29 Ιαν 2015

7 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ!

Αυνανίζονται οι γυναίκες; Μα φυσικά και ναι! Αλλά με τρόπο πολύ διαφορετικό από αυτόν που οι
άνδρες συνηθίζουν. Αν ένας άνδρας μελετήσει τον γυναικείο οργασμό είναι πολύ πιθανόν να εκπλαγεί!
Ας διαβάσουμε μερικά από τα μυστικά του γυναικείου αυνανισμού.
Η διαφορά του γυναικείου και του ανδρικού αυνανισμού είναι…1.Χρονική
 Έρευνες που έχουν γίνει σε γυναίκες με ερωτηματολόγια (Sadie Allison, Ph.D., συγγραφέας του βιβλίου The Mystery of the Undercover Clitoris: Orgasmic Fingertip Touching Every Woman Craves) συγκλίνουν στο ότι συνήθως οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φτάσουν σε οργασμό όταν κάνουν σεξ με τον άνδρα. Όταν όμως επιλέγουν τον αυνανισμό για την ερωτική τους ικανοποίηση, ο οργασμός έρχεται πάρα πολύ γρήγορα. Οι γυναίκες είναι πολύ πιο συγκεντρωμένες όταν αυνανίζονται συγκριτικά με τους άνδρες και ξέρουν πώς να φτάσουν στην εκτόνωση. Πολλές γυναίκες μπορεί ακόμα και μέσα σε 2 λεπτά να φτάσουν σε οργασμό όταν αυνανίζονται  υποστηρίζει η Carlyle Jansen, συγγραφέας του βιβλίου  Sex Yourself.

2.Δεν το κάνει όσο συχνά νομίζεις.

Σύμφωνα με έρευνες σχετικές με τον αυνανισμό το 25% των ανδρών αυνανίζονται περίπου 3 φορές την εβδομάδα. Αλλά για τις γυναίκες τα νούμερα αυτά είναι σαφώς πιο χαμηλά.  Μόνο 10% των γυναικών αναφέρουν ότι αυνανίζονται με αυτή τη συχνότητα. Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν τον αυνανισμό όχι τόσο σαν μια δραστηριότητα που θα τις εκτονώσει όπως πιστεύει η πλειοψηφία των ανδρών αλλά σαν μια ιεροτελεστία απόλαυσης που θέλει μια πιο ιδιαίτερη προετοιμασία και διαδικασία. Δεν είναι όμως και λίγες οι γυναίκες εκείνες που ακόμα θεωρούν το θέμα αυνανισμός ως ταμπού.
3. Η προετοιμασία

Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά πώς προετοιμάζεται η γυναίκα και πώς ο άνδρας. Η συγγραφέας Allison, αναφέρει πως ο άνδρας μπορεί να βρίσκεται ακόμα και μέσα σε μια βρώμικη τουαλέτα εκτός σπιτιού και να επιχειρήσει να αυνανιστεί. Η γυναίκα από την άλλη θα προτιμήσει να διαμορφώσει το κατάλληλο περιβάλλον (ένα ζεστό μπάνιο, καθαρά σεντόνια με κεριά κτλ…) Οι γυναίκες συνήθως θέλουν να υπάρχει ησυχία στο χώρο. Πολλές φορές ακόμα και μικροί θόρυβοι μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή τους από την ερωτική απόλαυση.
4. Το άγγιγμα της γυναίκας και του άνδρα είναι διαφορετικό

Ο άνδρας συχνά αυνανίζεται με βίαιο τρόπο και πολλές φορές απότομες κινήσεις. Οι γυναίκες από την άλλη είναι πιο αργές και τρυφερές με το σώμα τους. Σκέψου σαν να έχει ,μπει ένα σκουπιδάκι στο μάτι σου, αναφέρει η Alisson. Προσεκτικά και με αργές κινήσεις θα προσπαθήσεις να το βγάλεις, συνεχίζει, κάνοντας έναν παραλληλισμό με τον τρόπο που προσέχει μια γυναίκα όταν αγγίζει την κλειτορίδα. Η κλειτορίδα, λέει, έχει περισσότερες νευρικές απολήξεις ακόμα και από την βάλανο του πέους.

5. Η γυναίκα παίζει με ολόκληρο το σώμα της.

Ο άνδρας – όχι πάντα- αλλά συνήθως επικεντρώνει στο πέος του. Η γυναίκα από την άλλη επιτρέπει σε όλο της το σώμα να συμμετάσχει στο ερωτικό παιχνίδι του αυνανισμού. Μπορεί να χαιδεύεται σε διάφορες περιοχές του σώματός της, στο λαιμό στην κοιλιά στο στήθος της. Μπορεί να παίζει με τις ρώγες της πριν κατευθύνει τα δάχτυλά της στα γεννητικά της όργανα.

6. Τη γυναίκα δεν την ενδιαφέρει τόσο ο οργασμός όσο τον άνδρα

Αυτή ίσως είναι και η μεγαλύτερη διαφορά,. Όταν αυνανίζεται ο άνδρας προφανώς στο μυαλό του έχει την εκτόνωση μέσα από μια απολαυστική εκσπερμάτιση. Αλλά για πολλές γυναίκες η ικανοποίηση πριν από την κορύφωση είναι που μετρά περισσότερο σύμφωνα με την Allison. Oι γυναίκες αντιλαμβάνονται πιο πολύ από τον άνδρα τον αυνανισμό, ως μια ευκαιρία να εξερευνήσουν τον εαυτό τους και να του προσφέρουν μια ικανοποίηση και μια φροντίδα που δεν του δίνουν καθημερινά.

7. Η ένταση είναι διαφορετική.
Όταν ο άνδρας εκσπερματώνει νιώθει μια απίστευτη και μεγάλη εκτόνωση σωματική. Αυτή η εκτόνωση «καταναλώνει» και μεγάλη ενέργεια από τον οργανισμό του. Ο άνδρας όταν τελειώσει μπορεί να νιώσει ακόμα και υπνηλία, σίγουρα θέλει να χαλαρώσει και να ηρεμήσει. Αυτό έχει να κάνει και με τη φυσιολογία των ανδρικών γεννητικών οργάνων. Οι γυναίκες από την άλλη μπορούν να συνεχίσουν ξανά και ξανά να αυνανίζονται.

ΠΗΓΗ