20 Αυγ 2015

ΗΜΑΘΙΑ - "ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ" ΣΤΟ FACEBOOK ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ !(ΦΩΤΟ)

Επειτα από δημοσιοποίηση άρθρου στο inveria.gr δείτε εδώ για το ατόπημα του Βουλευτή Ημαθίας Κ. Βεσυροπουλου ο έτερος της Ν.Δ. στην Ημαθία άρχισε το "τρολαρισμα" στο Facebook!

Και από τι φαινεται κρατάει χρόνια αυτή η "κολόνια"!

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε ο Λαζαρος Τσαβδαριδης στην προσωπικη του σελιδα στο Facebook! 

Αγαπητοί φίλοι, δέστε τώρα γιατί ο κόσμος δικαιολογημένα απαξίωσε τους πολιτικούς. Βουλευτής, υποτίθεται νέος (στα μυαλά), στις 15 Ιουλίου ψηφίζει την αύξηση του ΦΠΑ από το 13% στο 23%, στο βόειο κρέας, στις ζωοτροφές, στα φυτοφάρμακα, στις αγροτικές εργασίες, στα συσκευασμένα τρόφιμα.
Και στις 17 Ιουλίου, δηλαδή δύο μέρες μετά, απευθυνόμενος στο λαό της Ημαθίας, με περίσσιο θράσος τον ενημερώνει με δελτίο τύπου που δημοσιεύουν όλα τα μέσα της Ημαθίας, όχι βέβαια ότι ψήφισε την αύξηση του ΦΠΑ, αλλά ότι κατέθεσε ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό γιατί αυξήθηκε ο ΦΠΑ, που ο ίδιος ανενδοίαστα ψήφισε.
Στο δια ταύτα: Αναγκαία η ψήφιση των μέτρων. Υποκριτική η κατάθεση της ερώτησης, με την οποία καταγγέλλεις αυτά που ο ίδιος ψήφισες δύο μόλις ημέρες πριν. Και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα δεν γίνεται. Ο κόσμος βαρέθηκε τα παλαιάς κοπής τεχνάσματα. Αλήθειες μόνο θέλει. Και καρδιά να αναλαμβάνεις τις ευθύνες των αναγκαίων επιλογών.