23 Αυγ 2015

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ 7ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΚΑΙΝΤΑΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΗΜΑΘΙΑΣ(ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου  πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 22 Αυγούστου 2015 το 7ο Φεστιβάλ Γκάιντας που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Τρικάλων «Η Ανατολική Ρωμυλία», σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας (Κ.Ε.Δ.Α.) στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων Ημαθίας.

Σαράντα αναγνωρισμένοι μουσικοί (γκάιντες, ακορντεόν, νταούλια και ερμηνευτές- ερμηνεύτριες) από την Ελλάδα και τη Σερβία και τα χορευτικά σύνολα τριών Πολιτιστικών Συλλόγων (Σύλλογος Ποντίων Αλεξάνδρειας και Περιχώρων, Πολιτιστικός Σύλλογος Καλοχωρίου Δήμου Δέλτα, Πολιτιστικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ''Οι φίλοι της παράδοσης''), ταξίδεψαν τους χίλιους και πλέον επισκέπτες στους μουσικούς ρυθμούς της Ανατολικής Ρωμυλίας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές αυτής της όμορφης βραδιάς, για την επιτυχία της οποίας χρειάστηκε «πολλή δουλειά». Συγχαρητήρια και στους εθελοντές, οι οποίοι με μεγάλη διάθεση ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και με τις υπηρεσίες που πρόσφεραν (όχι μόνο τη μέρα της εκδήλωσης αλλά και τις προηγούμενες μέρες), συνέβαλλαν στην μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης.
Μπράβο παιδιά...  



Περισσοτερες φωτογραφιες trikala-imathias.blogspot.gr