14 Μαΐ 2015

ΝΑΟΥΣΑ - ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΜΕΑ


Με εξαιρετική επιτυχία και με τη συμμετοχή 240 αθλητών από όλους τους Νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Δήμου Νάουσας το πρωί της περασμένης Τετάρτης στο ΔΑΚ Νάουσας οι αγώνες στίβου ΑμΕΑ Α΄Βάθμιας και Β΄Βάθμιας Εκπαίδευσης σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι αθλητές αγωνίστηκαν με επιτυχία στα αθλήματα των 50 και 100 μέτρων, των 25 και 60 μέτρων με αναπηρικό αμαξίδιο, των 25 μέτρων βάδην, τις σκυταλοδρομίες 4Χ50 και 4Χ100, το μήκος και το μπαλάκι.

Ο Δήμος Νάουσας ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία τις Διευθύνσεις Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδεσης Ημαθίας και όλους τους καθηγητές φυσικής αγωγής που βοήθησαν στην οργάνωση και τη διεξαγωγή των αγώνων. Κυρίως ευχαριστεί του 240 μικρούς αθλητές που επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και αγωνιστικότητα πετυχαίνοντας σπουδαίες επιδόσεις


Στους αγώνες παραβρέθηκαν: ο Αντιδήμαρχος Στέλιος Δάγγας, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νάουσας Σοφία Καλπαξίδου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Σέπκας και Βασίλης Τζουβάρας, καθώς και ο Τοπικός Σύμβουλος Σταύρος Γεωργιάδης.