12 Ιουν 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 12/6

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Με τη Σελήνη μέχρι το απόγευμα στο ζώδιό σου, δεν μπορείς να παραμένεις σε αδράνεια, χωρίς να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις οι οποίες συνήθως σε φέρνουν αντιμέτωπο/η με μια αλήθεια που σε ζορίζει. Ίσως να σου βγουν κάποιες φοβίες στην επιφάνεια και να μη μπορείς να τις κοντρολάρεις. Παρατήρησε τις σκέψεις σου για να δεις από πού προέρχονται
.
Ερωτικά: Η καρδιά σου ελέγχει πλήρως τη σκέψη σου και το ένστικτό σου σε οδηγεί. Βιάζεσαι να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου και δεν έχεις την ψυχραιμία να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή. Η ορμή σου σήμερα είναι σαρωτική, πρέπει όμως να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές γιατί πιθανόν να χρειαστεί να κάνες ένα βήμα πίσω πριν... ριχτείς στη μάχη.
Οικονομικά & Καριέρα: Αλλοιώνεις μερικές φορές το πιθανό αποτέλεσμα μιας σου επαγγελματικής εμπειρίας επειδή δεν σου είναι εύκολο να βλέπεις ότι μπορεί να είσαι σε μια πιο ταπεινή θέση κι όχι ο αρχηγός ή ο κουμανταδόρος. Χρειάζεται και αυτό γιατί μόνο τότε θα έχεις μια σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά και δεν ξέρεις πώς να τα βάλεις όλα σε μια σειρά. Ο λόγος είναι ότι νιώθεις μέσα σου μια αναστάτωση που σε αποπροσανατολίζει γιατί δεν θέλεις μεγάλες συναισθηματικές εναλλαγές. Η υπόθεση με ένα φίλο σου θα λυθεί καλά γιατί εσύ θα είσαι αυτός/η που θα κάνει το πρώτο βήμα. Πάντως το να ρισκάρεις σε ένα τυχερό παιχνίδι δεν θα είναι και τόσο άσχημο γιατί έχεις εύνοια.
Ερωτικά: Λειτουργείς από ένστικτό πολύ ερωτικά, χωρίς όμως να ξεχνάς να βάζεις και την λογική η οποία μερικές φορές, αντί για καλό, σου κάνει κακό γιατί χάνεις την ευκαιρία να περάσεις καλύτερα. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις έντονη ερωτική διάθεση και μπορεί να κάνεις και κάποια τελείως παρακινδυνευμένη κίνηση με το Λέοντα ή Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να παίξεις και να ρισκάρεις γιατί πιστεύεις ότι αυτή την στιγμή θα κερδίσεις. Και μπορεί να μην έχεις άδικο γιατί συντελούν πολύ παράγοντες στο να τα καταφέρεις, αν τολμήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Με τον Ερμή, επιτέλους, σε ορθή πορεία θα νιώσεις ότι σε τραβάνε από χίλιες μεριές και δεν θα ξέρεις πού να πας. Από εκεί που σου παρουσιάζεται η ευκαιρία να ξυπνήσεις, εσύ «κοιμάσαι» και πάλι δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να ζήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία.
Ερωτικά: Από την μια η ευαισθησία αλλά και από την άλλη η πιθανή άγνοια σε θέματα χειρισμού σε κάνουν και νιώθεις ενοχές, θυμό έως και ευάλωτος/η. Πρόσεξε μην τα κάνεις μαντάρα μέσα σου αλλά και έξω γιατί όλα αυτά θα σε χαρακτηρίσουν ως πολύ περίεργο και αλλοπρόσαλλο άτομο. Να προσέχεις την σχέση σου με Παρθένο, Τοξότη και Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακατεύεσαι με πολλά και δεν ξέρεις τι να πετάξεις και τι να κρατήσεις. Όμως, σιγά-σιγά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα δεις τι πρέπει να κάνεις και πώς να κινηθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Οι λεπτομέρειες μπορεί να καθορίσουν το αποτέλεσμα και να βγάλεις συμπεράσματα τα οποία θα σου δώσουν μια καινούργια διάσταση στην πραγματικότητά σου. Ένα ταξίδι ή μια νέα γνώση βιωματική θα σου κάνει πολύ καλό.
Ερωτικά: Η σχέση σου με ένα πρόσωπο πιθανόν να σου φανεί ότι πάει να χαλάσει αλλά θα γίνει τελικά μια άλλη κίνηση που θα διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα. Αρκεί να μην φοβάσαι και να εμπιστεύεσαι τη γνώμη ανθρώπου που ανήκει στο σταθερό ζώδιο του Σκορπιού.
