλέον εμποδίζουν την φόρα που έχεις πάρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα δεις ότι θα βάλεις κάποια πράγματα σε μια τάξη και, από εκεί που υπήρχε το αλαλούμ, από την μια στιγμή στην άλλη, όλα τοποθετούνται σωστά στη θέση τους.
Ερωτικά: Παραξενεύεσαι από τη συμπεριφορά του Κριού που είναι αρκετά συντηρητική απέναντί σου και αυτό είναι που σε κάνει να προσπαθήσεις περισσότερο μαζί του/της . Η επιστροφή ενός Σκορπιού στη ζωή σου δεν είναι και τόσο εύκολο σημείο αναφοράς. Αλλά αν υπάρχουν συναισθήματα θα πάρεις απόφαση να τον/την ακολουθήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις το καλό κλίμα να πάει χαμένο και κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να συντονίσεις και να προσθέσεις και μια άλλη δραστηριότητα που θέλεις να κάνεις, αλλά δεν μπορούσες μέχρι τώρα. Ίσως να είναι κάτι καινούργιο ή από το εξωτερικό ή άλλη πόλη, αλλά εσύ θα το προσπαθήσεις για να μην λες στον εαυτό σου ότι δεν το έκανες.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Χρειάζεται να είσαι όσο μπορείς συντονισμένος/η σε όλα τα πρακτικά θέματα τα οποία σε απασχολούν έντονα γιατί θέλεις να τα λύσεις με τη μια. Ακόμα και μικροπροβλήματα στο σπίτι σου θα επιλύσεις. γιατί μπορεί να μαστορέψεις άνετα και με γρήγορο τρόπο και αν δεν έχεις το ταλέντο τουλάχιστον θα προσπαθήσεις.
Ερωτικά: Παρόλο που καίει μέσα σου η φλόγα, εσύ μπορεί να μιλάς για οικονομικά άνετα και να χειρίζεσαι όλες σου υποθέσεις συγχρόνως. Το καλό είναι ότι προσπαθείς να βρεις λύσεις για να ικανοποιήσεις και εσένα και το ταίρι σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Εντοπίζεις σε πιο σημείο γίνονται τα λάθη από την πλευρά σου και πιο σημείο έχεις αμελήσει περισσότερο και "πέφτεις με τα μούτρα" για να το λύσεις. Γιατί έχεις ανάγκη από ρευστό και είναι φορές που το νιώθεις πιο έντονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η συνολική προσφορά στον εαυτό σου θα είναι έντονη σήμερα γιατί θα βελτιώσεις τον τρόπο που φροντίζεις και σκέφτεσαι τις ανάγκες σου. Αυτό σίγουρα βοηθάει γιατί μαζεύεις δυνάμεις που τις έχεις ανάγκη.
Ερωτικά: Όσο και να προσπαθείς να πείσεις τον Σκορπιό ότι τον θέλεις, αν δεν του δείξεις κάτι που να συγκλονίζεται, μάλλον δεν θα τον πείσεις. Το καλό είναι ότι εσύ δεν το βάζεις εύκολα κάτω, γιατί έχεις ένα είδος αυτογνωσίας και το παλεύεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσφέρεις εύκολα τις υπηρεσίες και τις γνώσεις σου και όλο αυτό σε βάζει σε διαδικασία να δείξεις που είσαι εσύ τελικά και με τι τρόπο μπορείς να φανείς απαραίτητος/η. Ακόμα και σε μια δουλειά που κατά τη γνώμη σου δεν έχει καθόλου εξέλιξη, κάτι μπορεί να αλλάξει αν τη δεις από άλλη οπτική γωνία.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Κλείνεσαι για λίγο στον εαυτό σου χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα είσαι ενεργός/η προς τα έξω. Απλά το μυαλό και τα συναισθήματά σου θα είναι απορροφημένα από τις σκέψεις και τις ανάγκες σου. Ίσως πρέπει για λίγο να θυσιαστείς για ένα πρόσωπο πολύ δικό σου αλλά το ξέρεις ότι αξίζει ο κόπος.
Ερωτικά: Η ταυτότητά σου μερικές φορές χάνεται και έτσι νιώθεις και τώρα κάτω από την ιδιαίτερη πίεση του Παρθένου ή του Ιχθύ. Και όλο αυτό συμβαίνει γιατί εσύ επηρεάζεσαι πάντα από την συμπεριφορά των άλλων. Ευτυχώς που δεν χάνεσαι τελείως, γιατί τελευταία κάτι έχεις καταλάβει περισσότερο για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι να αλλάξεις πολιτική και να ξεκινήσεις κάτι διαφορετικό από την επικοινωνία που έχεις μέχρι τώρα. Γιατί διαισθάνεσαι ότι θα πρέπει να είσαι κοντά στις ανάγκες των συνεργατών σου. Σήμερα μπορεί να περιοριστείς μόνο σε κρυφές κινήσεις και συζητήσεις σχετικά με πρακτικά θέματα που σε απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Δεν χάνεις τον πολύτιμο σου χρόνο σε φανφάρες και επιδείξεις. Αντίθετα, τη θέση τους έχουν πάρει οι πράξεις οι οποίες θα αποδείξουν και την εμπειρία σου σε ότι θέλεις να κάνεις και να υποστηρίξεις. Οι φίλοι, αν και λίγοι, είναι σημαντικό κεφάλαιο για σένα.
