6 Ιουν 2015

5ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Ο Αθλητικός Σύλλογος Βέροιας «Ημαθίων» συνδιοργανώσει με τον Δήμο και το ΚΑΠΑ Βέροιας τον 5ο γύρο της λίμνης Αλιάκμονα (Veria Fun Run 2015) στις 7 Ιουνίου,με τρείς διαγωνιστικές κατηγορίες τροχάδην, ποδήλατα, σκέιτ-πατίνια και μια εκτός διαγωνισμού περπατώντας και απολαμβάνοντας τη διαδρομή.


Ο γύρος της λίμνης Αλιάκμονα μια ιδέα όπου συνέλαβε και πραγματοποιεί ο αθλητικός σύλλογος Βέροιας «Ημαθίων»...από το 2011 στα πρότυπα των διεθνών FUN RUN με αρωγό το Δήμο και το ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας, πέραν της ανάδειξης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και του αθλητισμού κάθε χρόνο αναδεικνύει – τιμά σημαντικά γεγονότα, συλλόγους, πρόσωπα και καταστάσεις με απώτερο σκοπό τη γνώση αλλά και τη βελτίωση της σωματικής και πνευματικής υγείας μέσο του αθλητισμού και του εθελοντισμού.

Μέλη της Τοπικής Διοίκησης Ημαθίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με φίλους της ίδρυσαν τον Α.Σ. Ημαθίωνα και στη διοίκηση του συλλόγου σήμερα συμμετέχουν τρία μέλη της Τ.Δ. Ημαθίας, τα οποία θα συμμετάσχουν τόσο αυτοί όσο και άλλα μέλη της με τις οικογένειές τους στον 5ο Γύρο της Λίμνης του Αλιάκμονα.

 Η Τοπική Διοίκηση Ημαθίας και το Εθνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στηρίζουν με κάθε τρόπο τις δραστηριότητες του συλλόγου και καλούν μέλη τους και μη, αλλά και ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ να συμμετάσχουν στον 5ο Γύρο της Λίμνης Αλιάκμονα, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου και ώρα 11:00΄, για να στείλουμε όλοι μαζί το κοινωνικό μήνυμα «ΣΤΟΠ ΣΤΗ ΒΙΑ».

Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα αλλά και μέσω του facebook:
https://www.facebook.com/events/756067534506246/

Ελεύθερη συμμετοχή, χωρίς όριο ηλικίας…