Οικονομικά & Καριέρα: Με την θετική ενέργεια της Αφροδίτης στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, νέες ελπίδες γεννιούνται οι οποίες σε κάνουν να πιστεύεις ότι όλα θα δρομολογηθούν καλύτερα. Αυτό που θα σε βοηθήσει πολύ είναι οι συζητήσεις που θα κάνεις γιατί θα είναι ανακουφιστικές και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Με Αφροδίτη και Δία στο ζώδιό σου, κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει και να σε ανταγωνιστεί. Μην γίνεσαι πολύ αναλυτικός/η σε όλα και βάλε φρένο σε μια κατάσταση η οποία δεν σου αρέσει. Μπορεί η σημερινή πραγματικότητα να σε προσγειώσει αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις που ακριβώς βαδίζεις σε θέματα σπιτιού ή ενός ακινήτου.
Ερωτικά: Έχεις πολλά να κάνεις και να πεις και αυτό μπορεί να μην σου αρέσει γιατί δεν θα έχουν εκείνη την λάμψη και τον έρωτα που χρειάζεσαι για να νιώσεις ότι αγαπιέσαι. Θα αναφερθείς σε πιο πρακτικά θέματα τα οποία πιθανόν να είναι αναγκαία μέσα στην σχέση σου. Αν είσαι μόνος/η μπορεί να συνειδητοποιήσεις περισσότερο άλλες, δικές σου πτυχές που πιθανόν να είχες σκόπιμα εξαφανίσει γιατί δεν μπορούσες να τις ανεχτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξυπνάς απότομα από κάποιες φαντασιώσεις που πιθανόν να είχες για μια συνεργασία και τώρα θα γειώσεις κάποιες ιδέες για να δεις αν τελικά σε συμφέρουν οικονομικά ή όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η ορθή πορεία του Ερμή, κυβερνήτη του ζωδίου σου, τείνει να ανανεώσει όλους τους τομείς της ζωής σου και προσθέτει στοιχεία τα οποία πιθανόν να είχες ξεχάσει. Θα αυτονομηθείς περισσότερο γιατί θα έχεις την δύναμη να δεις μπροστά.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει συνήθως να θυσιάζεσαι στην ερωτική σου ζωή αλλά κάπου βαθιά μέσα σου ίσως να υπάρχει η έννοια της προσφοράς και της υπηρεσίας προς το άλλο πρόσωπο και τώρα, ευκαιρίας δοθείσης, θα προσπαθήσεις να γίνεις χρήσιμος/η γιατί κατά την γνώμη σου πρέπει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να γίνεις αυτεξούσιος/α και αυτό θα σε σπρώξει να βάλεις τα δικά σου λιθαράκια παντού και να δυναμώσεις μέσα από τις αδυναμίες σου. Για αυτό ίσως βρεθείς και σε μια μοναχικότητα για να απομονώσεις οτιδήποτε σε παραμυθιάζει, από συνεργασίες μέχρι και συγκεκριμένες ιδέες.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σου, τοποθετημένη στο ζώδιο του Λέοντα, σε βοηθάει να πάρεις κάποιες μεγάλες και ολοκληρωτικές αποφάσεις. Πρόσεξε όμως, να κάνεις μια ανάπαυλα γιατί μπορεί να θέλεις για μια φορά ακόμα να γυρίσεις πάλι πίσω.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να πιστέψεις σε ένα ρεαλιστικό στοιχείο που βγαίνει πλέον μπροστά σου γιατί όλα τείνουν στο ότι θα δεις κάτι που πιθανόν να σε ενοχλήσει. Σχέσεις με ανθρώπους που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων σε βάζουν στην πρίζα και θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μαζί τους τα θέλω τους.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να βάλεις φρένο στις εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί και θα καταργήσεις κάποιες διαδικασίες που μπορεί μέχρι τώρα να σε κούραζαν. Η βοήθεια που θα προσφέρεις σε ένα πρόσωπο από την δουλειά σου θα είναι πολύ θετική γιατί με αυτόν τον τρόπο θα βάλεις και ένα τέρμα στις πιθανές κουβέντες εναντίον σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Ετοιμάσου για τις ξαφνικές αλλαγές που σηματοδοτεί ο Κρόνος ο οποίος επισκέπτεται εκ νέου το ζώδιό σου με ανάδρομη πορεία. Έχεις πολλά πράγματα που χρειάζεται να τελειώσεις και τα είχες αφήσει στην μέση γιατί πίστευες ότι μάλλον δε σε αφορούν.