Ερωτικά: Περισώζεις μια κατάσταση με ψύχραιμια και λογική. Κυρίως με το Λιοντάρι, αν δεν έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα αυτών των ημερών, προσπαθείς να ρίξεις τους τόνους και να δείξεις ένα άλλο πρόσωπο, για να καταλάβει κάτι διαφορετικό για σένα. Καρκίνος και Παρθένος δένουν αρμονικά με το άτομό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα φέρεις τα πάνω κάτω προκειμένου να εκτελέσεις μια δουλειά που έχεις αναλάβει και θα κινηθείς σαν φρουρός που έχεις υποσχεθεί κάτι και δεν μπορείς να το αθετήσεις. Το καλό είναι ότι αν είσαι γεννημένος/η τις πρώτες ημέρες θα πάρεις και χρήματα ή μια ειδοποίηση για κάτι που περιμένεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Φεύγεις από τις ψευδαισθήσεις που διατηρείς και η τρέχουσα πραγματικότητα είτε μέσα από συζητήσεις είτε μέσα από γραπτό λόγο σε κάνει και τα βλέπεις όλα απομυθοποιημένα ή λιγότερο λαμπερά από ότι περίμενες.
Ερωτικά: Υπάρχουν δυσκολίες με τον Παρθένο που όμως αν αποφασίσεις να ακούσεις τη γνώμη του θα σε οδηγήσει σε έναν πιο ασφαλή δρόμο. Μπορεί να σε... μιζεριάζει, αλλά δεν πειράζει, σου χρειάζεται και λίγη γείωση.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αποφασίζεις εσύ και αυτό σε ενοχλεί αλλά τα γεγονότα σε πάνε εκεί που πρέπει να σε πάνε. Η εύνοιά σου συνεχίζεται αρκεί να αλλάξεις στρατόπεδο και να έχεις καθορισμένο στόχο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Ο Ήλιος έχει μπει στον άξονά σου οπότε σιγά σιγά θα καταλαβαίνεις τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων ατόμων που είναι πολύ κοντά σου και θα φαίνεσαι περισσότερο ο εαυτός σου. Γιατί θα βγουν από μέσα σου συναισθήματα που τα κρύβεις και τα φυλάς μόνο για ειδικές περιστάσεις. Σήμερα, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα καταφέρεις να ισορροπήσεις πάνω σε πολλά και ποικίλα θέματα που έχεις και σε απασχολούν.
Ερωτικά: Βλέπεις μερικές φορές την αλήθεια κατάματα και, όταν τη βλέπεις, το ευχαριστιέσαι, γιατί καταλαβαίνεις ότι τελικά για σένα ό έρωτας μαζί με όλα τα υπόλοιπα είναι και προσφορά. Μερικές φορές, λόγω των υποχρεώσεων, μπορεί να στερείς τον εαυτό σου από την απόλαυση και δεν σου κάνει καθόλου καλό, γιατί κι εσύ από κάπου πρέπει να αντλήσεις δυνάμεις και χαρά.
Οικονομικά & Καριέρα: Καταπιάνεσαι με κάτι αυτές τις ημέρες που βλέπεις ότι το καταφέρνεις και μάλιστα πιστεύεις ότι μπορεί και να κερδίσεις γιατί δεν κάνεις υπερβολές αλλά ούτε και λάθη. Αν περιμένεις χρήματα από ένα οργανισμό θα έρθουν γρήγορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Αλλάζουν οι συνθήκες που σε ευχαριστούσαν γιατί τώρα ή πρέπει να ασχοληθείς με μικρά θέματα υγείας όπως δόντια, φυσιοθεραπεία για την μέση κ.λπ. και τα βαριέσαι αφάνταστα ή πρέπει να προσφέρεις υπηρεσίες σε άτομα δικά σου που έχουν την ανάγκη σου.
Ερωτικά: Διαλέγεις την κατάλληλη στιγμή για να μιλήσεις με τον Παρθένο και αυτή είναι τώρα, γιατί έχετε κάποια κοινά θέματα που σας απασχολούν, κυρίως επαγγελματικά, οπότε θα βρεις την ευκαιρία. Αν σου προτείνει να πάτε κάπου μαζί μην αρνηθείς από την αρχή. Συζήτησέ το πρώτα με ένα/μια φίλο/η σου ή με τον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις υποχρεώσεις που χρειάζονται ώρες αγγαρείας και σκληρής δουλειάς για να καταφέρεις να τις τελειώσεις. Πάντως, σε ό,τι κάνεις χρειάζεται να επιδείξεις μεγάλη επιμέλεια και σημασία στη λεπτομέρεια.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Αναλαμβάνεις να προσφέρεις προστασία και να παρέχεις υπηρεσίες στους άλλους. Αυτό σε γειώνει και σε συντονίζει περισσότερο με το να βλέπεις πως λειτουργείς και εσύ τελικά απέναντι στον υπόλοιπο κόσμο. Προσπάθησε να αποφύγεις παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν από ασήμαντες αφορμές.
Ερωτικά: Φεύγει εκείνο το ρομαντικό και απροσδιόριστο στοιχείο που εσένα σε γοητεύει γιατί έτσι λειτουργείς και προσπαθείς να μπεις για τα καλά στα παπούτσια του άλλου είτεε ηθελημένα είτε από τις συνθήκες. Ο Παρθένος είναι το άλλο σου μισό αλλά για να τα βρείτε χρειάζεται δουλειά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις προθυμία να βοηθήσεις και να κατανοήσεις τις ανάγκες των συνεργατών σου. Μπορεί να διαφωνείς με το Δίδυμο γιατί χειρίζεται αλλιώς τις κοινές σας υποθέσεις και, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα υπάρξουν εντάσεις ή αποκαλύψεις που δεν θα σου αρέσουν καθόλου.


Πηγή: astrology.gr