22 Ιαν 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ - ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ 300.000 ΕΥΡΩ

Να ταφεί με το... μαξιλάρι του ζήτησε ένας υπερήλικας σε χωριό του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, αλλά όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, το μαξιλάρι έκρυβε έναν ολόκληρο «θησαυρό»!....



Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο άντρας που πλησίαζε τα 90 έτη πήγε σε τράπεζα και έκανε ανάληψη ολόκληρο το ποσό που είχε με τη σύζυγό του, το οποίο ανερχόταν σε περίπου 300.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, προφανώς έκρυψε το μεγάλο χρηματικό ποσό στο μαξιλάρι, λέγοντας στην ανυποψίαστη σύζυγό του πως όταν θα φύγει από τη ζωή, να του το βάλει μαζί στην τελευταία του «κατοικία».

Ο υπερήλικας πέθανε και όπως ήταν η επιθυμία του ενταφιάστηκε μαζί με το... μαξιλάρι του.

Αναζήτησαν τα χρήματα...

Η σύζυγός του και άλλα συγγενικά πρόσωπα δεν άργησαν να αντιληφθούν την... ύστατη πράξη του θανόντα, αφού πηγαίνοντας στην τράπεζα ενημερώθηκαν ότι ο ηλικιωμένος είχε «σηκώσει» όλα τα χρήματα που υπήρχαν στο λογαριασμό, τα οποία δεν έβρισκαν πουθενά.

Ευθύς το μυαλό της ηλικιωμένης συζύγου πήγε στην... τελευταία επιθυμία του άντρα της, να ταφεί δηλαδή με το μαξιλάρι που ήταν το αγαπημένο του!

Οι συγγενείς του με έκδηλη την αγωνία για την «τύχη» των χρημάτων, απευθύνθηκαν στις αρμόδιες αρχές, όπου εξασφάλισαν άδεια για την εκταφή της σoρού του ηλικιωμένου, προκειμένου να βρουν τα χρήματα που ανήκουν στη σύζυγό του.

Τελικά με μεγάλη ανακούφιση όλοι οι... ενδιαφερόμενοι διαπίστωσαν πως πράγματι τα χρήματα ήταν μέσα στο μαξιλάρι!

 iliaoikonomia.gr