20 Ιουν 2015

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ!


Σάλος έχει ξεσπάσει στην κοινωνία της Πάτρας από την αποκάλυψη ότι 59χρονος καθηγητής, που διδάσκει σε γυμνάσιο της αχαϊκής πρωτεύουσας, είχε σ@ξουαλική σχέση με 15χρονη μαθήτριά του.
ανήλικη

Εκατοντάδες είναι τα μηνύματα που βρήκαν οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο κινητό τηλέφωνο του καθηγητή Φυσικής, καθώς και στο προφίλ του στο facebook, με τα οποία -εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο- εξέφραζε το πάθος του για την ανήλικη μαθήτριά του.
«Δεν μπορώ ούτε στιγμή μακριά σου. Θα τα πούμε αύριο στο σχολείο…» είναι ένα από τα περίπου 350 (κυρίως hardocore) SMS που είχε αποστείλει ο 59χρονος στο κορίτσι. «Σε σκέφτομαι συνέχεια» της έγραφε συχνά προκειμένου να της αποδείξει τον έρωτά του. Τα περισσότερα μηνύματα πάντως, όπως ανέφεραν σε καθημερινή εφημερίδα αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., είναι άκρως χυδαία και προκαλούν το κοινό αίσθημα, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουν αποδέκτη ένα 15χρονο κορίτσι!

Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, η αποκάλυψη της ερωτικής σχέσης που έχει προκαλέσει ανατριχίλα στο σχολείο της Πάτρας έγινε έπειτα από καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι ο 59χρονος καθηγητής ασελγεί σε ανήλικες!


Μάλιστα, ο καταγγέλλων ανέφερε ότι ο εκπαιδευτικός οδηγεί τα παιδιά στο σπίτι του και αφού ασελγεί σε βάρος τους, έπειτα τα φωτογραφίζει και τα βιντεοσκοπεί. Η ίδια καταγγελία ανέφερε επίσης ότι ο εκπαιδευτικός διατηρεί και σεξουαλική σχέση με τη 15χρονη μαθήτριά του. Για τις σοβαρές καταγγελίες ενημερώθηκε άμεσα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών που εξέδωσε παραγγελία για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ετσι, κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τη συνδρομή συναδέλφων τους από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, έκανε έρευνα παρουσία εισαγγελικού λειτουργού στο σπίτι του εκπαιδευτικού. Εκεί βρέθηκε πλήθος από φωτογραφίες της 15χρονης, οι οποίες ωστόσο δεν αποτελούσαν υλικό πορνογραφίας ανηλίκων. Ακόμη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι, τρία κινητά τηλέφωνα με τις κάρτες SIM τους, μία μονάδα αποθήκευσης USB και δύο κάρτες αποθήκευσης.

Ολα τα ψηφιακά πειστήρια εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις. Τελικά, από την εξερεύνηση των ψηφιακών πειστηρίων δεν βρέθηκε υλικό πορνογραφίας με ανηλίκους. Ωστόσο, βρέθηκε πλήθος μηνυμάτων κινητού τηλεφώνου προς την ανήλικη. Σε βάρος του καθηγητή Φυσικής σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, αποπλάνηση ανηλίκου και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Αχαΐας Χρήστος Σιάχος, ανέφερε ότι δεν είχε ενημέρωση για τη δράση του εκπαιδευτικού, ενώ, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, ο 59χρονος τίθεται άμεσα σε διαθεσιμότητα


ΠΗΓΗ