Ερωτικά: Η σχέση με Παρθένο εξελίσσεται πολύ δυναμικά και γίνονται ξεκαθαρίσματα τα οποία θα βοηθήσουν, ώστε να εξελιχτεί το συναίσθημά σας με τέτοιο τρόπο που θα νιώσετε πολύ άνετα και επιτέλους ανάλαφρα. Με τον Ιχθύ ενδεχομένως να υπάρχει έλξη αλλά κάτι δεν μπορεί να σε δέσει μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις ένα λιθαράκι πάνω σε ένα καινούργιο, δυναμικό δημιούργημα το οποίο όμως σε πιέζει γιατί πρέπει να αποδείξεις την ορθότητα των απόψεών σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχεις τη δυνατότητα να υλοποιήσεις ακόμα και τις πιο τρελές κατά τη γνώμη σου σκέψεις και θα τις πετύχεις γιατί δεν θα κάνεις στην ουσία κάτι παράλογο, απλά, θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα.
Ερωτικά: Μπορεί να νιώσεις ευάλωτος/η απέναντι στο πρόσωπο που είστε μαζί γιατί πιθανόν να σου ασκήσει κριτική και να μην σου αρέσει καθόλου. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην επαναστατήσεις. Είσαι πάντα τυχερός!
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις να μπαλώσεις πολλές τρύπες που μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά και πιθανόν να δεις και κάποιες παραλείψεις που προφανώς δεν είχες πάρει χαμπάρι.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, εσύ του δεύτερου 10ήμερου, μαζεύεις κομμάτι-κομμάτι και λεπτομερώς πολλά πράγματα που τελικά θα σε βοηθήσουν στο να ολοκληρώσεις το πάζλ. Έχεις τα φόντα να κρατηθείς στο ύψος των περιστάσεων και το κυριότερο είναι ότι καθοδηγείσαι από ένα καλό σκεπτικό που μπορεί να σου δώσεις λύσεις ακόμα και σε νομικά θέματα.
Ερωτικά: Αναρωτιέσαι αλλά τις απαντήσεις θα τις δώσεις μόνος/η σου και θα βρεις λύσεις που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από τα ίδια. Οπότε, θα σπρώξεις, χωρίς να το καταλάβεις, τα πράγματα, ώστε να γίνει κάτι πολύ θετικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις λύσεις άμεσες και θέλεις να ξεπεράσεις τα κακώς κείμενα για αυτό μπορεί να κερδίσεις ακόμα και από μια έμπνευση. Η σχέση σου με κάποια άτομα στην δουλειά διαφοροποιείται και γίνεται καλύτερη γιατί θα σε δέσει και το συναισθηματικό κομμάτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Με τα Τρίγωνα που σχηματίζουν ο Ερμής, ο Ήλιος και ο Άρης από το φιλικό για σένα ζώδιο των Διδύμων, σε βοηθούν να βγάλεις το φίδι από την τρύπα σε κάποιες καταστάσεις που δεν σου είναι και πολύ εύκολες. Ίσως ασχοληθείς ακόμα και με θέματα υγείας κάποιων ατόμων ή πρακτικές υποθέσεις που τις βαριέσαι και νομίζεις ότι με αυτόν τον τρόπο δεν δρας.
Ερωτικά: Μπορεί να γειώνεσαι απότομα από τις ανάγκες του άλλου ατόμου γιατί με τον τρόπο σε βάζει μέσα σε δουλειές που πιθανόν να βαριέσαι ή να μη σου αρέσουν, αν και είναι αναγκαίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς να κρατάς άλλο κάποια πράγματα στα χέρια σου χωρίς να τα αξιοποιείς και ίσως ξεκινήσεις την υλοποίηση τους, χωρίς βέβαια να είναι εύκολη γιατί χρειάζεται να κάνεις πολλούς συνδυασμούς.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Έχεις μεγάλη διάθεση για δράση ενώ μπορεί να σε απορροφήσει η ενέργεια άλλων ατόμων και να χρειαστεί να ασχοληθείς πολύ μαζί τους ανιδιοτελώς όπως πάντα, χωρίς να το επιδιώκεις.
Ερωτικά: Θα βρεθείς στην θέση του άλλου προσώπου και πιθανόν να καταλάβεις κάποια λάθη που έκανες μέχρι τώρα. Πάντως θα σου βγει μια τελείως διαφορετική διάθεση από άλλες φορές και πιθανόν να σκεφτείς την συγκατοίκηση γιατί θα δεις την αισθηματική σου ιστορία ολοκληρωμένη.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν να πιέσεις για να κάνεις κάποιες συνεργασίες, χωρίς όμως να είσαι σίγουρος/η ότι σου πηγαίνουν, εσύ όμως βλέπεις ότι θα δέσουν καλύτερα ορισμένα πράγματα, αν τα κάνεις μαζί με άλλους.


Πηγή: astrology.gr